Бебеправене- тема 9 - за още повече положителни тестчета

• 23 023
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
здравейте момичета  Hug

Честита ни нова тема, дано е изпълнена и много положителни емоции и тестета.

Ние бяхме на вилата в почивните дни а там нямаме нет. Доста съм изпуснала затова се връщам да ви изчета.

toito наистина доста рано си направила тест. Пожелавам ти следващият който направиш да е с ярка втора черта. Успех!

# 61
  • София
Момичета, я кажете в крайна сметка какво е оптималното отношение между ЛХ и ФСХ? Попаднах на информации от 1:1, 1:1,5 та даже и 1:2. На кое да вярвам?

# 62
  • Варна
Здравейте момичета:)

toito силно стискам палци да се е получило!!! Може да си направиш кръвен тест, след 10тия ден от Ову отчитат вече бременност.

Силно се надявам да е всичко наред и да има пуфкаф:) финал на пролет!

Аз обаче за себе си съм решила, че само след 1-2 дни закъснение ще правя тестове.
В Зачатие, четох преди време една статия, а и АГ-то беше споменала, копирам малък цитат

"Оплодените яйцеклетки, които не се развиват са ужасно, но обичайно явление и се случва в около 75% от случаите, когато се получава несигурен положителен тест през първите 14 дни, а това може да Ви подложи на огромно напрежение. "

Тези оплодени, но некачествени яйцеклетки спират да се развиват, не се закрепят и се изхвърлят с МЦ. Както всички знаете, от 7-10 ден става закрепването, та след още 4-5-6 дни като ни закъснее и излезе положителен тест, вече би трябвало здраво да се е закрепило бебчето:)

Vese - и аз съм виждала и трите стойности, но според моята АГ, трябва да е между 1 и 1,2.

# 63
  • Тук
Аз съм отчаяна.... очаквах тепърва тестовете за О да ми стават все по-наситени от към втора чертичка,а днес чертата вече е една. Така и не видях две еднакви черти. Направих снимка на тестовете до сега, но не знам как да я кача тук, за да видите и вие и да се изкажете. Някой с идея? Сдухах се тотално...

# 64
  • София
Аз съм отчаяна.... очаквах тепърва тестовете за О да ми стават все по-наситени от към втора чертичка,а днес чертата вече е една. Така и не видях две еднакви черти. Направих снимка на тестовете до сега, но не знам как да я кача тук, за да видите и вие и да се изкажете. Някой с идея? Сдухах се тотално...
Hug не се отчайвай мила!  Hug Не знам защо, но тези тестове хич не ми вдъхват доверие! Не им се доверявай сляпо, а си следи по скоро БТ и после искай коментар от момичетата. Мисля, че така ще стане по лесно и не толкова затормозяващо като тези "пикливи" тестове  Mr. Green
ПП Според мен О ти е била на 14 ден, и си имала, нищо, че теста не ти е отчел  Peace

# 65
  • Тук
Илюжън, и аз много им се дразня на тези тестове, ама пък без тях съвсем не съм сигурна какво се случва. Дано се отваря линкът със снимка на тестовете: http://www.album.bg/mella/images/29790640/

Последния,който няма номер е днешния. Дано се вижда.

# 66
  • Тук
Нещо не се виждат добре линийките,но на номер 3 има по-ясна втора черта,само дето на снимката не се вижда особено  Thinking На 4-я пак има видима втора,но вече по-слаба, другите са с една черта.
Може ли да се счита 3 за положителен?  Confused

# 67
Mella, не се отчайвай. Аз миналият месец имах същият проблем. От 10 теста имах два положителни, около 3  само с една черта и всички останали с различна наситеност, като включително два дена ми показваше бледа втора, след което имаше един ден само с една, след което още един или два теста с по-бледа втора и най-накрая - два положителни. Тогава мисля че ползвах някакви български  тестове, но не мога да кажа със сигурност кои. Този месец съм с английски и там нямаше такива изпълнения - само с една, после постепенна наситеност, положителен и отново отрицателен, без прекъсване.

# 68
  • София
Нещо не се виждат добре линийките,но на номер 3 има по-ясна втора черта,само дето на снимката не се вижда особено  Thinking На 4-я пак има видима втора,но вече по-слаба, другите са с една черта.
Да, не се вижда хубаво, а и не мисля, че са ти отчели положителен.... за това не им вярвам много много  Thinking

# 69
Категорично все още няма положителен тест, мелла, продължавай с тестването.

# 70
  • Тук
mil_ , аз сега ползвам възможно най-гадните- клиър ову, но тук в нито една аптека не продават друга марка, в някои дори нямат никакви тестове за овулация. Сега няма как да си поръчам от чуждестранен сайт други някакви и затова карам с тези. Незнам дали изобщо да продължавам да ги правя тези тестове или да си остана само на температурния метод. Исках да имам по-голяма яснота като комбинирам двете,но...

ПП Ще продължа да ги правя още малко, пък да видим

# 71
  • София
Здравейте момичета, при мен беше цял лудница и нямах време да седна на компютъра, но виждам вече, че има 2 чертички Simple Smile

Toito  честито от мен лека бременност и на финала еднин пухкав бебок  Hug сигруна съм, че до края на темата всички ще те последваме и ще отидем в отчетни  Heart Eyes

# 72
Мелла, правилно си решила и аз така, -този месец и тестове и БТ, за да се ориентирам по-точно в О. Само на секс първите няколко месеца опити нищо не стана и сега виждам, че има разлика от предполагаемата О и тази определена с температура и тестове. До ФМ смятам да стигна чак през есента, ако дотогава не се е получило.

Toito, тихичко - честито, стискам палци всичко да се развие добре и да гушкаш един прекрасен и здрав бебок.

# 73
  • Тук
И аз мисля ако не се случи близките 3-4 месеца да прибегна вече до ФМ, но все още тайничко си се надявам да станат по-бързо нещата и да не се налагат тези неща. А и това пусто нетърпение...  ooooh!

# 74
Здравейте момичета! Аз съм от редовно четящите и много неща научих от вас Simple Smile Но сега имам въпросче - някой има ли идея какво ще рече повишени лактобацили открити при микробиология?
Хубава вечер на всички  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт