Бебеправене- тема 9 - за още повече положителни тестчета

• 23 001
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Аз знам,че е така.А и съм малко изкривена и ако всичко е безоблачно ми доскучава... Laughing  
В моя случай той е по-големият инат и аз все правя компромиси,преглъщам гордост и т.н. и понякога ми идва в много.Сякаш съм единствената,която се грижи за връзката ни и прави усилия..пък той е малко на принципа "прав ти път". Ииии ме ядосва,че е такъв темерут.
Ама...такъв си го избрах де,не е станал пълно говедо ,че да си го оставя.Много ми е мил иначе,добричък,грижовен и романтичен...ама малко да намали тази мъжка гордост.

Та този месец мисля да го задуша от любов  Laughing И да го правим това бебе..дано е момиче..нека му е  Laughing
Днес се въртях из една аптека и погледът ми попадна на някакви шантави билкови хапчета,които вдигат либидото,оправят сексуалните функции..някакви такива неща.Та си взех за допъшнителна помощ,случайно ако ме домързи някой път  Laughing

# 631
Ивка,честито!!!Бъдете живи и здрави
Честито и на всички видели двете чертички!!! 1stroller

Момичета от вчера взех да меря БТ понеже термометъра ми се беше повредил и едва вчера си взех.Вчера беше 36.50 а днес 36.40...Цикълът ми е 32 дни,и се предполага,че около 18 ден съм в О,а днес ми е 18 ден.Това нормална БТ ли е за О?Извинявам се за тъпият въпрос.

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 16:48 от pretty_shineee

# 632
 smile3516 smile3516 ох тази майка ми.. съобщавам й новината и тя веднага- ааа не бързай нищо не е сигурно, то има  случаи, когато им показва 2ра черта и цикъла им идва..  smile3516 smile3515 вместо да се зарадва.. не й се става на 40 години баба.. ама какво да се прави   newsm62 newsm62 аз си стискам тестчето в ръка да не ме вземе да се изпари втората чертичка  smile3532

# 633
Ивка,честито!!!Бъдете живи и здрави
Честито и на всички видели двете чертички!!! 1stroller

Момичета от вчера взех да меря БТ понеже термометъра ми се беше повредил и едва вчера си взех.Вчера беше 36.50 а днес 36.40...Цикълът ми е 32 дни,и се предполага,че около 18 ден съм в О,а днес ми е 18 ден.Това нормална БТ ли е за О?Извинявам се за тъпият въпрос.

Съмнявам се някой да може да ти каже нещо само по две температури Wink Завърши и я и тогава може да се коментира.

# 634
# 635
smile3516 smile3516 ох тази майка ми.. съобщавам й новината и тя веднага- ааа не бързай нищо не е сигурно, то има  случаи, когато им показва 2ра черта и цикъла им идва..  smile3516 smile3515 вместо да се зарадва.. не й се става на 40 години баба.. ама какво да се прави   newsm62 newsm62 аз си стискам тестчето в ръка да не ме вземе да се изпари втората чертичка  smile3532

Хихи моята пък все ми дава зор- " Хайде, хайде, че искам да съм млада баба и да мога да гледам внучето"  smile3521 smile3521 smile3521

# 636
  • София
 EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP

Момичетаааааааааааа, направо не мога да повярвам. Още съм в шок - 10 мин седях гледах го и ревях като малко дете. Сега вече започвам да го осъзнавам и да ми става готино.
Милото и той не можеше да повярва...сега трябва да намерим подходящият момент да кажем на техните и на моите родители.

# 637
  • В сърцето на любимия човек
Какво правите в тази тема  Hug  Hug  Hug
Браво на всички момичета, днес голямо валене на положителни тестове има  Hug  Hug  Hug

# 638

Момичетаааааааааааа, направо не мога да повярвам. Още съм в шок - 10 мин седях гледах го и ревях като малко дете. Сега вече започвам да го осъзнавам и да ми става готино.
Милото и той не можеше да повярва...сега трябва да намерим подходящият момент да кажем на техните и на моите родители.

Алекссссссссссссссссс ЧЕСТИТО МИЛИЧКАА  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Лека бременност ти желая и един сладак бебешок  newsm30
да съберамалко прашец от теб  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 639
  • София

newsm44 newsm51 newsm44 Браво, миличка  Hug толкова много се радвам! Да ти кажа, почти бях сигурна, че ще е положителен, но не ти го казах, че да не предизвиквам съдбата! Леко бременеене! Бъди много щастлива и горда бъдеща мама   bouquet
Евала на alex__ за златните ръце и сърце за дето направи темичката!  Hug

# 640
  • Варна
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®

А ти се дърпаш ли, дърпаш и нещеш да правиш тест Laughing

Браво, прекрасни новини! Порадвайте се истински само двамата, докато можете Simple Smile после цялата рода ще ви се радва.
Хайде за втори път прашец днес... дано сте ни всички на късмет  Hug

newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm75 newsm75

# 641
  • София
ТАЗИ ТЕМА НАИСТИНА Е МНОГО КЪСМЕТЛИЙСКА!!!

ЧЕСТИТО ®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® ЛЕКА БРЕМЕННОСТ ТИ ЖЕЛАЯ!!!!

АЙДЕ ОЩЕ  EFP EFP EFP EFP ДА ИМААААААААААААА!!!!

# 642
Еха, браво Алекс Hug поздравления и лека от тук нататък  Hug

# 643
  • София
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Хайдееее очаквам ви всички този месец да се преместите в отчетните.

illusion_ да ти кажа женската интуиция никога не лъже. След като ми се поду корема просто и аз самата си го почувствах, че е станало...някак нещо вътрешно ми подсказваше, НО от страх не исках да повярвам и да си направя теста. Но сега малко по малко започвам да го осъзнавам и е много хубаво. Пожелавам ви на всички този месец да е вашият и всички да изпитате това щастие.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 644

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA, SUPEER< SUPEER< SUPEER!!!!!! newsm51 smile3525 preggo  ylinfant newsm30
Казах ли ти, Алееекс!!!!!!
Браво, браво, бравоооооо!!!!!!!!!!!!!!
ЧЕСТИТО, МИЛА! ЧЕСТИТООО1!!!!!!!
Събирам всичкия ти прашец!!!!!
 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28
МНОГО, АМА МНОГО СЕ РАДВАМ!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт