Юли месец отмина - оБЕБИ се цялата ЮЛСКА дружина!

• 34 216
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
мама jelly   честито и от мен ! Да растете живи и здрави и много много щастливи.

# 121
  • Сливен
Котонче, няма страшно - разказвайте си, то от неродилите май останахме все раждали вече, така че няма с какво да ни изплашите  Hug
Гледам вече за спорт си говорите, а ние още не сме родили - половната от августките се обебиха  Laughing, а ние с Нели още се мъдрим  Wink Юлската тема се разпростря върху 4 месеца - имаме си бебета от май, а както излиза и до август. Най-досадното в случая е , че който ме срещне ме пита защо не раждам, все едно от мен зависи, да не говорим за телефонния тормоз  #Cussing out Така оплаках ви се едно хубаво, съжалявам - май ще се наложи да ме изтраете още 1-2 дни  Hug

# 122
Хайде и мен да ме пишете към родилите мами! Simple Smile На 26ти в 4:50 се роди и нашата малка Ана! Simple Smile Роди се бързо, въпреки че мама доста се измъчи. От неделя сме си в къщи се сега се опитваме да си създадем навици. Simple Smile

# 123
  • Сливен
Никол, честито и на теб, нека малката Ана да е жива и здрава, да ви носи само радост, щастие и гордост   bouquet

# 124
И тук честито за малкото съкровище на мама nicol, да ви е много здрава, щастлива и умна принцесата!

За втори път успявам да сложа Илиан по корем да спи, направо съм горда със себе си, че доста усилия положих  newsm44 . Цанкова да си жива и здрава мила, бях забравила как се успокояват децата по корем!
Рокси не се притеснявай мила, с вас сме, знаеш че така или иначе трябва да излезе бебока, просто предполагам колко нерви ви струва чакането, а още повече това непрекъснато някой да ви пита или да се обажда по телефона  Shocked
Райче и аз нямам търпение вече да поспортувам върху мъжлето, а той с едни жални очи ме гледа горкия, и само ме закача тук там  Mr. Green
Чух се днес с мама Петя- jelly, точно идваше рехабилитатор да я раздвижва, добре е , чака с нетърпение да и дадат принцесата Виктория.
Сега ви пожелавам един приятен следобед мами, отивам да опъна морно тяло  Laughing , но преди това трябва да направя едни кюфтаци   chef

# 125
... половната от августките се обебиха  Laughing, а ние с Нели още се мъдрим  Wink ...

smile3521 smile3532 Май ще си останем последни!

Къде са другите 2в1?

Ди-то (d84) я виждам на "балкона" - много ме кефи този израз!
А НИКИ??????????

Никол, да ти е жива и здрава щерката!

# 126
Запис. Аз къде съм спала, гледам никой не пише и така... А то нова тема имало.

Честито на новите мами!
А на търпеливите - стиснати палчета!

За спорта и аз почнах да се вълнувам. Днес съм на преглед, ама да Ви питам след нормално кога се почва спорта? Ама и двата вида, че ще има нужда. Веч съм свалила 11 килограма, ама имаоще токова за сваляне.

Арх, аз също си записвам всяко кърмене, а понеже съм много отнесена - даже пиша на коя гърда е било Simple Smile
Въпрос към ЛЛЛ: Знам, че е рано, ама... Октомври ми почват лекции и ще трябва да липсвам от време на време(за по 4-5 часа). Та ще трябва да се науча да се цедя. На ръка или с помпа? Чудя се кога трябва да почна и дали има нужда от сега, та да си складирам малко в хладилника. Моля, и опитните мами да изкажат мнение.

Относно коликите: или ни минават за една седмица или се оказва, че чая от копър, който аз пия има положително действие(така и не исках да му пълня коремчето с вода). Иначе свършихме една опаковка инфакол, а сега сме на еспумизан. А най-много да се окаже, че ефекта е от инфакола. Ще видим.

# 127
Здравейте, девойки!
Честито на новообебилите се, тези, които още са 2 в 1 да приключват бързо и безаварийно  тази работа и да се обебват, че да си бременен в жегите си е уморително.
Чета ви често/надничам от балкона като гостенка Laughing/, но да пиша сега не остава време.
Липсвате ми с писанията си.
Иначе ние сме добре, беба е станала като гюле просто, увеличила е размерите си, но колко точно не знам още, тъй като последната ни консултация беше преди 10-15 дни.

# 128
... половната от августките се обебиха  Laughing, а ние с Нели още се мъдрим  Wink ...

smile3521 smile3532 Май ще си останем последни!

Къде са другите 2в1?

Ди-то (d84) я виждам на "балкона" - много ме кефи този израз!
А НИКИ??????????

Никол, да ти е жива и здрава щерката!

Laughing Joy тук съм си и кротко си чакам утрешния ден! Да отида да правя компания на мама jelly!

A надничам да видя , даи няма някоя мама, която да закрие месец юли! newsm78

# 129
Здравейте сладки Hug
Честито на всички нови мами!Да са им живи и здрави дечицата и много щасливи!На мамите бързо възтановяване! Hug  bouquet
На последк не мога да седна да ви пиша,но поне ви чета до колкото мога,следя ви и във фейса.Опитваме се да си изградим някакъв режим ама не става все още,въпреки че каката ми помага много ooooh!,не зная мамите с по-малки дечица как се справяте,за мен сте си направо героини Shocked
Иначе при нас учудващо все още не са ни почнали коликите,вечер като се къпем в коритцето направо заспиваме Laughing,а разходките направо ги обужаваме-както го сложа в количката и излезнем вече е заспал Mr. Green
Надявам се да пиша вече по-често Hug.Много гушки за всички Hug а за не обебилите се  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
А какво стана с Нинс?!Дано всичко да е минало Praynig и вече да са си вкъщи да се гушкат Heart Eyes

# 130
Тъкмо се връщам от преглед. Бебока е добре, главичката е 93 мм и още можем да говорим за нормално раждане, не е качил особено, аз пък си свалих от нещастните 4,5 кила. Казах на доки, че искам най-късно до петък да родя - тя ми се смее  Laughing Не иска на сила да предизвиква раждане, не иска и операция, защото бебо бил идеално разположен, слязъл си в таза както трябва, достатъчно дребничък за мен и трябва само да чакам. Все пак ми се върза и реши да подпомогне разкритието - шийката била стегната доста, но пропуска пръст (това трябва ли да боли, че тя ми се учуди, как не усещам нищо) newsm78 и ме посъветва да хвана таткото и да правим секс Mr. Green довечера.... което не знам как да го прилъжа да се навие, от пустите му криворазбрани бащински чувства Thinking Thinking Не можел и не можел да ръчка бебока по главата и това е .... върви се разправяй #2gunfire

# 131
Здравейте,момичета! Тук съм за да ви съобщя,че на 26.07 в 03:18ч. родих моето момченце Велизар-3350гр.,51см. Родих нормално и много бързо.От неделя сме си вкъщи и се гледаме.Нямам кърма и сме на АМ.
Това е от мен за сега.Като имам време ще пиша повече.

# 132
Честито на новите мами,да са ви живи и здрави рожбите,много да ви радват Simple Smile   bouquet
nikiiit-Нашия тати също го беше страх,но в крайна сметка на 15ти срещу 16ти го направихме и на 16ти 14.45 се роди нашата дъщеря.....тапата ми падна буквално след като свършихме,а контракциите почнаха след 2-3 часа Simple Smile Успех!

# 133
  • Сливен
Лорита, честито и на теб, нека Велизар расте едно здраво, весело и щастливо дете   bouquet
Момичета, тихичко ви казвам, че май ми падна тапата ( не съм сигурна, защото предния път не видях такова чудо, но нали ми беше предизвикано), но не смея да се зарадвам, защото знам, че не винаги след това започва раждането.

# 134
Лорита да ви е честит Велизар, да расте здраво, умно и добро дете!

Рокси стискаме палци мила  Hug

Общи условия

Активация на акаунт