Юли месец отмина - оБЕБИ се цялата ЮЛСКА дружина!

• 34 216
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
        r@li и мама Рая, благодаря за отговора, няма да се притеснявам! Grinning

# 286
bebe87 и ние бяхме така доки ни обясни че е съвсем нормално това прокървяване все пак е рана
  За коликите ние първоначално бяхме на хомеопатични и след това минахме на Инфакол и мисля че добре и понасят
  nikol. ние на третия ден след като се прибрахме бяхме с късо ръкавче направихме го постепенно първия път като я облякох с потник боди тя беше ужасно неспокойна и проплакваше и така постепенно
  Мами имам въпросче не виждам някой да е засягал тази тема все още Та нали си имам миомни възелчета и : Кога се очаква да спре това неприятно кървене след раждането имам чувството че ще прекоскоча 40 дена цикъл
  katia_o_m можеш да си вземеш чай за подсилване/хип/ ако много те притеснява това усещане иначе - лук,орехи по-голям прием на белтъчини/ мисля че имаше още /подсилват кърмата
    bouquetхубав ден

# 287
Здравейте и от мен скъпи мамчета!
ha-ho като те чета мила, все едно аз пиша, с разликата че моята кака е голяма  Hug Мисля, че ни трябва още малко време да се нагодим и да свикнем как да разпределяме времето си! А за циците си права, въпреки че аз не отказвам на моя кокоран, но ще е така до 3-ия месец предполагам!
Бебе87 и ние имахме кръв след падането на пъпчето, нормално е мила, както и другите майчета са ти казали!
Райче и нашия език е така и в "дебелите" книги пише, че това се получавало при изключително кърмените деца, които не приема други течности и било признак на не добро оводняване, с което аз не съм съгласна, след като имаме по 7-8 напишани памперси. Но нека и ЛЛЛ да кажат какво мислят по въпроса!
А за чорапките много правилно правиш, когато станат с такъв цвят ръчичките и крачетата а и цялото тяло, това означава че им е хладно!
srcs и на вас хубав ден  Hug
Рокси добре дошла у дома, поздравления за лесното раждане и успех с нагаждането една към друга с принцеската  Hug
Никол и ние от 5-ия ден сме с късо ръкавче, просто е адски горещо и не върви да ги навличаме!
Силвето Ники Светли и аз това се чудя с моето кървене, нека кажат и другите момичета! При мен е точно 36 ден!
Кате ако мислиш че кърмата ти е намаляла, храни Краси и от двете гърди, за да стимулираш хормона на кърмачките! Постепенно ще се нормализират нещата, но се обърни все пак и към ЛЛЛ

# 288
Силве, Пепи, благодаря ви момичета! Не ми се иска да взимам разни стимулиращи неща, защото едната гърда понякога така се препълва, че ще се пръсне, за разлика от другата...ще пробвам някои неща и ако не стане ще питам и ЛЛЛ за съвет. Засега си му е екстра на Краси, затова имам малко време за експерименти Wink Сега се опитвам почти на всяко хранене да му давам първо по-празната гърда за да я стимулира, да видим какво ще се получи.

# 289
Да използвам "намалението"  Mr. Green
Моето голямо чудовище е с баба си на разходка,а малкото чудовище спи  newsm44 Малко свободно време и за мен  Laughing
Нинс,радвам се,че сте си вкъщи вече и всичко е зад гърба ви  Hug Само положителни емоции занапред и по-малко притеснения (че без хич не става за жалост)
Никол,ние от болницата сме с къс ръкав.Аз все го обличах с дълъг,че ми се струваше малък и рано да го разсъбличам ама като минаваха на визитация и ме караха да го събличам.Като се прибрахме 1 път го облякох с дълъг ръкав и се изпъпчи...и от него момент сме само по боди,а вкъщи и по памперс в големите жеги.
Кате,ама то вежди ли,коса ли,нокти ли....ще хвърля децата на таткото 1 ден и отивам да се разкрасявам.Не може то така,не се издържа вече  Mr. Green
Пепи,напълно си права.Има моменти се улавям нищо не съм свършила,а работата си стои и мене чака...Куца ми е организацията още,но ще се поправя  Grinning А за цицата,никога не му отказвам на мишелинчо,когато иска цица-получава я,но не и за да я гризе или да си играе с нея.Това имах на идея.Любимата му игра е-захапва цицата смучи здраво и се дърпа рязко и всичко става в мляко и най-нагло ми се хили насреща и от устата му тече мляко...остава да седна в легена и ще съм като Клеопатра  Joy
Ах,голямото чудовище се прибра  Tired Край на свободното време  hahaha
Хубав ден и по-малко колики  Hug
П.С. Да почерпя,че днес с моето "милУ" имаме годишнина  Heart Eyes
Това мохито от кога го сънувам  Crazy

# 290
Еха, да сте живи и здрави с твоето "милУ" ha-ho, да си помагате и подкрепяте, да сте вечно влюбени и усмихнати  Hug Благодаря за почерпката, все любими неща  smile3521
Това с млякото и Клеопатра ми хареса  smile3532, защо ли ми е толкова познато!!!  Mr. Green

# 291
ha-ho-Честита годишнина!Бъдете много щастливи и се обичайте Simple Smile  Hug
  bouquet

# 292
Ха-Хо, честита годишнина! Бъдете здрави и се обичайте много! Crazy

# 293
Ха-хо честита годишнина! Много любов и прекрасни емоции на цялото ви семейство! На вас с таткото ви пожелавам да имате понякога време само за двамата Wink.
А това за Клеопатра  Laughing май сме много в този отбор  Mr. Green

# 294
Ха-Хо, честита годишнина! Бъдете здрави и се обичайте много  Simple Smile
Мамчета как давате инфакола в кармата ли или директно с капкумера в устата  Simple Smile

# 295
Пепи, благодаря ти, мила - много ме успокои, че поне не е млечница. Това за оводняването и на мен ми звучи странно. Всички реакции на бебета са първосигнални и когато давах АМ на Дария, макар и 20-30 г, тя не отказваше вода! Сега я плюе! Вски ден приготвям водичка и всяка вечер я хвърлям. Ако все пак успее да захапе шишето, я пюе на лигавника! И на нас всеки памперс ни е напишкан!

Силвето-ники-светли, и при първото и при второто, едното нормално, другото секцио, имах кървене почти до молитвата. С тази разлика, че при първото беше много обилно.  А лукът как го ядеш - суров?

Нинс87, прегръдки на вас с Алекс! Hug

Ха-хо, този пост с черешата, все едно мене ме гледаш! Пералнята някой път стои от сутринта изпрана и чак следобяд я просвам да съхне! за готвенето - правя нещо от типа бързо, лесно, вкусно - вкусното понякога куца. Онзи ден да си направя тиквички с кисело мляко - еми забравих чесъна и вече на последната порция разбрах какво им липсва! Най ми е мъчно за Алексчо - горкото дете редовно обядва към 15 часа и решава да си залъже глада с някакви глупости като чипс, хрупанки и пр. Това да легна през деня се случва много рядко. А нощите са наши с Дария - квот не е изсмукала от мене през деня, си го взима през нощта! Вече вървя и спя, говоря и спя и въобще съществувам и спя. Дано по-скоро дойде времето, когато ще почне да яде по-рядко и да имаме и ние една по-голяма пауза през нощта!
Честита ви годишнина и да се обичате много и дълги години!

Капкатр, на упътването пише преди всяко хранене, което предполага в устата да се изцеди капкомера!

Аз днес успях да й изцедя една доза Инфакол, щото вече не се търпеше - второ денонощие коремчето й ври! Стиснах й бузките и докато не го преглътне, не й ги пуснах. Множо грубо и как жално ревеше и хлипаше. ама това е отвратително лекарство - после миришеше на алкохол устичката й.

# 296
Райче не се притеснявай мила, аз си мисля че са си достатъчно оводнени децата, аз само изплаквам устичката с вода и то малко насила, защото и ние я плюем. Единствено я пие ако е много гладен, т.е два часа и половина след хранене  Mr. Green Надявам се при вас бързо се нормализират нещата и да можеш да почиваш повече. Аз ти казах че мен ме прави луда през деня, но поне вечер спи и понеже цяла вечер не ака, сутрин се оакваме до врата, просто е чудо  Mr. Green
Капче инфакола се дава директно с капкомера  Hug
Приятен следобед момичета  Hug

# 297
Райче, и аз давам инфакол, но май доста му харесва на моя юнак. А, щом е за доброто на бебка не се притеснявай, че прилагаш такива методи, за да й дадеш капките!  thumbsup
Да ви кажа момичета и при мене е така, пералнята ме чака с часове да я просна, щерката се храни с по час два закъснение и много ми е съвестно, но... Трудно ми е с организацията. За капак още има някакви неща да подреждане след ремонта, но е доста пипкаво и тъкмо почна, бебо се събужда и зарязвам всичко. Това много ме изнервя, защото за да не пречат нещата ги набутвам в шкафа и после отначало почвам с подреждането и така... Днес малкия не спи повече от 20 мин. Като цяло е спокоен, но се буди, иска на гърдата, заспива и след 20 мин се ококорва. Съответно не мога нищо да свърша и съм изнервена #Cussing out 
ha-ho, честита ви годишнина! Пожелавам ви любов и хармония, и незабравими мигове с твоя мъж!  bouquet
Хайде wavey, дано успея да се включа пак...

# 298
Привет на всички! Аз съм от мамите, които не са се похвалили още. Родих момченцето ни Максим на 20 юли, 3670гр, 51см; нормално раждане, в Майчин дом Варна.
Моят бебок се унася на гърдата и така цял час или повече може да суче, бавничко. Ако го преместя, спи 15-30минути, и пак рев и пак на цицата. Има ли някоя от вас бебче с подобно "поведение"? Как се справяте?

# 299
  • София
Честито на новите мами newsm51 Д а са живи и здрави последните юлски попълнения Heart Eyes

Чета ви всеки ден,милички,но не остава нещо време за писане Blush
Хем мамчето ми беше тук за 4 дена и пак едвам успявах да намеря 5 минути за себе си.Ама всички сме така Laughing
Исках за коликите да напиша-нашите бяха зверски ,при положение,че аз спазвам доста огранчиения заради кърменето-не ям млечни от краве мляко, сладкиши,мед,шоколад,ябълки,банани,праскови и т,н мнооого други храни Tired
Пробвах Лефакс-без никакъв резултат,Еспумизан с лек ефект,но пак си я болеше коремчето.От 3 дена давам Колийф по 4 пъти на ден,плюс Еспумизана 1-2 пъти.Е,родихме се Laughing.Малката спинка нощем много спокойно-буди се 2-3 пъти от 22.00 до 6.00 да хапва и пак заспива сладко-сладко.Денем е много спокойна,успява да изкара газовете и да се изака без болки.Дано така да продължи да действа Колийфа.Въпреки,че е скъп,мисля,че си струва.

Хайде,бягам,че нашия батко и тати се връщат от морето.Нямам търпение да си видя малкото човече-не съм го виждала почти 2 седмици и ми е много мъчно вече Simple Smile

Целувки на всички бебоци и чакам с нетърпение темата в Родени Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт