Резултат при болест на Даун 1?

• 235 094
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Стискам ти палци всичко да мине добре утре и после да има успокояващи и добри резултати fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Hug

# 46
  • София
venag, искрено желая добри резултати и в най-скоро време всички неприятности да останат зад гърба, за да се наслаждаваш на бременността!    Hug

# 47
Имате и едни стиснати палчета и от мен Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover всички страхове да останат в миналото ,и здрави и палави дечица да си имате. newsm32 Mr. Green

# 48
Благодаря ви много момичета,хорионбиопсията мина без проблеми,сега ще чакаме резултатите с надеждата че всичко ще е наред.

# 49
  • Бургас
Почивай си и пази леглото,не се натоварвай.Малко пазене не е излишно.
Стискаме палци!

# 50
  • Малта
Почивай си и пази леглото,не се натоварвай.Малко пазене не е излишно.
Стискаме палци!

Даже е задължително, три дена без никакво физическо натоварване  Naughty Venag стискам силно палци за добри резултати  Hug

# 51

medimed,ти като минала по този път може ли да обясниш и това ли изследване се бави един месец???

# 52
  • Малта
ами не, в частната лаборатория "Геника" става за една седмица  Rolling Eyes в МД ако се прави е по-дълго време ....

# 53
  • В две мънички очи...
Стиснати палчета и от мен за добри резултати.

# 54
Дано скоро имаме добри новини...

# 55
Благодаря ви.Дано в петък резултата е готов,чакането е тежко!Ако не в понеделник със сигурност.

# 56
Мамчета, тук всички сте доста в час с темата за БХС. Под какъв резултат се смята за притеснителен, и "възрастов риск 1500" малко ли е, много ли е?

# 57
не съм много в час,само знам,че е лошо под 1/250 за Даун,моите резултати бяха 1/130,а в болницата имаше с доста по страшни резултати от моя.За другото незнам,съжалявам...

# 58
Мамчета, тук всички сте доста в час с темата за БХС. Под какъв резултат се смята за притеснителен, и "възрастов риск 1500" малко ли е, много ли е?
няма проблем newsm10
моят беше толкова и ми казаха ,че всичко е наред ,и наистина си се роди живо и здраво детето ми.

# 59
Момичета резултата е отрицателен,с бебето всичко е наред.Пожелавам на всички които пишат и следят темата да имат моя късмет и останат само лошите спомени от притесненията.

Общи условия

Активация на акаунт