Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 618
  • 797
  •   1
Отговори
# 675
  • В Космоса
Да го слагам ли?  Mr. Green Чудя се..  newsm78

Да!

Машонка,  Peace

# 676
Ок, навихте ме.  Party Само да си открия снимките.

# 677
Слагай го, къде ти мъжка игра без МЪЖА!  Heart Eyes Така поне няма да се двоумя и е ясно къде ще отидат 5-тте ми точки  smile3544 smile3544 smile3544

АбЦолютно, никакво чудене няма да имам и аз. Ако не 5, то поне 4.  :lol

Машонка, твоят тип е и мой тип, и също пълна противоположност на мъжа ми  hahaha.

Е, какво да правим - съдба. Може в някой друг живот да ни се падне такъв (да не бъда съвсем черногледа и да не пророкувам други неща за този ни живот  Sunglasses)

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 15:40 от Машонка

# 678
Та-дааам.  Crazy
Викате да мисля новата тема, така ли ?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 679
  • София
Машонка Стига толкоз за тоя живот. Пък и моя мъж също си е много готин  bowuu, макар не точно висок, дългокос и мургав. Повече зеленоок и тъмнокос и лееееко приличащ на Уентуърт Милър тук  Sunglasses.

Иначе за следващия живот си/ни пожелавам по един като Акашиния  Flutter.

Медиса, направо си подготвяй темата. Имаш петичка от мене  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 680
МашонкаСтига толкоз за тоя живот. Пък и моя мъж също си е много готин  bowuu, макар не точно висок, дългокос и мургав. Повече зеленоок и тъмнокос и лееееко приличащ на Уентуърт Милър тук  Sunglasses.

Иначе за следващия живот си/ни пожелавам по един като Акашиния  Flutter.
Оооо, Уентурт. Heart Eyes  Как не се сетих за него. Добре, добре. Моят пък е светъл и със сиво-зелени очи (но чернее, не е от онези белезникавите  Crazy)  И аз съм руса, със сини очи, та мечтата ми за русокоси и синеоки дечица се сбъдна.  hahaha

Та-дааам.  Crazy
Викате да мисля новата тема, така ли ?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ммм, мисли, мисли.

# 681
  • София
Не съм виждала мъжа ти, но пък за сметка на това съм виждала доста снимки на дъщеря ти  Wink /едни приятели са и фенове  Heart Eyes, която ми е точното представа за ангелче. Просто толкова красиво бяло-русо къдраво момиченце никога не бях виждала  Heart Eyes.
Оспамихме.

Бай дъ уей, още не ми се вярва, че Уентуърт е гей  Crossing Arms.

# 682
  • В Космоса

Лелеее! Grinning
Преди години като следях Призън брейк, даже си го бях изтипосала на десктопа - първия и последен мъж, който съм си слагала за фон. После реших, че е тъпо някакси... Rolling Eyes

# 683
Не съм виждала мъжа ти, но пък за сметка на това съм виждала доста снимки на дъщеря ти  Wink /едни приятели са и фенове  Heart Eyes, която ми е точното представа за ангелче. Просто толкова красиво бяло-русо къдраво момиченце никога не бях виждала  Heart Eyes.
Оспамихме.

Бай дъ уей, още не ми се вярва, че Уентуърт е гей  Crossing Arms.
Е Яна де. Да те с Дани са и фенове, още им се чудя защо.  Laughing Сори и от мен за спама.
И аз не исках да вярвам, че е гей, ама жив и здрав да е, щом го влече. Да вземе да влезне в темата за пооплакне и той око с нашите мъже.

Акаша, и аз го следих. Гледах сериите на компа, още преди да го дават по ТВ и бях луднала по него. Сто пъти повтарях серията, в която се целуваше със докторката и благородно й завиждах. Пилешки мозък.  Mr. Green

# 684
Акаша ей тук http://i2.listal.com/image/360060/600full-gaspard-ulliel.jpg    е малко по-разсъблечен...но да си призная с дълга коса ми харесва повече...харесвам мъже с леко дълги коси. Явно и аз съм за преглед, щом и на мен голотата не ми въздейства...ако искаш може да отидем заедно да се прегледаме  Mr. Green .
Мишчица и аз си харесвам мъжлето висок, чернокос със сини очи...само дългата коса му липсва,но няма да откажа и един Гаспард Heart Eyes,...а на този Гослинг се чудя какво толкова му харесвате. Thinking
Относно гейовете те са навсякъде...да се чуди човек, аз като разбрах за Вин Дизел, много се стреснах...като го погледнеш отвсякъде мъжкар а то.. Rolling Eyes
Машонка а моята мечта за синеоки деца се изпари...сина ми е с кафяви очи, а дъщеря ми е с много тъмно кафяви, направо черни като маслини,...а така се надявах някое да прихване очите на баща си...здраве да е.

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 16:19 от ˘Galeto˘

# 685
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък тези дни нали гледам лека атлетика, и установих, че мнооого ми допадат гражданите на антилските държави Heart Eyes

# 686
Акаша, по-разсъблечен Гаспар от това не намерих. Но той и облечен е невероятен, а като е гладко обръснат и с по-къса коса направо прилича на момченце Grinning абе, всякак е хубав.
Моя вкус е толкова разнообразен, че не мога да го определя точно, най-много ме влече към светлооки, тъмнокоси, леко брадясали и небрежни. Но не е задължително, понякога сама се изумявам какви мъже ми харесват.
Райън ми харесва, Уентуърт горе-долу, обаче Вин Дизел  - въобще, и аз не знам какво му харесват на него. На Джейсън Стейтъм също, и той нещо не ме грабва.
Ей този ми е другия вариант и на тази снимка ми е по-въздействащ от сегашния, въпреки че и той има доооста разсъблечени снимки, но на тази не мога да отлепя очи от погледа му:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 16:41 от Sellene

# 687
  • В Космоса
Верно ли за Вин Дизел? hahaha Аз пък за него се чудя винаги какво му харесват... Confused

А Гаспар и мен ме кефи с дълга коса повече, при положение, че аз пък като правило (естествено с неговите си изключения) не харесвам дългокосмести. И с къса косица ми харесва, но някак му се променя физиономията, все едно е друг човек.

# 688
Този Акашиния, ако го покажете още малко с къса коса и ще го сваля от класацията. Whistling   Laughing
'Ич не ми харесва с къса коса, но пък на нейната сесия е ...ммм Heart Eyes
Селен, добър избор си направила. Grinning

# 689
  • В Космоса
Аз ей сега установих, че мустата и брадаците са тези, които му променят коренно фасона, не толкова дължината на косата. Става като дечко като е избръснат. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт