Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 609
  • 797
  •   1
Отговори
# 720
Аааа, Вин  Дизел е як....Ужасно го харесвам в Хрониките на Ридик.... Heart Eyes

# 721
  • София
Боже, сега се замислих, че си падам по по млади мъжкари...Всъщност никога не съм си падала по по големи от мен, но ме плаши това, че ми харесват по младички.... Whistling Flutter Crazy
Ама това не е ли нормално? В смисъл... в допустими граници, разбира се? Rolling Eyes Това след новината за Вин Дизел и адската жега днес е трети шок за мен ooooh!
Аз ще решавам на общия пост. Много народ иначе, не мож се ориентира човек. Не мога да открия това, което търся, а и време нямам.

# 722
  • Once there was a Hushpuppy...
Абе, Машонче  Hug не знам с какъв беше вчера, ама този с който си сега ме провокира да тичам към тоалетната/да не те разсърдя само Hug/

# 723
  • В Космоса
Ради, твоя турчин ли е? Прилича малко. Бива чичака. Laughing

Селен, този от комбинацията ти ми идва безличен, но другия, който си показала доста ми хареса.

# 724
  • Once there was a Hushpuppy...
Акаша - турчин, турчин Peace От хубавите Flutter

# 725
  • КиТ
А, така Плами -  Hug свиркай другия път, като имате анкета, нещо по мъжката част да ви дам едно рамо Peace, то може ли външни newsm78
Иначе и аз така харесвам, умерено с комите, но задължително да си ги има по ръце и крака Peace

Може  Crazy Hug Hug Hug Hug

Маш за него ще деля,понеже Силвето му е баш първата,ама ако го бях открила първа Twisted Evil не бих деляла,много съм териториална,ма съм го придобила в КиТ  Blush Там не се ли биеш,няма да получиш  Mr. Green Joy Joy Joy

# 726
Ради, твоя турчин ли е? Прилича малко. Бива чичака. Laughing

Селен, този от комбинацията ти ми идва безличен, но другия, който си показала доста ми хареса.
Изпревари ме...според мен е турчин...след малко ще пиша и как се казва...само да го намеря.

# 727
  • I want it all and I want it now.
 Laughing и аз да се изкажа  Laughing Високи слаби  светли очи и коси. Не космати, особено някъде да няма и косъмче  Laughing на ръце и крака може.  Laughing Аз също не харесвам ,тип гардероби,а умерено мускулести.  Laughing Моят си е добре, доволна съм.  Laughing
Не знаех, че Ван Дизел е гей. Thinking Crazy

# 728
Вкусовете се менят... Вин Дизел в Ридик и Джейсън Стейтъм в Транспортерите...сега Братята Уинчестър....преди Силвестър, Брус...

# 729
Абе, Машонче  Hug не знам с какъв беше вчера, ама този с който си сега ме провокира да тичам към тоалетната/да не те разсърдя само Hug/
Хахахах, ще повръщаш ли?  hahaha Е, нищо, разслаби се.

# 730
Мале, всеки пост е кееф...такива прелести разхождате....пишете, пишете.... Wink Laughing

# 731
  • КиТ
Полииииииииииииии къде си разгорещихме се и нова тема трябва се пуска  Crazy Joy Joy Joy Joy

Ради и аз по едно време харесвах един,но след това преоткрих американската,британската и още много красоти и сега турците са ми някак много бледнеещи Blush Joy Joy Joy

# 732
Мале, всеки пост е кееф...такива прелести разхождате....пишете, пишете.... Wink Laughing
Не, не е истина тази тема. Тук не е било никога така, както в момента.  Crazy Не бих се очудила в скоро време някоя да се похвали, че е бременна.

# 733
Гаси, как се пише тук, не мога да публикувам. Laughing
Селен, да, него исках да видя.  Peace Хареса ми, но сегашната ти комбинация много ми се нрави. Hug
Аз много обичам русоляви мъже, от малка си имам афинитет към русото. Embarassed Laughing

# 734
Ама днес спамо-чата ряпа да яде пред нас, не може да публикува човек Laughing
Аз тук показвам едно, а в действителност приятеля ми е светлокос, с тъмни очи, висок и доста слаб (но поне има плочки Flutter).
Ето го и другия, разколебахте ме с кой от двамата да участвам Crazy сега ще ми трябва време да помисля.
Машонка, вземи сложи Колин Praynig съвсем ще ни довършиш.

Общи условия

Активация на акаунт