Бебешката количка - цяла наука за второ висше №18

• 50 431
  • 779
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря много, ще отидем да ги видим!   bouquet И последно - какви столчета за кола пасват на X-Lander-a?

# 541
  • София
Maxi Cosi Cabrio Fix,
Be Safe Izi Go,
Be Safe Izi Go X-Lander,
Cybex Aton - всички са много добри и с доказано качество в тестовете.

Х–Ландер си имат и свои столчета, от които хората също са доволни, но аз заложих на Be Safe

# 542
# 543
  • София
Уникална е!!!!!!
Аз си мислих, че ще е лятна пак, но е уникална и който му предстои термин март, април може да се замисли дали не си струва да изчака Simple Smile

# 544
На мен пък не ми харесва, много ми напомня Бугабу, само дето е по-височка. Определено не бих я избрала - макар че ако е толкова маневрена... какви ли цветове ще предложат. Гледам обикновената Нуна май се предлага вече с регулища се поставка за крачета, това е добра идея:)

# 545
  • София
лятната нуна има пълно легнало положение и регулиране на крачетата.

Тази нуна сега е за мен типично градска лека количка и смятам, че ще е много маневрена. Семпла е... на мен не ми прилича на бугабу, а по-скоро на мутси ево Simple Smile

# 546
Здравейте!  Hug

Може ли да ми препоръчате сайтове, в които мога да разгледам детски колички на изгодни цени, втора употреба също ми върши работа.

Или пък да ми предложите магазин, в който има голям избор на колички на различни марки.

Благодаря предварително!   bouquet

# 547
Сега видях Ево-то, наистина прилича, малко съм разочарована, очаквах нещо по-оригинално:))

# 548
  • София
сложете снимка на тази нова нуна

# 549
Може ли да ми кажете в кой магазин мога да видя количка на ABC Design?

# 550
Навингтън няма амортисьори. Днес в майчин дом правиха представяне на Х ландер и Навингтън. Бяха взели  ХА и Хmove  и навингтън кадет. И лично мацката, която ги представяше каза, че е градска количка и за това няма амортисьори. За сметка на това задните гуми са помпащи и има помпа в комплекта. Също казаха, че не се правят само в Полша има и някои неща, които са правят и в Китай. Имали на много места изнесено производство. Пък и мен лично ме притеснява много плоския летен кош на самата количка.

Харесва ми много повече Bexa и тя е полска Simple Smile В ново бебе на Витошка я има и е около 750 лв 3 в едно лятната седалка може да се постави с лице към бебето и към майката.

http://www.novobebe.com/productDetails-bg-3856.html

# 551
  • София
maminka23 бебемаркет, виж в сайта адресите със сигурност имат в иван вазов магазин и на 99% някъде до плиска...ако не са го махнали нещо...

# 552
Angel_Dust, благодаря ти!  Hug
Влязох в сайта на Бебе Маркет и видях адресите, остава само да се организирам и да отида да видя количката на живо.  С мъжа ми много си харесахме: ABC Design - Бебешка количка 3-Tec 3в1.  Heart Eyes

# 553
момичета дойде време да купуваме на малката столче за кола, предложете няколко модела до 200лв. с легнало положени за предпочитане.  Peace

# 554
  • Пловдив
Златенце, аз си купих количка Навингтън и каквото те интересува мога да кажа.
Основно ще отбележа за каквото се сещам.
- кошът за новородено е много дълъг и широк - доста удобен. С моето едро бебе нямаше проблем да изкарам до 6-я месец с него, но реших по-рано да го сложа в летния кош, че беше лято и стана любопитен и искаше да разглежда.
- летният кош също за мен е много удобен. Това, че няма пълно легнало положение не е никакъв проблем, защото наклонът е просто минимален. Аз също държах на пълно легнало, но това точно при Навингтъна не е проблем, защото наклонът не пречи по никакъв начин на бебето. Моето си заспива и си спи дълго в количката, така че предполагам и на него му е комфортно.
Ето ти снимка на бебчо как е в легнало положение.
Скрит текст:
- Само задните губи са помпащи. Предните не са. Вози меко доколкото това позволяват нашите улици. Успявам да я качвам и свалям по стълбите на задни гуми.
- Стабилна е и е маневрена.
- Сервизът е ок. Вече го ползвах. Забутах си количката в една кална градинка и се напълни с пясък, при което взе да проскърцва където са гумите. Хората ми я оправиха, почистиха и смазаха безплатно при положение, че сама си бях виновна.
- материята е супер - не задържа петна (изпрах даже и смазка само със сапун). Съхне за 1-2 часа при по-студено време. Всичко се сваля и се пере. Аз съм с бялата, така че смятай. Пера я на месеца веднъж и то не защото е мръсна, а най-вече заради бебчо да му е чисто, защото все пак навън се ходи. Иначе сенника повече ми се цапа, но това е от багажника на колата.
- много компактно се сгъва. Возила съм в моята кола (Рено меган хечбек с газова бутилка в багажника) моята количка + Кам или Жане. Еми, то добре, че е компактна иначе тези двете като ги гледах то няма никакво сгъване реално. А и има предимството да се сгъва както с коша, така и само рамата. Вече дали точно в твоя багажник ще се събере незнам. Но спокойно може да отидеш да я видиш на живо и да помолиш да пробваш рамата дали се побира в багажника.
- има амортисьори. Това вече го обяснявах на sinapovaaya, но явно й е трудно да го възприеме.

Недостатъци:
- сега е по-скъпа. Аз я взех на доста голяма промоция с подарък зимно чувалче.
- ако ще си купуваш останалите аксесоари на марката не са от най-евтините. Аз си взех чантата и чадърчето и от тях съм си доволна.
- когато седалката е обърната с лице към майката центърът на тежестта се променя и е по-трудно да се вдига предницата за качване на бордюр. Иначе в обратана посока се вдига лесно. Така или иначе за мен това не е проблем, защото моето бебче мрънка като съм му в полезрението и не може да разглежда спокойно.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2012, 22:20 от Doni M

Общи условия

Активация на акаунт