Бебешката количка - цяла наука за второ висше №18

• 50 431
  • 779
  •   1
Отговори
# 570
На намалените столчета по сайтовете как разбирате коя година на производство са?

# 571
  • София
а на ненамалените?

# 572
Mirama - има де, те се наричат 0-18 кг Wink
Бенджолина - 0-18 и 9-18 са си общо взето с едно легнало, не чак като кошницата, но си е много удобно и добро всъщност...виж 9-36 и 15-36 вече е доста по-зле...
Ами не съм особено съгласна, защото когато съвсем скоро търсих 9-18 се оказа, че легналото е една такова полу седнало даже и не ми хареса, а малката спи все още в стола, затова в крайна сметка взех 0-18, което е далеч по-легнало от тези 9-18. На място в магазина заедно с детето сме сравнявали и си има съществена разлика. По принцип не исках 0-18, защото нали казват, че не е хубаво да са 2 групи комбинирани, но го избрах заради по-легналото положение, а и пътуваме често по-дълги разстояния и предпочетох комфорта на детето.

# 573
  • София
ами не знам нашият си беше добре полегнал, 3+ години детето се возеше и спеше в него доволно....истинският проблем е при следващите, особенно когато 4-5 годишното ти още си поспива.

# 574
Да, ако се поръчва от Англия или Германия има вероятност да се попадне на големи намаления. Особено ако се изчака до Коледа, Нова година.

А за пълното легнало, не виждам особен смисъл, освен ако не се предполага да се пътува по над 2-3часа и детето не би могло да издържи без да заспи.
Категорията 9-18кг си е с достатъчно "легнало" положение.
Аз избрах директно 9-36кг за нас, защото не пътуваме на толкова дълги разстояния, щерката е голяма и много рядко заспива в стола.

# 575
  • София
ами ние поне няколко пъти в годината пътуваме по 5-7 часа.... отделно той като малък редовно и в града си поспиваше,  щом е леко уморен, навръщае към къщи се унасяше...даже понякога сме въртяли из града кръгчета, като заспи да си дремне така 30 мин, да не го будим на 5-тата... та хубаво е да си има удобно за спане положение.

# 576
Мирама, то това е ясно, дори кошниците не е легнало за мен, а извита яйцевидна форма.
Просто аз лично гледах да е максимално полегнало, пътуваме поне на месец, месец и половина по 300 км (ти знаеш) и обратно след 10-тина дена и ми беше важно.
Между другото моята госпожица доста дълго се вози в кошницата си. Наглавника се регулира и се издърпва нагоре и изкара даже и след годинката в нея, посока обратна на движението. Вече обаче не мога да я усмиря в нея, а и става. Но пък и тази кошница си беше значително просторна и широка. Да не казвам голяма дума, ама все още и става (на ръба е), а и те кошниците нали са 0-13кг.

# 577
  • София
каква беше кошницата?

# 578
каква беше кошницата?
Creatis fix - изключително доволна съм от нея.

# 579
  • София
звучи мн добре Simple Smile

# 580
Не разбрах къде може да се види година на производство на столчетата за кола?

# 581
То по принцип я пише на самото столче, но не знам със сайтовете как стои въпроса, не съм поръчвала.

# 582

Няма как да я видиш като поръчваш от сайт. Просто попитай в сайта.

# 583
  • Пловдив
DoniM, на снимката сенникът прозира - така ли е наистина, за пръв път виждам такава количка, или пък може би е от светлия му цвят, но определено се вижда през него.

По-светло е от самия цвят, но и аз пък не го пазя чак толкова много от слънчевата светлина и за мен това не е недостатък. Черните пък доста ги напича, та то угода през лятото няма. Черно или бяло все си е жега.

# 584
DoniM, на снимката сенникът прозира - така ли е наистина, за пръв път виждам такава количка, или пък може би е от светлия му цвят, но определено се вижда през него.

По-светло е от самия цвят, но и аз пък не го пазя чак толкова много от слънчевата светлина и за мен това не е недостатък. Черните пък доста ги напича, та то угода през лятото няма. Черно или бяло все си е жега.
Не съм забелязала в черното да е напечена, не ми се е изпотявала толкова. То при 30 + градуса в каквато и да е все е мор.

Общи условия

Активация на акаунт