Бебешката количка - цяла наука за второ висше №18

• 50 430
  • 779
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте!

Днес отидох до един магазин, за да видя на живо количките, които си бях харесала в интернет.....
Казаха ми, че ABC Design се водят немски, но всъщност са китайски!
А аз бях убедена, че са немско производство......  Rolling Eyes

За щастие си харесах колички на марката TFK.
Някой има ли впечатления от тази марка?  Hug

# 586
Здравейте!

За щастие си харесах колички на марката TFK.
Някой има ли впечатления от тази марка?  Hug
Много ласкави мнения има за Бъгстъра Simple Smile

# 587
Много ласкави мнения има за Бъгстъра Simple Smile
Дам, и аз останах с това впечатление... открих цяла тема за TFK Buggster.  Crazy

# 588
Дони, благидаря за изчерпателното инфо!  Hug Ще идем да разгледаме тази седмица и се надявам да си поизбера нещо.  Flutter

# 589
maminka23, за БГ може и в Китай да ги произвеждат. )

# 590
maminka23, за БГ може и в Китай да ги произвеждат. )
Предположих, че за БГ може и да внасят китайски.  #Cussing out
Лошото е, че много се разочаровахме с таткото, когато видяхме количката на живо, в интернет изглежда много по-добре и качествена.
Ще оставим количката за по-нататък и ще видим каква ще изберем.

# 591
И каква е разиката между АБЦ произведена в Германия, и тази в Китай, след като производството на самата фирма е изнесено в Китай, и качеството е едно и също?

# 592
Хмм, нека не отваряме темата за изнесените производства. ) И за тези за "белите" страни и за страни като БГ и др. подобни. Разлика в качеството има...дори на обикновен шампоан, или прах за пране.
Какво остава за бебешка количка и др. подобни.

# 593
Дрехите "Джордж" на детето са купувани от Англия, но пише произведени в Бангладеж, дали са по - некачествени?
На коя марка количка купена в чужбина пише "произведено в европейската страна ...", а на същата марка за Бг "произведено в Китай"?

# 594
Аз купих ТФК Бъкстър за моята калпазанка и мога да кажа  или само хубаво или нищо,много съм доволна Peace

# 595
С таткото много си харесахме количките на TFK (Trends for Kids).  Heart Eyes
Сега остава да търсим из чужди сайтове, за да ги намерим на достъпни цени.

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 15:28 от maminka23

# 596
Здравейте, предложиха ми тази количка едни познати - втора употреба, но в отлично състояние. Някой може ли да даде мнение за нея? Притесняват ме дръжките - мисля, че цяла е доста по-удобно. Благодаря ви предварително!

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4111

# 597
  • София
До колкото съм чела за Cam количките, съм останала с добро впечатление за тях.
Аз бих й дала шанс, особено че е "избутала" едно дете и е в отлично състояние Simple Smile

# 598
Здравейте, предложиха ми тази количка едни познати - втора употреба, но в отлично състояние. Някой може ли да даде мнение за нея? Притесняват ме дръжките - мисля, че цяла е доста по-удобно. Благодаря ви предварително!

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4111

Аз бутах в магазин една от летните им колички и ми хареса много.Изключително леко се движи дори и само бутайки едната дръжка.Сама прецени кой вариант ти е по-удобен.Аз лично предпочитам двете дръжки,а не цяла.

Мисля,че беше тази :
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/27582
Има ли къде да ги видиш на живо?

# 599
 Thinking Мисля, че няма в Шумен къде да ги видя на живо. Може би във Варна...... Е, разбира се аз ако отида да я купувам ще преценя на място, но за сега първоначално отказах именно заради дръжките. Винаги съм мислила, че като е с две дръжки не може да се бута с една ръка  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт