Бебешката количка - цяла наука за второ висше №18

• 50 430
  • 779
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета!  Hug С радост се включвам в прекрасната ви темичка, защото вие ще ми дадете най-добрия съвет  Praynig

Живот и здраве, чакаме октомврийско бебе  Praynig Нямаме кола, затова количката трябва да е възможно най-маневрена и лека, за да мога да я мъкна по стълбите след секцио и да се движа с нея навсякъде. Спряла съм се на този модел http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?products_id=419 (червения вариант). Струва ми се достатъчно лека, зимния кош го видях наживо - съвсем лек и удобен за носене, летния вариант не съм  го оглеждала по-подробно. Плюс за мен лично са и големите гуми, които би трябвало да са доста по-удобни от малките въртящи се.

Все пак съмнението остава, ще съм ви много благодарна за някакви отзиви и мнения за тази (или подобна на нея) количка  Praynig. Гледах по-евтиния полски (?) вариант, но не ми харесаха гумите - пробвах подобна в магазина, завива накъдето си иска  Tired

-=Деси=-, това е и моят избор!   bouquet Макар, че аз очаквам бебчо да се роди чак ноември - вече съм сигурна в избора си. Високо разположен голям кош за новородено (колкото и космонавти и одяла да му сложа на бебето няма как да му е тясно). Същото важи и за седалката - направо е огромна. Най-много ми харесва как вози - като перце е. Също и факта, че има страхотни амортисьори - могат да бъдат регулирани - да возят по-меко или по-твърдо и устойчиво според терена.
И не на последно място - визията и е страхотна.
За цвета още не съм сигурна.

# 76
  • Разград
Привет и от мен!  Hug
Много сте ми полезни. Аз съм се спряла на един модел, който обаче на живо не съм виждала, защото в нашия град нямаме, но и това ще стане скоро.
Ето го и него - http://www.bebe-best.com/baby-design-bebeshka-kolitchka-sprint-p … blue-p-33380.html.
Въпросът ми е някой дали я притежава и какви са минусите и плюсовете.
Дъщеря ми си беше в количка до 2 годинки и максимум 2-3 месеца и толкова. И окола нас, аз лично дете над две годинки в количка почти не съм виждала. Само да уточня, аз дете на ръце не съм и няма да нося. Това е твърдото ми мнение и няма протести. Има църкане и мъркане и почивки, но до там. Освен на детски градини, ходим до центъра, на разходки и до парка и така нататък и то пеша.  Peace

# 77
  • Пловдив
Деси, да за нея говоря. Явно е още рано да се каже. Ще видим като порасне бебо. Ама на три години надали ще го държа в количка.  Rolling Eyes Нямам нито една приятелка, на която детето над 2 години да се вози в количка.

d_cvetanova, моя Навингтън го взех със следните аксесоари - помпа за задните гуми, комарник за коша за новородено, дъждобран, поставка за шише/кафе, покривало за крачета и за двата коша + подарък зимно чувалче. Чанта и чадър си купих отделно отново на същата марка.

# 78
  • Бургас
Момичета, може ли да си кажете мнението за : CANGAROO DRIFT 3 IN 1. Има всичко и цената е ПРЕКРАСНА, та търся къде и е проблема Wink Благодаря предварително   bouquet

# 79
Момичета, може ли да си кажете мнението за : CANGAROO DRIFT 3 IN 1. Има всичко и цената е ПРЕКРАСНА, та търся къде и е проблема Wink Благодаря предварително   bouquet
предната ми количка беше Кангаро Виктория и беше  здрава,но малко тежка..

# 80

d_cvetanova, моя Навингтън го взех със следните аксесоари - помпа за задните гуми, комарник за коша за новородено, дъждобран, поставка за шише/кафе, покривало за крачета и за двата коша + подарък зимно чувалче. Чанта и чадър си купих отделно отново на същата марка.
доволна ли си от него? някакви минуси да има да ме подготвиш? Mr. Green Hug

# 81
Mamas&Papas Sola или Quinny Buzz 4 ?  newsm78 Виждам,че цените са доста близки.

И двете ми харесват,няма да ползвам кош за новородено,няма да качвам стъпала.

Не съм изключила от вариантите и  Quinny Zapp Xtra заради нейната компактност,но ми изглежда доста по-нестабилна.

И още един въпрос,не знам доколко уместен - наблюдавали ли сте около Коледа или след Нова година да има сериозни намаления на детски колички?Не бързам никак с количката-живея на отдалечено място и  дълбоко се съмнявам,че за декемврийско бебе ще влезе в употреба веднага.Та покупката не ми е никак спешна.

# 82
  • София
бъз без кош не става за новородено...
солата като цяло повече ми харесва, но пък ми идва прекалено открита за зимно бебе...
намаления има на колички но не са обвързани с коледа.... по-точно когато разчистват старите колекции преди зареждането на новите, но това обикновенно е по-към пролетта...

# 83
Mamas&Papas Sola или Quinny Buzz 4 ?  newsm78 Виждам,че цените са доста близки.

И двете ми харесват,няма да ползвам кош за новородено,няма да качвам стъпала.

Не съм изключила от вариантите и  Quinny Zapp Xtra заради нейната компактност,но ми изглежда доста по-нестабилна.

И още един въпрос,не знам доколко уместен - наблюдавали ли сте около Коледа или след Нова година да има сериозни намаления на детски колички?Не бързам никак с количката-живея на отдалечено място и  дълбоко се съмнявам,че за декемврийско бебе ще влезе в употреба веднага.Та покупката не ми е никак спешна.
Солата , гласувам за нея с ръце и крака.  newsm10 . Трябва ти само един кош за новородено и проблема е решен щом за някои е твърде отоворена за зимно бебе. Зимата дали ще излезете повече от 10 пъти на вън? Rolling Eyes
С едно чувалче мисля че е предостатъчно, коша ще го ползваш до 5 месец, ние се приспивахме в него повече отколкото да излизаме на вън , а сме родени декември. http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/27307

# 84
  • София
хахаха е как няма да излиза, какво до  пролет ще е затворено ли детето?

# 85
зимните бебета се изкарват при температира над 10 градуса, а това да е над 10 градуса, през зимния период е много рядко  Naughty . Първо детето 40 дена си е в къщи,второ постепенно се изкарва на терасата по малко за да свикне, трето ето ти минали са се 2 месеца, а ако настане поледица и минусови температури къде ще излизат. При мъгливо време също не се излиза. Аз със дъщеря ми освен имунизациите които имахме всеки месец , не съм излизала с количката чак на пролет както казахте Вие , или тогава когато температурите станаха над 10 градуса.  Вие вече имате пораснали бебета, деца, тях може да ги изкарвате и под 10 градуса, но новородените не е препоръчително.  Peace

# 86
  • София
моето дете е зимно, зимните деца не се изкарват при под -10, при виелици, мъгли и т.н.
дори да спазваш това за 40-те дни в тях  е включено това излизане на балкона и привикване...въпреки, че повечето от нашата отчетна се разхождаха още от 20 ден, а беше доста гадно времето вън и то  се правеха разходки  по час-два,  малко по-късно Wink

# 87
по тази тема може да се спори много, както мога и да Ви аргументирам за въпросните 40 дни, нека тя да си реши  Naughty. Кога ще се роди , и кое ще и е най полезно.   Peace

# 88
  • София
просто казвам, че от декември до април да изведеш бебето няма и 10 пъти е някакъв абсурд за горкото дете Wink иначе ясно, че тя ще си решава....

И няма нужда специално за мен да ползваш такова насилено учтиво обръщение, виждам, че  по принцип не пишеш така....

# 89
март месец вече са над 10градуса, стигат и до 20. В този случай със зимно чувалче е предостатъчно, а сенника е дълбок, дъждобрана също може да служи за ветробран.
Като се сетя февруари, падна поледицата , към средата на март започна да се стопля, после пак паднаха температируте. Вие сещате ли се кога температурите бяха на 10 градуса  миналия декември и новата година !!

Общи условия

Активация на акаунт