Китайски капсули - 9 /за отслабване и още нещо/

• 87 739
  • 776
  •   1
Отговори
# 90
Аз почти изпих 1 опаковка Лида стара формула и уж съм надолу с 4 кг не си личи да съм свалила. Нз сега какво да си взема колебая се между Спирулина или  La Jiao Shou Shen (с червения пипер) кое ли ще е по ефикасно и да им по голям ефект от Лидата Sad

# 91
Здравейте, момичета! Копирам едно питане от темата за Мейзитанг, ако можете да помогнете   bouquet

Здравейте, момичета !
Една приятелка иска да пробва Мейзитанг и ме пита за мнение, но тези хапчета са едни от малкото, които не съм пробвала.
Тя е намерила гел - капсули Мейзитанг за 26 лв. Нормална ли е тази цена и по какво се различават видовете ?
Пила е Лида, само 4-5 дни, защото е имала много кофти странични ефекти.
Благодаря на всички, които пишат ! 

# 92

Monika_yonchewa не ме плаши така  Cry Cry Cry аз съм на 10тото хапче и съм - някакви минимални грамове,но все още имах надежда,но след твоя пост..взех наистина да се съмнявам. Странното е ,че повечето пишат,че с приема на Лида се повишава енергията им,а при мен е обратното адски лениво се чувствам.Другият ми проблем е,че не мога да ходя по голяма от както приемам Лида, което още повече ме изнервя...надявам се всичко това да има смисъл...

# 93
Мхмм и при мен е така остават ми още 4 хапчета и вече нз вс казват че Лидата е най- силна и помага,ноо явно не и при мен и за това нз сега като тези свършат какво да си взема Sad Някой ми беше препоръчал Мейзитанг и ми каза, че е по добър от Лида, ама нали знаеш при всеки е различно ...

# 94
Здравейте, отслабващи мами...
Ако можете помагайте,в момента се чудя от къде да си поръчам Спирулина?
Разгледах доста сайтове предлагащи Спирулина.И навсякъде цената и видът й са различни...

# 95
Вече разбирам защо тази тема е позабравена...преди е била доста по-активна.Може би вече на пазара има само ментета....А аз продължавам да се чувствам като парцал без апетит и -900грама за 12 дни хах smile3511

# 96
RobertaPI   ти на Лида ли си?

# 97
Да и съм ДОСТА разочарована... Rolling Eyes

# 98
Ужас направо,а старата ли Лида ?
И пила ли си я друг път.
При мен имаше ефект само първият път като я пих.След това я пробвах пак няколко пъти и нищо.
Сега незнам какво да си взема...
По принцип съм поръчвала от този сайт:
http://originalnalida.com/

# 99
Точно от там е...старата формула си поръчах защото доста прочетох преди да се реша и сметнах че е по-подходяща за мен,но уви.За 1 път ги пия.Наистина се чувствам много зле,отпаднала,без грам енергия,подута понеже незнайно защо не мога да ходя по голяма и до седмица очаквам и мц и....от всичко това съм адски изнервена,но все пак съм решена да ги изпия всичките с надеждата всички тези преживявания да имат смисъл!!! #2gunfire

# 100
И аз от оригинална лида си взех, да не би от този сайт да не действат просто или да са фалшиви?

# 101
Ами от всичко,което прочетох преди да поръчам това беше най-препоръчвания сайт хахах явно ние двете сме каръчки  Laughing

# 102
  • Варна
Роберта,колко си висока и колко кг тежиш?ако нямаш мн кг за сваляне няма как да очакваш обещаните 10-12кг за месец....може и да задържаш вода,понеже си в ПМС....какво и колко ядеш?намалила ли си количествата на храната от преди хапчетата?....ако ядеш малки количества храна е възможно да не ходиш всеки ден по голяма....а ядеш ли плодове и зеленчуци?а ако наистина ти е тежко на корема,поради неходенето във ВЦ-то,ти препоръчвам чай от майчин лист/сена http://static1.framar.bg/product/bioprograma-sena-maichin-li.jpg ,но го пий в ден в който си си в къщи,че да ти е наблизо тоалетната....може да имаш остри болки,ако има доста за изхвърляне,но после така ще ти олекне,че мисля си заслужава да ги изтърпиш...пила съм такъв чай като бях на Дюкан и мога да кажа,че не се привиква към него.....след това те съветвам едно от храненията ти за деня(ако разбира се Лидата ти е намалила апетита) да бъде от плодове-киви,сливи,грозде(въпреки,че в него има доста захар),диня....отбягвай бананите,че аз първите дни карах на по 4-5 банана и познай.... #Cussing out

# 103
160см, 65.5кг. искам да стана поне 55...След като изпия хапчето хапвам овесени ядки с мляко,през деня нямам никакъв апетит но се старая и хапвам праскови най-вече и вечер някой супичка,риба...спряла съм тестените неща и сладкото! И се наливам с вода през целия ден въпреки,че не изпитвам жажда...Много ти благодаря за съвета и вниманието!!! Hug

# 104
  • Sofiq
Много са факторите, които са влияещи на отслабването наистина. Лидата действа след втората седмица някъде и при мен ефекта беше много добър първият път. После сякаш отслабва. За това и минах на Мейзитанг.

Общи условия

Активация на акаунт