Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря по-евтино адаптирано мляко, като Gerber?
Има ли проблеми с доставките на адаптирано мляко Babylove?
Какво да правя, ако детето ми има непоносимост към конкретна марка адаптирано мляко?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря по-евтино адаптирано мляко, като Gerber?
Потребителите споменават, че адаптираното мляко Babylove е на цена от 10,29 лв. за 500 г в магазините DM и има био вариант за около 13 лв. Друга алтернатива е млякото Humanа, което струва около 9,60 лв. за 300 г. Много хора също дават положителни отзиви за Bebelan и Gaenchen, които могат да бъдат по-достъпни. Някои посочват, че виждат по-високи цени в онлайн магазините и предлагат алтернативни варианти, които могат да бъдат поръчани от чужбина с по-ниски разходи.
-
Има ли проблеми с доставките на адаптирано мляко Babylove?
-
Какво да правя, ако детето ми има непоносимост към конкретна марка адаптирано мляко?
Много родители са се сблъсквали с различни марки адаптирано мляко и подчертават, че всяко дете е уникално. Някои съобщават, че са опитали множество марки и е от съществено значение да експериментирате, за да намерите най-подходящата за вашето дете. Например, детето може да не понася NAN, но може да се справи по-добре с Humanа или Bebelan. Важно е да наблюдавате реакцията на детето и бързо да смените млякото, ако възникнат проблеми.
-
Кога е подходящият момент за преминаване към преходно мляко?
-
Какво е мнението на родителите за по-евтините адаптирани млека?
Ама не съм много сигурна.Ще го потърся няма голяма разлика в цената,но пък в количеството има доста голяма разлика.
Преди да намерим това АМ пробвахме почти всички марки започнахме с Нан след това Аптамил комфорт,Аптамил АР,Фризолак,Фризовом (Аптамил го ядяхме докато имахме повече възможности и докато не започна да се запича от едното,а другото не я наяждаше)и след като намерихме Гербер се родихме.Всяко дете е индивидуално и си има предпочитания и различните АМ влияят на различните деца по различен начин според мен.
/ преди 3 години/ беше 20 лв - 900 гр. При мен не беше важна цената, но бях много доволна, че го открих. Млякото е френско.