Кое е най-евтиното АМ на пазара в момента

• 10 805
  • 41
  •   1
Отговори
Здравейте.До сега използвахме АМ Гербер купувахме го на 9,20 за 300гр.Но от борсата където го купувахме казаха,че повече няма да получават от него(било до изчерпване на количествата).Взех последните 2 кутии вчера и сега не знам от къде да търся друго, а само там го имаше.Някой знае ли някое по-евтино АМ понеже нямам много възможности да купувам от скъпото.Видях,че има и на Ганчев на 9,99 но за него знам,че е ниско качествено.Ако знаете някое друго по-евтино или от къде мога да поръчам Гербер на по приемлива цена,моля пишете.

пс Търсих го и в Интернет,но там цената му е между 11-13лв.

Благодаря предварително:

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 10:33 от Не се сърди, човече

# 1
# 2
Ей супер много благодаря.

# 3
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Babylove ... марка на магазини ДМ ... 500 гр. 10,29 лв. има го и в био вариант за около 13 лв. Немско.

Така изглежда кутията на био АМ, а обикновенното е същото, но в синя опаковка:
Скрит текст:

Ето и тема във форума за него: цък
Хубаво е Simple Smile

# 4
Това не съм го виждала.Няма го там където аз пазарувам.И в големите супер маркети не съм го срещала.
Мисля,че съм виждала на центъра такъв магазин newsm78 Ама не съм много сигурна.Ще го потърся няма голяма разлика в цената,но пък в количеството има доста голяма разлика.

# 5
Фризолак за 400грама е май към 14 лева.

Ето цени :

http://bebemoe.bg/categories/%D0%A5%D0%A0%D0%90%D0%9D%D0%98/%D0% … amp;sort=featured

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 10:02 от Анонимен

# 6
Ами възможностите са ни малко ограничени,а кърмата ми спря много рано.По принцип до 2 месеца ползвахме Фризолак купувах го на 11,98 а в момента е на 12,58 от бебешката борса от където го купувам.

Искам да попитам за бейби лов някой знае ли дали все още има проблем с доставките?

# 7
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ние сме все още на бейбилов и за сега тази година не е имало проблем с доставките. Купува се само от магазини ДМ, защото е тяхна марка. Няма да го намериш другаде.

# 8
Благодаря.Ще го потърся като ни свърши млякото.

# 9
Аз съм давала  АМ Хумана струваше 7.20лв.  http://koalabebe.com/product/283/humana-2-humana-2-adaptirano-mlyako-300gr.html

# 10
Евтино, не означава некачествено. А за марката, която си споменала по-гадно мляко от него няма, нито по-скъпо, нито по-евтино.

И ние сме на Хумана. Още сме на 2-ка, защото отказа 3-ката. Цената е 9,60лв. за 300гр.

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 10:02 от Не се сърди, човече

# 11
Ам хумана има и от 500гр. струва 13лв.и аз съм на мнение,че по добре евтино АМ вместо кисело мляко.

# 12
Мойта мома е доволна от Гербер.Ама ми казаха,че го спират и няма да го има вече по складовете било до изчерпване на количествата Sad Преди да намерим това АМ пробвахме почти всички марки започнахме с Нан след това Аптамил комфорт,Аптамил АР,Фризолак,Фризовом (Аптамил го ядяхме докато имахме повече възможности и докато не започна да се запича от едното,а другото не я наяждаше)и след като намерихме Гербер се родихме.Всяко дете е индивидуално и си има предпочитания и различните АМ влияят на различните деца по различен начин според мен.
За сега съм решила да взема една кутия от Бейби лов просто да го пробваме да видим как ще и повлияе.Надявам се да и хареса.
И аз не искам да и давам кисело мляко водихме големи войни в къщи по тази тема.Колкото и да нямаме възможности за детето все ще се намери за мляко.Не бих и дала кисело мляко предпочитам аз да не ям 3 дена от колкото да я лиша от необходимите и витамини от които се нуждае.

ПС Ние сме на 4 месеца по скоро ме интересува единицата.Ако се сещате за друго АМ споделете  Hug

# 13
  • София
Виж и за "Селия". По мое време  Grinning / преди 3 години/ беше 20 лв - 900 гр. При мен не беше важна цената, но бях много доволна, че го открих. Млякото е френско.

# 14
Аз пък се чудя защо повечето мислят,че АМ ако е от по-евтините значи е с лошо качество,според мен не е тъка.Всички адаптирани млека са хубави и са по добра алтернатива от кисело и прясно мляко.

Общи условия

Активация на акаунт