Китайски капсули - 9 /за отслабване и още нещо/

• 87 738
  • 776
  •   1
Отговори
# 630
Не са ли в една група с Лида-та  newsm78

# 631
Не са ли в една група с Лида-та  newsm78
Според мен са, но вижте за какви цени става дума за въпросните таблетки! Умопомрачаващо !!!

# 632
40 лв.?
Лида се намира на различни цени.
Не знам. Аз искам вълшебното хапче. Не съм го открила. Но следя Wink

# 633
Може би, момичето е имало предвид тези: http://biomall.bg/slimix-hapcheta-za-otslabvane Тези са без сибутрамин.
Онези от руския сайт са от 50Е нагоре.

# 634
Да. Аз тези гледах.
Какво е мнението ви за тези хапчета, на biomall?

# 635
Момичета, здравейте ! Пия старата Лида и никакъв резултат, само 1-вата седмица -3 кг. и това е ! Дайте съвет ! Ако пробвам Мейзи и там още някакви др. имаше с пипер та дали ще ми подействат след като  тази Лида не ми действа ?!? И още нещо видях друг сайт пак за Лида http://www.slimlida.com/order_now.html  Чудя се дали има разлика,да не би да съм попаднала на фалшива ? Не знам какво да правя - да си поръчам Лида от др. сайт или направо Мейзи или нещо от този сорт. Благодаря предварително !

# 636
Здравейте мили дами! От вчера съм с вас със старата Лида Стартирам с килограми на които не съм била и като бременна в 9 месец -89 кг при ръст 152 Cry
От капсулките съм изпробвала всички и изводът ми за тях е че имат ефект при един курс на прием След това няма ефект В началото на годината пробвах червения пипер и доста поотслабнах но при втория прием ефектът беше нулев Сега продължавам и ще видим Лека и отслабваща! Hug

# 637
Аз не мога да разбера защо продължавате да си купувате Лида като виждате , че повечето са недоволни от нея и само са си дали напразно парите? Защо не опитате останалите , различни от Лида-та ? Мейзи, СУперСлим, тези с червения пипер ??
Всеки сам си преценя, но аз след като видях колко негативни коментари има за Лида , си поръчах Мейзи и мога да кажа че съм МНОГО доволна и то само за половин опаковка. Вчера взех първото Мейзи А1 и ми действа много добре, нито суша, нито главоболие или подобни неща.,  Peace

# 638
 как мога да си поръчам Мейэи?

# 639
От оригиналналида.ком  , има няколко вида аз първо пих обикновения ,но сега си поръчах А1  . Peace

# 640
Днес започвам с REDUCE 15MG ,от Лида вече нищо не става не знам дали са менте но на мен не ми действат както преди ,ще пиша какви са страничните ефекти на Редуктила. newsm78

# 641
Искам да попитам от къде си поръча Редуктила?

# 642
http://obiavi.grad.bg/o-462427-%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0 … D0%B0%D0%BD%D0%B5

от това момиче ,преди 3 месеца си купих Phenemine ,но понеже пия едни лекарства от който се пълнее си върнах излишните килограми и сега ще пия Редуктила.

# 643
И аз мисля да си взема Мейзи. Но не знам дали да бъде само Мейзи или Мейзи А1 !!! Каква е разликата ? А1 е по-силен ?? Благодаря !

# 644
Момичета,разполагам с Мейзитанг старата опаковка на блистери 36 капсули са,в срок на годност ,100% оригинални.Стана объркване на поръчката и сега трябва да се отърва от тях.
Ако някой е заинтересован,нека ми пише на лични .

Общи условия

Активация на акаунт