Тийнейджърите и домашните задължения:)

• 40 147
  • 876
  •   1
Отговори
# 375
Много задълбавате. Темата е за тийнейджърите и техните задължения. Станахте едни съдници, едни следователи, че чак и зациклихте. Още малко предположения и може дружно да напишем и един сценарий, като гледам  Joy - има един такъв тип колективни романи.
Пък целта е всеки да си каже как е при него, поне според мен. Независимо дали темата е пързалка или не.

# 376
  • Пловдив
Ние си казахме как е при нас, но аз оставам с впечатление, че авторката все още не успява да осмисли на 100% това, което й казваме

# 377
Не се заяждам, питам.  Laughing

# 378
Ясно, а ти искаш да осигуриш също толкова прекрасен живот и съпруг и на дъщеря си.  bowuu Аплаузи!
Аз живота си го харесвам и съпруга си го обичам.. въпреки че не ми помага в прибирането все пак никой не е идеален.

Много задълбавате. Темата е за тийнейджърите и техните задължения. Станахте едни съдници, едни следователи, че чак и зациклихте. Още малко предположения и може дружно да напишем и един сценарий, като гледам  Joy - има един такъв тип колективни романи.
Пък целта е всеки да си каже как е при него, поне според мен. Независимо дали темата е пързалка или не.

В началото наистина беше целта всеки да си каже при него, но впоследствие се превърна в съветник за подобряване качеството на живот на моето семейство, което всъщност е добре за мен и ми харесва след като осъзнах в положението в което се намирам

# 379
Deni Duch Peace съгласна.

И отново да кажа, не съм съгласна че не е полезно да се учат домакинска и друга работа през тийнстването. Има неща които няма как да ги научиш от книга, трябва да ги видиш, да ти покажат.
По-лесно, по-поучително и т.н. Пък ако не искаш .. не ги ползвай никога.

А пък за модела на мама синчето като се събере с на тати принцесата.. и цял живот ще похапват на ресторант и ще им чисти прислужница Simple Smile Дай Боже всекиму.. но май не се получава често Simple Smile

# 380
Е тук куца сюжетът - обикновено жената е тази, която иска по-голяма свобода за дъщеря си. Отменя я в домакинските задължения, да може да учи или излезе. Но пък има го и обратното. По-интересно е.

# 381
Цитат
Аз живота си го харесвам и съпруга си го обичам.. въпреки че не ми помага в прибирането все пак никой не е идеален.

Я ми кажи, честно, кое преподчиташ-дъщерята ти да има подобен на твоя живот или да стане хирург?  newsm78

# 382
Цитат

Я ми кажи, честно, кое преподчиташ-дъщерята ти да има подобен на твоя живот или да стане хирург?  newsm78

И от двете по малко. Да стане хирург - да, да има съпруг и деца, които я обичат, също, и да получава прилична заплата

# 383
впоследствие се превърна в съветник за подобряване качеството на живот на моето семейство, което всъщност е добре за мен и ми харесва след като осъзнах в положението в което се намирам
дали ?  Sunglasses
/много ни дигаш рейтинга Mr. Green/

как, в такъв случай виждаш дъщеря си след 5г?
като всяка майка й желаеш най-доброто - какво е то през твоите очи, след 3дневно бистрене на политиката и ударна доза съвети

докато напиша и ти си отговорила. ами няма какво да я мислиш тогава - може ли да готви или не. ако стане хирург, заплатата й ще е повече от прилична и ще има кой да й готви и миялна машина ще си купи, и на майка си ще подари Mr. Green

# 384
Ами тогава защо не я подкрепиш, ами я "бъзикате" и говорите глупости, че била жена и да се откаже едва ли не?

# 385
  • Там, където ме обичат
....Колкото до гаджета и дискотеки - фактът, че не ходи по такива не значи, че ще се омъжи (ще го омъжат)  за първия срещнат. Дъщеря ми е на същата възраст и не ходи на дискотеки. И гадже няма. И какво от това?  Има си приятели и от двата пола, излиза с тях тук и там, радва се на свободно време за приятни за самата нея занимания. Не съм чула и приятелите й да ходят много по дискотеки, явно всички са загубеняци. Mr. Green..
Само да споделя, че и ние сме в категория неходещи на дискотеки.
Може пък тенденцията да се обърнала в посока низвергване на тези заведения, знам ли?

# 386
аз я подкрепя да учи медицина, както и баща й, но хирург според мен няма шанс да стане - имам предвид добър хирург, защото съм ходила в болници в германия и не съм видяла една жена хирурх.

# 387
Цитат

И от двете по малко. Да стане хирург - да, да има съпруг и деца, които я обичат, също, и да получава прилична заплата

Ако й остане време от чистенето, докато си отгледа дъщеря да  я отмени.

# 388
аз я подкрепя да учи медицина, както и баща й, но хирург според мен няма шанс да стане - имам предвид добър хирург, защото съм ходила в болници в германия и не съм видяла една жена хирурх.
значи тя ще е първата Peace

# 389
  • Пловдив
Извинявай, но това е смешно. Дъщеря ти може да стане дори най-добрият хирург, стига само да я оставите първо сама да си повярва, че може, а след това и вие да повярвате в нея. Това, че ти, аз или някоя друга списваща съфорумка не сме видели нещо, не значи, че то не съществува

Общи условия

Активация на акаунт