Тийнейджърите и домашните задължения:)

• 39 978
  • 876
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Сега не ми се преглеждат двете теми, макар че не са много големи, но някой питаше майката дали тя е правила същите неща като тинейджърка. Няма да се учудя ако този модел е прилаган по-рано, особено ако сестра й е достатъчно по-малка от нея. Обаче много ми е странно какво прави това момиче толкова късно в чужда къща и не й ли е неудобно да виси там като лампа

# 76
Нещо не е наред в писаното от авторката. При такова натоварване това дете трудно би постигнало подобни успехи, най-малкото защото има доста разход на време и цялата работа хич не ми се вписва. А ако е вярно, аз бих хванала въпросната потребителка и бих й хвърлила един възпитателен пердах и бих извела детето от тази къща.
smile3521

# 77
  • София
да, така твърди, плюс че работила и на полето.  А ако е вярно, това е една от най-тормозените и нещастни жени, за които зная, без да са били подлагани на класическото насилие като бой.

# 78
  • Пловдив
Работата няма да избяга на никого и лично аз на моменти предпочитам да съм на работа, при учениците, отколкото да си седя в отпуска вкъщи

# 79
Обаче много ми е странно какво прави това момиче толкова късно в чужда къща и не й ли е неудобно да виси там като лампа

Това за сестрата на авторката ли се отнася? Ами много просто, гледа турски сериали и пише от нейния профил, докато чака кака ѝ да я изкъпе.  Laughing

# 80
  • Пловдив
Да, точно за сестрата на авторката говоря, Како. На мен лично обаче би ми било неудобно това да се случва, въпреки че аз у нас съм по-голямата сестра. Ама не ми е нормално това среднощно висене в чужда къща, дори и да е на сестра ми - освен ако живеем в различни градове и примерно им ида на гости за 1-2 дена през отпуската или уикенда

# 81
  • София
А аз започвам да си мисля,че или темата е пързалка,макар авторката да твърди обратното или няма никаква сестра.

# 82
Слях темите.

# 83
А аз започвам да си мисля,че или темата е пързалка,макар авторката да твърди обратното или няма никаква сестра.

Не, не мисля, че  е пързалка, но авторкта започна да послъгва, когато се повдигна въпроса за нейните задължения и сериалите.

# 84
  • Пловдив
Много лошо за нея

# 85
  • София
Нещо не е наред в писаното от авторката. При такова натоварване това дете трудно би постигнало подобни успехи, най-малкото защото има доста разход на време и цялата работа хич не ми се вписва. А ако е вярно, аз бих хванала въпросната потребителка и бих й хвърлила един възпитателен пердах и бих извела детето от тази къща.

И аз така.

# 86
От вчера тази тема не ми излиза от ума. Със съпруга ми вкъщи си имаме 13год. девойка и си мисля, че не бих причинила подобно изживяване на детето си. Аз лично бих си наела жена да ми помага в домашните задължения ако ме мързи толкова колкота авторката на темата. Вкъщи включвам дъщеря ми да ми помогне в нещо докато аз върша друго, но не мога да кажа, че това и е задължение. Нейното задължение на този етап в тази възраст е да учи.

# 87
  • Пловдив
Принципно на тази възраст няма лошо да изпълнява някои дребни и по-леки задачи - вече на няколко пъти се споменава това. За мен не е проблем да изхвърля примерно боклука, да купува хляб и мляко от магазина, да се просне и събере прането - неща, които не отнемат чак толкова много време, по мое мнение

# 88
Да така е! Но не е редно според мен помощта на детето да се превръща в задължение. И от там да му се прехвърли цялата домакинска работа. Иначе за що се касае само за помощ съм - за.

# 89
  • гр. София
Да, и там мненията не се различават. Но ето това ме изуми: 

цитат на ariimeri
Всъщност тя набляга достатъчно над учебниците - през последните две години ходи на пет национални олимпиади, национално състезание по бг, ключови компетентности /национално състезание/ по природни науки, и я наградиха за Ученик на годината в областта в природоматематически профил, има шест медала от худ. гимнастика, в момента тренира волейбол, и миналото лято взе с много висок резултат английски изпит на кеймбридж  FCE, в момента учи немски.[/b]

Чудесно за детето! Но освен всичко това и всички тези домашни задължения???

Е това вече не го вярвам  Naughty !!!! С толкова задължения и толкова успехи.................Това дете или не спи, или някое супер умно, работливо и т.н. И със сигурност не излиза от къщи. Приятели има ли детенце? Или живее за сестра си и майка си? М/удругото и аз мисля, че сестра й е достатъчно голяма, за да се къпе сама.

Общи условия

Активация на акаунт