Тийнейджърите и домашните задължения:)

• 39 921
  • 876
  •   1
Отговори
# 540
Помня ги старите контейнери като танкове, тогава само баща ми хвърляше боклука. От поне 15, ако не и повече години обаче, не съм виждала никъде.

# 541
Една кофа с 6 капака? Thinking
До блока има един контейнер.Преди 30 години-пак беше един. Thinking
Не кофа,  контейнер, и, да с 6 капака.
Преди 30 години не съм била родена, не знам какви са били...

# 542
  • Там, където ме обичат
При нас всички хвърлят боклука - няма гнус и роптание, който се случи.

# 543
Като малка никога не са ме карали да работя нещо или да чистя. Е, като му дойдЕ времето се научих, не съм първа домакиня и чистница, но не ми и трябва. Благодарна за безгрижното детство, което имах.

И аз.
Другото ще го напиша на лични .

# 544
  • Там, където ме обичат
Като малка никога не са ме карали да работя нещо или да чистя. Е, като му дойдЕ времето се научих, не съм първа домакиня и чистница, но не ми и трябва. Благодарна за безгрижното детство, което имах.

И аз.
Кое и кому ще пишеш на лични? За контейнерите?

# 545
Чак и на мен ми стана интересно за "другото". Mr. Green

# 546
  • Пловдив
И защо и ние да не го знаем?

# 547
Една кофа с 6 капака? Thinking
До блока има един контейнер.Преди 30 години-пак беше един. Thinking
Не кофа,  контейнер, и, да с 6 капака.
Преди 30 години не съм била родена, не знам какви са били...

Преди 30 години бяха по-ниски и кръгли.По-малки.При затворен капак можеше да се отваря по-лесно.Днес са тройни като обем.Капаците са с приглъзгващ механизъм и заяждат по-често.Гледам, че си от Пловдив, може би по места контейнерите са различни.Идея си нямам, но при нас контейнер с 6 капака не съм видяла, а живея над 30 години тук. ThinkingКофа, контейнер-все тая-говорим за големите кофи за боклук към всеки блок жилищен.
Може ли снимка как изглежда контейнер с 6 капака, моля. Peace

# 548

И аз.
Кое и кому ще пишеш на лични? За контейнерите?

Мнението ми по въпроса е за първия пост на
ariimeri.

# 549
  • Там, където ме обичат
И аз съм виждала едни много големи контейнети. Не съм броила капаците, но май наистина са 6. Кръгли, като илюминатори. Цитирам по памет - дълги около 2 м , широки около 1 м и 1,5 високи.

# 550
Егати, пратете  снимка де, направо съм в шах къде ги има такива?
Разрових в гуглето-видях един с 6 отвора-такова чудо никога не е имало при нас.Как го вдигат да го изхвърлят?Това не е ли за нещо от сорта на строителни отпадъци и да се маха цялото после-наема се...

нашите са такива:

# 551
Jizz, намерих ей това, нещо подобно. Навремето имаше такива за битови отпадъци, идея нямам как са ги изхвърляли. Вашите не се виждат в поста ти, но, предполагам, са като на всички. "Танкове" не съм виждала от времето, когато им бях под половината. 

# 552
  • Там, където ме обичат
Jizz, намерих ей това, нещо подобно. Навремето имаше такива за битови отпадъци, идея нямам как са ги изхвърляли. Вашите не се виждат в поста ти, но, предполагам, са като на всички. "Танкове" не съм виждала от времето, когато им бях под половината. 
Именно, нещо подобно.  Peace Само че този е толкова чистичък, че не мога да позная едновремешните смрадливи "танкери"  Mr. Green

# 553
  • Пловдив
Досега задълженията им са се изчерпвали с почистването на детската им стая- прах и прахосмукачка. Аз минавам с мопа , че те правят наводнение. От тази година постепенно започнах да ги уча да готвят.Ето сега например големия прави палачинки съвсем сам , аз само проверявам консистенцията на сместа. Малката ми полива цветята и сгъва дрехите след пране срещу минимално заплащане. Mr. Green

# 554
  • Там, където ме обичат
Досега задълженията им са се изчерпвали с почистването на детската им стая- прах и прахосмукачка. Аз минавам с мопа , че те правят наводнение. От тази година постепенно започнах да ги уча да готвят.Ето сега например големия прави палачинки съвсем сам , аз само проверявам консистенцията на сместа. Малката ми полива цветята и сгъва дрехите след пране срещу минимално заплащане. Mr. Green
Toва със заплащането е опасно.  Peace
За ежедневни неща и мойта госпой'ца така искаше, но я отрязах, на мен плаща ли ми се?
Иначе сме договорили, ако някоя баба, леля, чинка, иска да й се боядиса косата, само отзад, цената е 2 лева.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт