Тийнейджърите и домашните задължения:)

• 39 769
  • 876
  •   1
Отговори
# 840
  • Там, където ме обичат
Но пък спряхме да гладим спалното бельо и хавлиените кърпи, според нея било загуба на време
И според мен Peace
Спално бельо -добре, но хавлии никога не гладя.
Ни едното, ни другото. Да живеят сушилните /не гладя ни дънки, ни тениски, ни нищо, освен ако не се налага/.
Спално бельо - от тези с ластици, а завивки, олекотени и цветни /зимни и летни/.
Така вече не мразя гладенето, щото не ми се налага често.  Mr. Green

# 841
Ох,като се сетя за гладенето и доскорошните температури ми иде  #2gunfire
За готвенето-не го обичам,защото час,пазаруваш,час,готвиш -и то в най-лекия вариант и после какво-хапват за минути и хайде в канализацията Joy Joy JoyАко можеше без храна newsm44 newsm44 newsm44

# 842

За готвенето-не го обичам,защото час,пазаруваш,час,готвиш -и то в най-лекия вариант и после какво-хапват за минути и хайде в канализацията Joy Joy JoyАко можеше без храна newsm44 newsm44 newsm44

Е аз затова не мога да схвана философията на готвенето ! Crossing Arms Crossing Arms

# 843

Е аз затова не мога да схвана философията на готвенето ! Crossing Arms Crossing Arms
И аз така ама на-все питат какво ще ядем-ами мен   chef

# 844
И не само какво ще е,  ами  и да е вкусно искат  Mr. Green

# 845
Все пак по темата да отбележа,че напоследък т.е. през цялата ваканция у дома изцяло готвиха децата -мъжки пол ,тийнеджъри.Всекидневно!Е,не някакви засукани манджи,някакви ядящи се неща между готварски рецепти и волни съчинения.Благодаря им,че ме отменихте деца!  bouquet

# 846
Като няма време и желание за готвене - 3-4 порции от кулинарния магазин и готово! Ма не от гумените неща на Кенар, а топла кухня, сготвена преди малко. Няма такова удобство и облекчение! Така има време и за мъжа, и за детето, и за мен... и като съм спестила 2 часа от пазаруване и готвене, 15-те минути миене на чинии се преживяват по-лесно.

# 847
  • Там, където ме обичат
Като няма време и желание за готвене - 3-4 порции от кулинарния магазин и готово! Ма не от гумените неща на Кенар, а топла кухня, сготвена преди малко. Няма такова удобство и облекчение! Така има време и за мъжа, и за детето, и за мен... и като съм спестила 2 часа от пазаруване и готвене, 15-те минути миене на чинии се преживяват по-лесно.
+1  Peace
Да се похваля - младежът помоли да му покажа как се глади.
Не че не съм обяснявала досега, ама пусто неволята... Решил е да си изглади няколко ризи.
Е, как да не обясниш с кеф.  Heart Eyes

# 848
  • гр. София
Все пак по темата да отбележа,че напоследък т.е. през цялата ваканция у дома изцяло готвиха децата -мъжки пол ,тийнеджъри.Всекидневно!Е,не някакви засукани манджи,някакви ядящи се неща между готварски рецепти и волни съчинения.Благодаря им,че ме отменихте деца!  bouquet

Аз също да се похваля, че и моята щерка също проявява в последно време интерес към готвенето в къщи  Grinning Готви и сама, прави картофи с бекон на фурна, бисквитена торта....И за моя радост напредва добре... Heart Eyes

# 849
Дали и моята щерка ще прояви интерес някой ден ? Wink Wink Wink

# 850
  • гр. София
Дали и моята щерка ще прояви интерес някой ден ? Wink Wink Wink

Сигурно. Не се притеснявай. И аз до скоро си задавах този въпрос и ето че времето дойде. Сега се питам за колко дълго ще е това желание?  newsm78 Защото при нея както бързо идва, така бързо и изчезва. Така беше и с гладенето преди 2-3 години. За съжаление желание за оправяне на стаята и бърсане на прах все още нямаме - просто винаги всичко е чисто и прибрано  ooooh!

# 851
Не че не съм обяснявала досега, ама пусто неволята... Решил е да си изглади няколко ризи.
Не знам на колко е, но вероятно е влюбен.  Simple Smile

# 852
  • Там, където ме обичат
Не знам на колко е, но вероятно е влюбен.  Simple Smile
Aууу, как не се сетих.  Laughing
Няма лошо, ако това го мотивира и амбицира за разни неща.

# 853

И аз така ама на-все питат какво ще ядем-ами мен   chef
А неееееееее, това е моят отговор , а големият ми отговаря , тичай под душа Mr. Green
Макар , че аз обичам да готвя, някъде на около 12-13 бях когато баба ме насърчи и найа - големите ми буламачи си облизваше артистично пръстите. Майка искаше всичко да е изгладено и като се прибере правеше щателен оглед на труда ми с ютията и повечето трябваше отново да гладя. За това сега не гладя - само ако много ме помолят - мъжа ми се глади и синовете с научих.
Фокси, дори да не е добре казвай "Браво , браво , по- добре от мен го правиш!

Последна редакция: пн, 17 сеп 2012, 12:00 от Рoсна kитка

# 854
От тогава ( била съм на около 20 години ) гладя всичко !  bowuu
Няма такова удоволствие ! Heart Eyes

С готвенето и до сега съм на Вие и няма земна сила , която да ме убеди , че е смислено ! Crazy
Ако се навиеш да гладиш всичко у нас, аз ще ти готвя.    Laughing
Ама трябва да си донесеш и ютията, че изобщо не помня моята къде е завряна....не е ползвана поне година-две...    Mr. Green
Няма сила, която да ме накара доброволно да ползвам ютия....трябва да е въпрос на живот или смърт.    Laughing

Като няма време и желание за готвене - 3-4 порции от кулинарния магазин и готово! Ма не от гумените неща на Кенар, а топла кухня, сготвена преди малко.................
Още ли има хора, които вярват , че храната от топлите витрини е сготвена ей сега, преди да влязат в магазина?    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт