какво следва???

• 1 775
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
  • София
те за 10 сек нищо не могат да разберат.... нито за състоянието на детето, нито  могат да отчетът на колко време са ти контракциите и т.н., което също иначе се вижда...

а за разкритие гледаха ли...

аз понеже така с едни мн не регулярни и почти безболезнени контракции отидох за запис(преносвах), пък  след тоновете ме пратиха да раждам, че съм била с перфектни родилни контракции според тях и горе остановиха едно 5-6 см разкритие.. та за това питах... да не се случва и с теб нещо такова...

не че ще изтървеш последните 1-2 см разкритие в чуденки... така или иначе  bouquet

иначе според мен няма да дочакаш и термина ако продължава така, какво остава да  пренасяш Wink

# 16
лекаря който беше на смяна хич не му се занимаваше много ,много ....направи вагинален преглед и единствените му думите  бяха: "няма да раждаш прибирай се" и излезе,добре че познавам акушерката и поисках да чуем тоновете..
с първото раждане нямах никакви подобни оплаквания....
и аз мисля че няма да изкарам до термин,като се има предвид ,че според лекарите малкия е доста едър

# 17
  • София
е щом нямаш и разкритие .... ще почакаш...въпреки, че наистина не мисля, че ще чакаш дълго Wink

# 18
охх дано Hug благодаря ти...

# 19
И аз имах такива болки като при цикъл,но без втвърдяване на корема и моята докторка ми каза че така се получавало когато бебчо слиза на долу и размества тазовите кости за да навлезе в стартова позиция  Simple Smile

# 20
ziumka  и ти скоро ще се радваш  Hug леко раждане

аз вече си  имам контракций,болезнени доста на момент,но не постоянни...ще видим колко ще изкарам така....ще се похваля Simple Smile

# 21
  • София
Леко да ти е раждането ти пожелавам и да се похвалиш със здраво бебешорче накрая Simple Smile

# 22
На мен това ми е първа бременност и нямам търпение вече да си видя малкия бебок,въпреки че и малко ми е притеснено дали ще позная контракциите и дали няма да объркам нещо!! newsm78

# 23
дали е първо или второ и трето,мисля че няма значение  Simple Smile аз чакам със същото нетърпение малкото човече...спомням си при първото раждане имаше и известен страх,дали ще се справя и какво ме очаква,а сега това чувство го няма....моля се само всичко да мине гладко и да се приберем живи и здрави у дома Simple Smile а каката и таткото са по нетърпеливи и от мене Heart Eyes

п.п- днес още съм с онея болки и с леки контракций ,но нищо по-различно newsm78

# 24
На мен това ми е първа бременност и нямам търпение вече да си видя малкия бебок,въпреки че и малко ми е притеснено дали ще позная контракциите и дали няма да объркам нещо!! newsm78

Като зяпочне съществената част няма как да се объркаш, особейо щом ти е първи път.

# 25
А когато има контракции задължителна ли е и тази болка в кръста!!!Аз поне за сега нямам никаква болка в кръста и през целия период на бременноста до сега не ме е болял!!За това се чудя може ли да има контракции без болки в кръста! newsm78

# 26
  • София
то по време на бременността така или иначе не е нормално да имаш болезнени контракции...
няма защо да те е болял кръста...
иначе принципно най-често там се усещат като и менструалните...

# 27
мисля ,че болката в кръста е по-осезаема при второ и всяко следващо раждане... и аз при първата бременост нямах подобни болки,но с тая ме побъркват...

п.п-на мене и болките и контракцийте ми спряха от снощи Sad май още няма да раждам Grinning

# 28

п.п-на мене и болките и контракцийте ми спряха от снощи Sad май още няма да раждам Grinning

Няма за къде да бързеш и това ще стане  Hug, почивай още малко хем и бебето да порасне още  Peace

# 29
  • Стара Загора
мисля ,че болката в кръста е по-осезаема при второ и всяко следващо раждане... и аз при първата бременост нямах подобни болки,но с тая ме побъркват...

Имаш още време. Спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт