какво следва???

• 1 771
  • 34
  •   1
Отговори
майчета,моля за помощ Embarassed
бременна съм в 37 г.с. и от вчера изпитвам леки,но постоянни менструални болки,но без втвърдяване на коремчето  Shocked преди три дена бях на лекар и ми казаха след прегледа, че близките десетина дена няма да родя Thinking второ раждане ще ми е,но с първото немога да го сравнявам,тъй като беше предизвикано и протече по-доста по-различен начин....
споделете опита си??? ще раждам ли или така мога да си изкарам още доста???

# 1
еми относително е..........смятам,че така може да изкараш и няколко дни,а може и в близките часове да се усетят контракциите по-интензивно...............
все пак стискам палци Praynig Praynig Praynig

# 2
еми относително е..........смятам,че така може да изкараш и няколко дни,а може и в близките часове да се усетят контракциите по-интензивно...............
все пак стискам палци Praynig Praynig Praynig

трябва ли да чакам да ми падне тапата или да ми изтекат водите ,за да отида в болницата?
има много информация в интернет,но повечето е за първескини,за второ пише да не се бавя много много ,че ставало по-бързо....-това ме тревожи Embarassed
бих отишла веднага,но таткото е на работа и неща да го тревожа,ако не съм напълно сигурна... много съм притеснена.,немога да си събера мислите в този момент,но май трябва поне багажа за болницата да приготвя ooooh!

# 3
  • София
Денят е пред теб, не виждам за какво да се шашкаш сега. Изчакай да видиш дали има някаква промяна в състоянието ти и тогава мисли за ходене в болницата. Така, както описваш симптомите ми прилича на контракции, но е малко странно, че няма втвърдяване на корема. Пак казвам - по-добре не се панирай, а изчакай да видиш дали ще се случи нещо друго.
Успех Peace

# 4
Може пък да са просто подготвителни контракции, които преди това да не си усещала.Подготви си багажа за да ти е под ръка и си следи болките, ако се увеличат или зачестят отивай в болницата пък било то и само за твое успокоение. Стискам палци всичко да е наред и леко и безпроблемно раждане.   bouquet

# 5
Както са ти казали и другите си приготви багажа или поне най-необходимото(документи, ношница, чехли) другото винаги могат да ти го донесат и се наблюдавай. Ако ти падне тапата, водите изтекат или контракциите зачестят по най-бързия начин вземаш душ и отиваш в болницата.
Леко раждане ти желая  Hug

# 6
момичета благодаря ви,стегнах всичко....

да ви питам,контракцийте са със болка и стягане на корема ли???

# 7
  • София
момичета благодаря ви,стегнах всичко....

да ви питам,контракцийте са със болка и стягане на корема ли???

Ми поне при моите две бременности  - да. Като ставаха болезнени чак при започване на раждането, а преди това имах подготвителни, които се изразявах в "спазъм" на корема - т.е. втвърдяване.

# 8
Понякога не са болезнени, моите  станаха болезнени чак след изтичането на водите преди това имах главно втвърдяване на корема и дискомфорт в кръста.

# 9
Взимай багажа и излизай на разходка , на кафенце Simple Smile Леко раждане ти желая   bouquet

# 10
  • София
аз сега препрочетох поста, защо бях решила на първо четене, че имаш стягане без болки..а ти имаш болки без стягане??? бих отишла на лекар.... по принцип, ако беше стягане без болки, бих го приела за подготвителни или  начални контракции и бих си чакала да станат регулярни и т.н.
Тапата не е индикатор за ходене в родилно, може и седмица по-късно да родиш, водите също не винаги са началото на раждане, може да изтекът или да ги спукат чак в родилното, при вече дори 6-7 см разкритие... ..иначе ест ако ти изтекът, отиваш...
И при кървене ест, тогава по-най-бързият начин, в най-близката болница.

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 11:56 от Angel_Dust

# 11
Това са подготвителни контракции, но не значи, че ще започне скоро, може да си минат и 3те седимици, които ти остават. Не се шашкай, не го мисли. Успех! Hug

# 12
благодаря на всички за помощта  bouquet
към 18аса ходих в болницата,тъй като се появи и пристягане на корема и болката се усили,но контракцийте не бяха на равни интервали....доктора ми каза че са подготвителни и се прибрах....
само дето много ме боли на моменти,ама явно е нормално Cry
имам още да почакам ,ама тая болка ooooh!

# 13
  • София
правиха ли ти запис?

# 14
не.,само чуха тоновете за около 10 секунди...147-в норма

колко ли мога да изкарам така??? не ми пречи и да пренося.,ама тая болка е ужасна на моменти

Общи условия

Активация на акаунт