Отговори
# 675
Някой има ли отзиви за детската секция в Карфур? В събота минах и ми се стори, че има доста дрешки и аксесоари за бебковци на сравнително прилични цени...за качеството обаче не мога нищо да кажа Thinking

# 676
  • София
Добър и прохладен ден, мами  Simple Smile
Аз също съм си понахвърляла списъка и съм закръглила една сумичка  ooooh! И това при положение, че някой неща ще ми ги дадат приятелки  Laughing
лаленце видео бебефон Моторола някъде срещнах за 600 лв, но не я намирам в момента! То друго си е да живееш в Бг с нашия стандарт и вместо 149 долара да дадеш тази сумичка  Wink Ето един друг марков:  http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=12036&cat=35
timida48 детските дрешки в Карфур никак не са лоши  Peace А при сезонни намаления 70 % са си супер! Тези от секцията Уолт Дисни са по-скъпички, заради авторските права на картинките  Simple Smile
В Джъмбо и аз харесвам доста неща, за мен не е нужно да си къпя бебето в пластмасово корито от 200 лв, еднакво с това за 25 лв! И много други такива примери  Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 11:38 от sofyia

# 677
  • София
Дааа и аз за коритото - най-обикновено корито анатомично голямо, което да става и за малко бебе и за голямо бебе, а не да купувам по 100, а за новородено бебенце има едни страхотни мекички поставки, направени от някаква супер яка материя с някакви air топчета вътре, които подложки са около 20лв и са съвместими с всички ванички. Една такава да поставям малко бебче, колкото да не е на пластмасата и съм готова. За вана най-много 40-50лв ще дам за вана + поставка Wink

подложка е ето такава:

http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=10932&cat=59

# 678
Някой случайно да има наблюдения за тази количка?
http://www.topoffer.bg/bebeshki-kolichki/2710--petite-star-kurvi … tch-scarlet-.html
Хвана ми окото, но не намирам кой знае колко мнения  newsm78
Още една, която обаче намирам само в английски сайт:
http://www.mothercare.com/OBaby-Zezu-Pram-Pushchair---Red-Dotty/ … 2520Red%2520Dotty
В общи линии са от един тип, само различни марки, но явно не са особено популярни в бг, а на мен много ми харесват Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 11:53 от Manhamanha

# 679
  • София
Manhamanha - не я бях гледала, не ми изглежда лоша, но торбата за покупки е много много малка! Иначе цената за продуктите които дават не е лоша, но е малко известна марка в българия, защото и по хилядите магазини не съм я срещала! Иначе на тежина е тежичка 16кг... (така ми се струва, особено ако нямаш асансьор)

# 680
timida48 детските дрешки в Карфур никак не са лоши  Peace А при сезонни намаления 70 % са си супер! Тези от секцията Уолт Дисни са по-скъпички, заради авторските права на картинките  Simple Smile

Благодаря ти sofyia  Peace И аз останах с подобно впечатление, а и разнообразие май не липсваше:))))

# 681
Здравейте  Laughing

Manhamanha, желая ви щастлив семеен живот.   bouquet А за количката - по-добре на място да си прецениш, на всеки са му удобни различни неща. Не съм чувала отзиви, но на външен вид ми харесва.  Flutter Бих избрала втората, заради гумите.  Peace

timida48, дрешките в Карфур са добри, аз си мълчах, ама неочаквано за мен  Shocked - таткото предложи да вземем някои и аз, естествено, нямах нищо против.  Mr. Green

Brayda, съжалявам, че ще ти разбия илюзията, но това не е река, а отпадни води.  Mr. Green

Гледам говорите за бебефони - за мен това е нещо напълно излишно. За къща може би е подходящо, но за апартамент е просто родителска глезотия.  Whistling Камерите - също. Не харесвам Биг Брадър.  Naughty

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 12:06 от _Cinderella

# 682
  • София
_Cinderella - хахахаха река Драгалевска се води, а какво тече в нея..... но все пак дори и да не е чиста вода, смятам, че увеличава влагата във въздуха - дори и малко! А иначе бейби фона, идеята ми е още преди да се е разревало да го чуя, за да го нахраня преди да е ревнало, защото ревящо бебе не иска и да яде даже  Crazy
А и ние често ще си ходим и по родните места и ще ми е нужен на мен лично Simple Smile

А дрешките в карфур и аз ги гледах, да цените им не са никак лоши, а карфур е френска марка, сигурно ще са качествени. Може да пробваме като вземем едно боди примерно и да го изперем и изгладим 3-4 пъти да видим дали ще се развлече!

# 683
Brayda 16кг е теглото на целия комплект, заедно с кошчето за кола и пр. Самата количка е около 12кг. За торбата за покупките съм съгласна, че е много малка, затова май втората ми се струва по-удачна. Удобно е наистина да се прецени на място, но с тези цени в бг почти успяха да ме откажат. Ако реша да е с поръчка ще разчитам на близки, които живеят там и ще ги пратя да огледат внимателно. Ще го мисля още Simple Smile

# 684
Brayda, поне знаеш чии мръсни води текат в "реката".  hahaha  В София реки няма. Wink
Дрешките не са марка Карфур, а Tex Woman - нисък ценови клас дрехи и обувки за жени, мъже и деца. Wink

# 685
В Джъмбо ваните са по 15 лв даже, е нямат термометър и тапа за изтичане, но това си е глезотия

# 686
Ама и такова животно ли има?  Laughing
Колко съм непросветена. Трябва да хвана поне в един магазин да влезна да видя какво предлага сергията, че изглежда много съм изостанала с новостите  ooooh!

# 687
Дрешките не са марка Карфур, а Tex Woman - нисък ценови клас дрехи и обувки за жени, мъже и деца. Wink

И въпреки, че са нисък ценови клас, пак ми се сториха по-качествени от тези в Джъмбо /мое мнение, разбира се Peace/

А в събота като ги видях, така ме засърбяха ръцете да купя 1,2,3..7...10 неща Mr. Green ама като знам, че таткото ще се разсърди, че не е с него и че е рано, ми мина сърбежа на мига  Joy

# 688
Някой случайно да има наблюдения за тази количка?
http://www.topoffer.bg/bebeshki-kolichki/2710--petite-star-kurvi … tch-scarlet-.html
Хвана ми окото, но не намирам кой знае колко мнения  newsm78
Още една, която обаче намирам само в английски сайт:
http://www.mothercare.com/OBaby-Zezu-Pram-Pushchair---Red-Dotty/ … 2520Red%2520Dotty
В общи линии са от един тип, само различни марки, но явно не са особено популярни в бг, а на мен много ми харесват Simple Smile

Хубави са и двете, на втората гумите изглеждат по-добре(по-големи са). Количката, която харесвам засега -Мура на Макси кози - е с подоби гуми.
Защо ти е по-голяма торба за покупките? Едва ли ще правиш седмичното си пазаруване с тази чанта.
Мен 16 кг не ме плашат понеже количките се паркират във входа и се заключва.

мая_а, права си, че нещата, които са важни за мен, не са жизнено необходими и всеки може без тях. Но доколкото се познавам, ще сменям памперси така. Много съм гнуслива.
Изобщо не ми харесва мисълта да използвам кошче за памперси където миризмата може да ме лъхне отново. Затова например специалния кош за памперси намирам за много необходим. Повръщах достатъчно тази бременност  Laughing.Още съм килограм под първоначалното си тегло, което беше нормално.

Кошарката долепена до леглото мъжът ми намира за важна т.к. човек не винаги трябва да става, а може просто да си сложи ръката до бебето в първите 1-2 месеца и то да се успокои. Но той иска да я сглоби той, намерил е малко матраче и дървени материали и си прави моделче. Иначе в детската стая ще имаме легло с нормален размер (за 60 на 120см размер).

От списъка има няколко неща, които са нужни, но ще използвам, нещо което имам и ми е по-удобно. Термометър за стая няма да купувам, но имам (електронни будилници с няколко опции).

Кошче за мръсни дрехи няма да купувам, т.к. не че няма нужда, а от всичко използвано до момента, една чанта от икеа ми е най-удобна (с дълги дръжки, влача я по земата до пералнята и дори не се налага да я вдигам). т.е. знам че и на бебето дрехите ще са отделно, но не в кошче, а вероятно чанта. и т.н.

Има и други неща, без които може да се мине. Напр. имам поне 5 ножички за нокти, но пък искам бебето да си има негова и да не пренасям нещо от моите нокти на неговите нежни пръстчета.

От време на време се изкушавам и купувам по нещо малко. Всъщност ми остават количка, гардероб, повивалник, бутилки, стелиризатор и дрешки. С другите неща малко по малко се снабдих, а и приятелите ми постоянно ми носят нещо.

# 689
Ама и такова животно ли има?  Laughing
Колко съм непросветена. Трябва да хвана поне в един магазин да влезна да видя какво предлага сергията, че изглежда много съм изостанала с новостите  ooooh!

Ваничката, която взехме има тапа на дъното и ако я използваме вътре в нашата вана направо може да отворим тапата и да се изтече мръсната вода. Друг е въпроса че най-вероятно ще я ползваме на стойка за да не клечим до ваната.

Общи условия

Активация на акаунт