Юни 2011

• 39 806
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Извинете ме момичета, нещо съм се разсеяла, днес сама си спрях приема на утрогестана, защото ме прави на "салата" буквално. Не мога да мръдна от световъртж сутрин, а вчера ме държа около час така.  Tired Не съм пуснала още изследвания, Ваче! Следобед ще съм на преглед и пътьом ще го направя. Прочетох, че няма значение по кое време се прави. Благодаря ви пак и сори за разсеяността   bouquet

# 631
Здравейте!

Момичета отново стана инцидент в моя град и с мои познати.Искам да даря кръв,защото трябва точно от моята група,но не знам дали мога след като още кърмя?Някой знае ли как стоят нещата?

Добре сме с Краси,но ми е много кофти заради случилото се и не мога да си събера акъла да пиша.Извинете за което!

# 632
Здравейте!

Момичета отново стана инцидент в моя град и с мои познати.Искам да даря кръв,защото трябва точно от моята група,но не знам дали мога след като още кърмя?Някой знае ли как стоят нещата?

Добре сме с Краси,но ми е много кофти заради случилото се и не мога да си събера акъла да пиша.Извинете за което!

Май не може Confused
http://bgblood.org/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D0 … 0%B0%D0%BD%D0%B5/

# 633
  • софия
Здравейте и от мен
Шунчее, цяла нощ съм сънувала как ме нападаха глутници кучета Hug
Роси, чакаме те миличка дано ни зарадваш, че всичко е наред Praynig
Тина много неприятно  Sad
Ваче възхищавам се на позитивизъма ти, дано Рали се оправи бързо.
В тази връзка Дани е ходил 2 дни на градина и е със сополи, притеснено ми е че не са минали 21 дни от ваксината на Мона, че тази за толкова се изгражда имунитет Sad
Криво ми е отиде си лятото, дойде есента
Имаше и още.........

# 634
Здравейте...

Леле, Шунче, настръхнах направо. Аз не бих викала, така се настървяват повече. На мен ми се е случвало с една немска овчарка подобно нещо, но бях 6-ти клас и бях доста по-безстрашна. Обади се наистина, не може такъв тормоз!

Роси, какво стана?

Някой ме пита за Нико и яслата- не мисля да го записвам, защото няма кой да го води, а и ме е страх да не носи болести..

Има още, но по-късно...

Днес Нико става на 1 годинаи 4 месеца Simple Smile Голям човек.

# 635
Тина, дано да не е най-лошото миличка  Hug Praynig

Доктора днес каза, че най-добре да го изчистя. Има, нещо, което не е плоден сак, безформено, но има някакви пулсации....те ми обясниха, че са клетки някКви това....не е добре, организма ми се опитва да го изчисти..питаха ме дали съм била болна нещо, а аз се сещам само за стоматита на Емчо ( датите се припокриват). Доктора каза, че тези херпеси биха могли да увредят плода, но в каква степен аз не знам. Имам си направление за мисед аборт вече, мисля утре да отида до Шейново и да приключа с това. Др Павлов каза също, че тази кръв, която ми тече, би могла да доведе до инфекция на лигавицата и после да ми създаде проблеми, когато искам бебе. Това е! Поплаках малко, но аз си го знаех! Не се усещах бременна! .....дори решихме да се пазим, има време за трето дете. Благодаря Ви за вниманието, стиснатите палци и цялата енергия, която бе нСочена към нас. Все пак природата решава преди нас, не можем с нея да се борим....до сег бях на родителск среща, четоха ни дори закона....аман
 Хайде лека нощ на всички

# 636
Добра вечер!
Роси,мила  Hug Всяко зло за добро! Бързичко възстановяване!

Ваче,ох,евала,че си смела.Аз преди години като пуснах каката на ясла, ми се разболя на 3тия ден.После 2 месеца лекувах кашлица,изплаших се и повече не я пуснах.Ама и имаше кой да я гледа де.Знам си аз,че имунитет тъй се гради,ама...

ТинаТ,съжалявам,дано всичко се нареди!

Чинче,и двете имена са много хубави!Имай предвид,че кротък Георги не съществува  Laughing Обикновено всички са ревливи и палави!

Шунче,ужассс!Толкова обичам кучета,но в Сф при вас си е направо напаст,и то опасна!  Confused

При нас една и съща,днес Надето се сдоби с пантофи и обувки.Уж исках да е нещо по-евтинко,ми те едни дървени,все едно е с налъми,отврат.Пак сума ти пари се изръсих,ама карай,важното е сводчето да се оформи как си трябва. Иначе от няколко дни спи по цяла нощ в кошарата  Simple Smile май хванах цаката... чакам я да каталяса съвсем,стои до 22ч и вече като почне да клюма на дивана , я слагам в леглото и откъртва дооо 7ч.
Лека и спокойна,после пак!

# 637
  • София
В тази връзка Дани е ходил 2 дни на градина и е със сополи, притеснено ми е че не са минали 21 дни от ваксината на Мона, че тази за толкова се изгражда имунитет Sad

Че на Рали също биха Приорикс за шарките. Лекарката не спомена това да е проблем. На 11 септември я сложиха.
Иначе Ралка си е с вироза. Гърлото се позачервява, има обилна бистра хрема и вдига Т като мине действието на антипиретика. Изписаха й Изопринозин, вит. С, Коларгол и аз давам имунния сироп Фор Кидс. В понеделник лекарката иска да я види, защото е много стриктна (и слава богу) и не дава контактната бележка без контролен преглед.

Дидолинке, Саша и тя така боледуваше 4-5 месеца, после край! И да се плаша и да не се плаша това е! Трябва да ходя на работа, няма кой да я гледа. Но аз не мисля, че е пипнала в яслата. Аз с понеделника ходих да й взема изследванията и цялата поликлиника беше пълна с ученици. После и в класната стая на Саша. Освен всичко всички познати я гнявкат непрекъснато, гушкат, целуват, разнасят....
За пантофи отиде ли в магазина близо до Тройката? Wink

Роси, знам какво ти е, поплачи си и продължавай напред! Щом не се е получило, значи не е бил сега момента.  Hug Hug Hug

# 638
Ваче, и на Надя й сложиха ваксината на 11ти  Peace Може ли тая Т да е реакция от нея?

Иначе Фор Кидс е много хубаво сиропче,имаше също и едно Ескимо 3 сироп за деца,разкошен беше, мисля обаче,че вече го няма на пазара.....А , пантофите и обувките са от същия магазин,че и каката намаза гуменки за физическото  Hug Само дето Надя овърша всичко,събори сума ти кутии с обувки,пищеше,врещеше...ужасс  ooooh! И накрая Аничка го отнесе,горката...

А другите бременни как са?А някоя нова няма ли?
Лелее,тука голям дъжд се излива,ех че кеф!

# 639
  • София
Ваче, и на Надя й сложиха ваксината на 11ти  Peace Може ли тая Т да е реакция от нея?

Не, не вярвам да е от ваксината. Едно, че е доста след ваксинацията. Второ Рали не е реагирала досега на доста по-тежки ваксини. Приорикса е лека ваксина, не знам защо толкова й се шашкат. Сигурно заради разни писания преди време, че била предизвиквала аутизъм. Дрън-дрън та пляс  Wink А и ако допуснем да е от ваксината би трябвало да развие симптоми на шарките. А тя няма обрив.
Рали си е с класическа вироза. Всичко започна за броени часове. Отделно пробиват два кучешки зъба. И за тях питах дали може да са причина, щото и на тия температури от зъби аз не вярвам. В смисъл, че имунитета спада при никнене на зъби, но за да ми вдига 39 от зъби трябва бая да е инфектиран венеца. Може заради зъбите да е станала по-поддатлива и да е лепнала лесно.
Сиропа навремето подейства вълшебно на Саша. Като с магическа пръчка спря да боледува. Е, изградила си беше вече известен имунитет за 3-4 месеца, но сиропа бетонира работата. Сега ще видим на Рали как ще действа, но тя не е изпила още достатъчно. Проблем ми е даването на лекарствата. Бия се буквално с нея. А не беше така. Всичкото е на сиропи, а Фор Кидс е доста гаден. Sick Слагам и в сок и пак не се лъже...

# 640
Здравейте!

Днес малко си посъбрах мислите и мога да се включа адекватно в темите.

Роси мила  Hug

Като знам сега с това захлаждане как ще почнат едни вируси,едно боледуване....

Не мога да дарявам кръв докато кърмя,но се надявам да съберат достатъчно кръв  Praynig

Краси е мега изнервен вече-само иска да суче,преследва ме и като му откажа или пробвам да го забаламосам почва да се тръшка и реве  Tired От може би 4 нощи се спуква от въртене,хвърляне по нас,много пръцка и мисля да му дам нещо за стомахчето да не се е разбутало.При това отказва доста храни,а супи или манджички не иска даже да опита.

# 641
  • софия
Здравейте,
Ваче това е една от най тежките ваксини именно заради това че не се изгражда имунитет за три дни като другите ваксини, а за 21 дни.
Дидолинка възможните реакции при нея са температура и обрив на 7 и 11 ден, сметни си и виж, възможно е. Честити обувчици и пантофки  Simple Smile
Мнона от няколко нощи пищи ужасно по няколко пъти, еднократен писък аз я погалвам и заспива пак, дали я боли нещо или сънува но е просто ужасена милата Rolling EyesДругото ново е че си казва "Ако" и аз я издържам на тоалетната и "пиш" казва, ама мен ме мързи Embarassed засега.
Хубав ден дано се оправи времето поне за една разходка.  bouquet

# 642
Здравейте Simple Smile

днес времето е направо отвратително - в Плевен е 10 градуса, а как духа...  ooooh! Добре, че има още една майка в блока, да й оставя Алекс по обяд, че да взема кухнята...

Ичка, и Алекс е точно 12 кг и е 80 см. Вчера бяхме на консултация  Laughing

Роси, и аз те прегръщам, когато стане - тогава. Важното е, че го искате Simple Smile

Тина, каква е тая черна серия, ужас  ooooh! Правете курбан, идете на църква. Дано вече всичко е отминало  Hug

Всички болни дечица да се оправят бързичко  Hug

# 643
РОСИ, много съжалявам мила...................

ИЧКА, баба почина............

ВАЧЕ, дано Рали е здрава вече.

ШУНЧЕ,  Hug

ТИНА,  Hug

# 644
Кити, съжалявам за баба ти, трудно е когато си отиде близък човек....

Благодаря ви, че ме мислите  Hug

Днес Емо стана в 6, събудихме цялата къща рано рано, закарахме кака на училище, а Емчо при дядо му, Никола на работа, а аз към Шейново с направлението. Първо ме изпратиха в патологична бременност, чакаха 5-6 момичета. Паднах се при др Игнатов, момичето преди мен каза, че бил много добър....аз не го познавам...И той казва: "Аз виждам, че матката е празна, няма нищо, има само лигавица, но не е за кюртаж..." няма да ви казвам колко се изумих от това! Та аз имам снимка на нещо с пулсации от вчера....дали защото спрях утрогестана съм го изхвърлила? Без да разбера, просто чудесно. След най-лошото, това бе най-добрият възможен вариант. Все пак иска след една седмица пак контролен преглед, за да се убедим, че се чистя. Разминах се днес с пълната упойка  Praynig
 Отплеснах се малко с моят разказ, даже се чудя дали да не го изтрия, но няма, защото все пак това е опит от първа ръка, показва ни колко сме различни и способни на какво ли не.....ох дано наистина успея да се изчистя от само себе си....

Общи условия

Активация на акаунт