среща се ежедневно с деца, които ходят на градина и ясла, в смяна на сезоните, а както знаем вирусите обичат променливото време. Не мисля, че зимата е по-опасна от това време сега. Зимата са по-податливи на настинки, които в повечето случаи не налагат АБ, а съдейки по себе си - пролетта и лятото съм боледувала повече, отколкото зимата. Лично аз просто не виждам ефект от тези неща, а и не знам до каква степен се усвояват от организма. Ако съдим по витамините, които поглъщаме на таблетки и факта, че се усвояват до 20% от организма, а другото изпишкваме в почвата, то наистина е безсмислено.
Ако става въпрос вие мажете и венците с разни кремчета и т.н, аз и това не правя.. и не защото му никнат зъбите без проблем-напротив и сега е с лек обрив и сополи, просто смятам, че сега е времето, когато той сам трябва да гради имунитет.
Цвети, много ми е скучно в това време. Водя Нико в това клубче, за което споменах вчера. Сутрин го извеждам на градинка за час- час и нещо и това му е.
Августа, ще се радвам да се видим.
По принцип Никола не е кръстен на никого, но бащата на Слав се казва Георги Жеков Николов. В последствие през годините като актьор са го представяли Георги Жеков, затова и Слав е Слав Жеков, а не Николов. Чак след като родих Нико разбрах, че прадядото на Слав е бил Никола.
Най-вероятно няма да е нито едно от тези две имена, както стана и първия път.
съжалявам

Това се случи когато тя беше на 1 година и 8-9 месеца. Сиропа го е пила 2-3 сезона. И боледува абсолютно нормално и досега.
)
) Сегашната педиатърка също е много свястна и се доверявам изцяло. Не е изписала нито един път АБ на Саша и настоява непременно да види Рали в понеделник преди да й изпише контактна бележка. Така че ако тя прецени да даде АБ аз няма да откажа, защото ще знам, че е необходим. Така че всичко е строго индивидуално. Не вярвам някой да обича да дава АБ