Ин витро- клиника Селена №5

• 45 362
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
george_80 , много странно наистина това със сгрешения пол на бебето  Crazy

На мен д-р Минев все ми казваше 96% момиче , а на ФМ Кръшков каза , 106 % момиче  Simple Smile

Аз много не пиша , че след болките в Събота , д-ра ми назначи Амоксиклав и аз всеки път като го пия и един рев удрям , ама добре че Вие ми помагате , да се справя психически. Оф незнам защо все си мисля , че си вредя на беба  Confused

# 121
Честито на мама Паола!Да им са живи и здрави синовете и много да ги радват!

# 122
Иве,знам какво хубаво чувство те е обзело от предстоящата среща,и мъничко страх,но след като видиш детенцето си всичко се забравя.Стискам палци и очаквам с нетърпение хубавата новина.
Джордж,според мен фм си е най точна.На мен Ставрев в 3м ми каза момче ,но на следващия преглед беше вече сигурен че е момиче.
Ния,не помрачавай дните си с лоши мисли,наслаждавай се на оставащите бременни дни ,защото те са най прекрасните в живота на една жена.Всички сме пили АБ ,няма страшно, мисли си предстоящата среща с мъничето и прекрасните ви дни заедно. Hug.
Дездемона,персонала е страхотен ,в сигурни ръце си ,няма съмнение.Ще видиш колко скоро ще ни се похвалиш с 2 чертички.
Тайрисима,как са твоите бебки?
Лали,дано бързо излекуваш гадините.
Ивче,съвсем скоро и ти стратираш,много стиснати палци от мен и бебка Hug.

# 123
george_80 , честити сини /засега/гащи!  Grinning   bouquet

iv4eg, браво за хубавите резултати и дано започнете час по-скоро!  Hug

# 124
Ния,не помрачавай дните си с лоши мисли,наслаждавай се на оставащите бременни дни ,защото те са най прекрасните в живота на една жена.Всички сме пили АБ ,няма страшно, мисли си предстоящата среща с мъничето и прекрасните ви дни заедно. Hug.
Пантерка,много добре казано. От началото до сега толкова хапове сме изпили, че ако трябваше да изпадаме в такива драматични състояния, до сега да сме изкукуригали вече  Joy Не, че не сме, де, хеле аз, тези дни се разплаквам от най-малкото, мъжа ми вече е вдигнал ръце от мен, защото се хващам за всяка приказка и му се сърдя, рев и т.н. Cry Хормони, няма как...

# 125
Ния, време е да се успокоиш и да спреш да мислиш за тези хапчета. Пантерка и Белоснежка са абсолютно прави. Hug
Белоснежка, какво чета тук, какъв е този рев, какво е това сърдене? Недей да разстройваш бебетата!  bouquet

# 126
.

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 07:59 от Niq_23

# 127
Иве, ти не беше ли с тромбофилия? Thinking Докога беше на терапия с аспирин и клексан?

# 128
Иве, ти не беше ли с тромбофилия? Thinking Докога беше на терапия с аспирин и клексан?

На 17 юли бях на преглед /по мои сметки съм била 36 с./ каза да спирам аспирина, и 7 дни само да слагам клексан, след което да го спирам.
Ако не се лъжа на Паолка много по рано й каза да го спре.
А на пентерка, тъй като имаше калцифициране на плацентата също рано спря но само Аспирина, и почти до секциото беше само на Клексан - тя ще каже по точно.
Затова си мисля че е индивидуално, чета че при някой е до ден - два преди операцията.
Чудя се дали да слагам след раждането - док не ми е казал, но в темата за Фраксипарин/Клексан всички си слагат профилактично няколко дни след операцията.

# 129
аз нямам клексан,в деня на теста ми казаха да го спра,но аспирина си го пия,явно е за всеки различно.сестрата каза че това зависи от имунологията.аз в сряда съм при доки момичета да видим сакчета. Hug Hug Hug

# 130
Иве, Паола няма тромбофилия и затова явно са й спрели аспирина и клексана по-рано. Аз съм с установена тромбофилия и засега сутрин се боцкам, а вечер пия аспирин. Защот не питаш за клексана след секциото, дали трябва да се слага. Вчера отидох да си купя клексан и в аптека "Гален", казаха че нямало внос. Ходих до другата им аптека, за да взема последните 9 бр. клексан. Ще трябва да звъня на Ставрев, за да питам, с какво да го заместя.  bouquet
Ками, успех на прегледа в сряда! Дай Боже, да видите две перфектни сакчета! Hug Ако имунологията ти е наред, е нормално да не ти изпишат клексан.  bouquet Колко ембриончета всъщност ти върнаха? newsm78

# 131
Не знаех това за липсата на Клексан - сега изпращам мъжа ми да търси - ще звъня на Ставрев да слагам ли след операцията, но и за каже не, май искам де се боцкам няколко ни, малко звучи като пристрастяване Simple Smile, но е добре след оперативна интервенция да се профилактира няколко дни образуването на тромби.

Иначе и аз имам установена тромбофлебия от генетичните изследвания и моята схема е същата като твоята. /на лали Simple Smile/

Допълвам се - в Марешки има все още Клекнан, Лали, провери там

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 12:26 от ivetod

# 132
Ками,стискам палци да видите най малко 2 сакчета Hug.
Иве мисля те от сега и стискам палци.
Да аз спрях клексана 5-6 дни преди секциото,но лекаря който ме изражда и ми каза да го спирам не е Ставрев,тъй като аз не можех да пътувам до пловдив и родих в Ст.Загора.После го попитах да.ли да слагам някой ден още клексан след раждане той каза не и аз не слагах,.Незнам как е правилно.Ако пък с еобразуват тромби то дали преди или след раждане все трябва да се спре .
Хубав ден от нас .

# 133
До колкото знам, фраксипарина е същото като клексан, само че по- евтин с няколко лева, но док. ще каже най- добре.
Ивее, токова е хубаво, че скоро ще се срещнете с бебо! Леко раждане, мила! Hug
Ками, предстои ти вълнуващ момент, когато ще видиш сакчета, които всъщност са точиците, от които ще се развиват бебенцата и ще стават все по- големи и оформени. На хладилника ни още е закачена снимката от първия преглед Hug

# 134
Джордж много ми хареса това с хладилника Laughing С удоволствие бих си сложила и аз така първата снимка с мечтаната точицата EFP
Късмет на Ивето. Ками, ще чакаме да се похвалиш.

Общи условия

Активация на акаунт