Ин витро- клиника Селена №5

• 45 364
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Джордж много ми хареса това с хладилника Laughing С удоволствие бих си сложила и аз така първата снимка с мечтаната точицата EFP
Късмет на Ивето. Ками, ще чакаме да се похвалиш.
Пожелавам ти го от цялото си сърце!! Hug

# 136
Здравейте, момичета!
Първо да пожелая на Камито лека и без пролемна бременност,здрав и ревлив бебок накрая.
Честито на Мама Паола  bouquet
Иве стиснати палци за 14 -ти,леко раждане мила.
Ние искарах ме супер почивка на Ахтопол,радвах се на порасналото си детенце и в същото това време плаках много,приятелката ми Паеле,загуби своята чакана рожба в 22гс.два дни беше на системи в Селена,за спиране на контракции,положението беше много сериозно.
Момичета нека Богородичка ви закриля,пазете се.

# 137
Велка, много съжалявам за Паеле. Тя не приемаше ли някакви медикаменти за контракциите? Не можаха ли да овладеят положението?

# 138
Лали не е имала никакви контракции до сега всичко стана изведнъж,описала е всичко в другата тема за спонтаните аборти.

# 139
velka. много съжалявам за приятелката ти Паеле  Cry
Присъединявам се към твоите думи , нека Света Богородица закриля всички нас  Praynig

# 140
Velka, направо изтръпнах като чух за приятелката ти Паеле. Много съжалявам...Дано бързо се възстанови и физически и психически.

# 141
Много мъчно ми стана като прочетох историята на Паеле...  Sad

Бързо възстановяване й желая и аз, и дано скоро намерят пътя към своето щастие  Praynig

# 142

Велка мила  направо ме срази с тази лоша вест за  Паеле , толкова се зарадвах  ,че всичко върви  добре при нея .  Знам какво и е в момента  ,съчувствам и аз самата съм го изживяла  4 пъти  ,но в по-ранни седмици . Ще се съвземе ,но иска време .
Ивче мила имаш  много стиснати палци  за утре  ,  леко раждане ! Ками  и при теб нека  има само  хубави  емоции ,поне две  сакчета .

# 143
Велка много ми стана мъчно, аз съм го преживяла макар и в по-малки седмички Tired  Cry Бъди до Паеле сега  Hug макар и тя, да не иска бъди и упора, тя трябва да се съвземе, но затова трябва да мине малко време Hug Hug Hug
Богородичка да е с нас Praynig
Стискам палци на всички Peace

# 144
Мили момичета от сърце и душа ви благодаря за милите думи. Аз не пишех много във форума , но ви чета най- редовно.Трудно ще бъде , но трябва да се гледа напред, да продължим борбата. Сега на 28,08,2012 ми изтича болничния и смятам да почна работа. Физически се чувствам добре, психически горе-долу, но се оправям със всеки изминал ден.
На всички бременелки и такива в процедури стискам палци всичко да е наред до термин и на финала здрави бебчета.Това е засега от мен, по нататък ще пиша пак, като има нещо ново при мен, и ще продължавам да ви чета разбира се. Целувки и прегръдки мили момичета.

# 145
Паеле,съжалявам .Бъди силна.
Пожелавам на Ивето днес леко раждане .
Стискам палци на всички мами и на момичетата в процедури.

# 146
Сажалявам за случилото се на Паеле.
Иве стиснати палци.

# 147
  • Пловдив
paele, в такива моменти не ми стигат думите. Чудех се дали изобщо да пиша, защото каквото и да каже човек в такъв момент все не е достатъчно. Пожелавам ти твоите замразени ембриончета след време да се превърнат в най-прекрасните бебета на света.  Hug

# 148
Паеле, пожелавам ти по-скоро да се отърсиш психически и физически от преживяното и твоите замразени снежинки да са твоите бебчета! Hug Praynig
Иве, стискам палци за леко и безпроблемно раждане днес!  Praynig

# 149
Иве леко раждане  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт