Ин витро- клиника Селена №5

• 45 365
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Днес цял ден надничам тук за новини от Ивето,но няма.Надявам се всиччко да е наред .

# 151
Скъпи момичета Честит празник  newsm51Нека Божията майка Света Богородица да бди над нас и да ни закриля и нека направи всички нас майки , така както и тя е майка - закрилница на майките и децата. Амин! Хубав и светъл празник  Hug

# 152
Нека Богородица да ни дари с живи и здрави деца  Praynig

# 153
Имам чудна новина.
Ивето е родила днес Божидар 2.750,47см.
Да им е жив и здрав!

# 154
Имам чудна новина.
Ивето е родила днес Божидар 2.750,47см.
Да им е жив и здрав!

Честито Иве   bouquet Еха , на чудесен ден , да е жив и здрав Божидар , да радва мама и татко  Hug

# 155
Да е честит Божият дар на Ивка!Да расте здрав и щастлив, за радост на мама и тати! smile3525

# 156

На мама Ивка честито ! Щастие е да родиш на празника на Богородица !

# 157
Честито на мама Ивка за нейния Божи дар! От тук нататък този светъл ден ще е още по-празничен. Пожелавам му да расте здраво и щастливо дете под закрилата на Св.Богородица, а на мама Ивка - скорошно възстановяване.
 Весел празник и на всички именници  bouquet

# 158
Скъпи момичета Честит празник  newsm51Нека Божията майка Света Богородица да бди над нас и да ни закриля и нека направи всички нас майки , така както и тя е майка - закрилница на майките и децата. Амин! Хубав и светъл празник  Hug

Да благодарим на Майка Богородица ,че се моли за всички нас   Praynig

# 159
Честита рожба на мама Ивка!   bouquet Малкия Божидар се появява на бял свят на един от най- светлите християнски празници! Нека расте здрав и много щастлив и Богородичка да бди над цялото им семейство!
Честит празник, мили момичета!   bouquet Hug

# 160
Момичета, току-що се прибирам и бързам да ви съобщя, че Ивето е вече мама, но виждам, че Пантерка го е сторила.
Иве, честит ти малък Божидар! Да ви е жив, здрав, игрив, палав и щастлив!
Сега се прибрах от ЖК. Вече съм 19 кг. отгоре. Беба е 1950 гр. Засега всичко е ок. Бързам, че имам малко работа. Като я свърша, ще ви изчета, какво сте писали.

# 161
честито на мама Ивка и честит празник на всички момичета.аз днес бях при Ставрев видяхме бебоците 2 са.на 28 ще чуем сърчица,Ставрев иска едното да го махнем незнам ще решаваме с моя да видим,за доки по добре е едничко незнам защо. Hug Hug Hug

# 162
ЧЕСТИТО  НА  ИВЕ ! НЕКА  ТОЗИ  ИСТИНСКИ БОЖИ ДАР  ,ДА ВИ ДОНЕСЕ МНОГО ХАРМОНИЯ И  СВЕТЛИНА !  ДА   Е ЗДРАВ МАЛКИЯ  ЮНАК !  

# 163
Ками,много се радвам за двете ти точици Hug.Труден избор ти предстои.И на мен Ставрев ми върна 2 ембриончета и каза ако се хванат и двете ще има редукция,но само едното успя .И аз се чудех какво ще правя тогава,но знам че ще вземете най доброто и правилно решение.Ставрев е на принципа едно но износено до края .

# 164
Ехееее какви слънчеви новини само Hug Честито на мама Ивка   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ками честита радост  bouquet Паеле Hug Hug Hug Hug много от мен Hug
Честит празник момичета Hug Нека Света Богородичка е до нас, да ни пази и закриля  Praynig  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт