Ин витро- клиника Селена №5

• 45 375
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Честита рожба на мама Ивка! Наистина е избрал прекрасен ден да се появи на бял свят малкият Божидар, нека Богородица винаги да го закриля и да расте здраво и щастливо дете! А на мама - бързо възстановяване!  Hug

# 166
Честито синче на мама Иви, нека да е жив и здрав и да носи много радост на мама и тати!

# 167
Иве голямо ЧЕСТИТО МАМО,ти повярва и успя.-Божидарчо е с перфектни мерки като бати Божи,като малко котенце,което ще стане силен котарак.Нека да расте здрав и много да ви радва. На тати Дидо наздраве. Heart Eyes

# 168
Честита радост Иве,пожелавам ви да расте много щастлив и да има безгрижно детство!

# 169
честито на мама Ивка и честит празник на всички момичета.аз днес бях при Ставрев видяхме бебоците 2 са.на 28 ще чуем сърчица,Ставрев иска едното да го махнем незнам ще решаваме с моя да видим,за доки по добре е едничко незнам защо. Hug Hug Hug

kamito24.............. Hug   чудесна новина  Grinning  .
        Сменяй подписа ...............в множествено число   Heart Eyes
                Бог ти ги е подарил след 3-те  опита    

# 170
Здравейте, момичета, присъединявам се и аз към темата, макар че тепърва ще пускаме документи по фонда. Ще ми е интересно и полезно да следя дискусиите тук, тъй като едва преди 2 седмици се сблъскахме с диагнозата стерилитет и още ми е страшна каша в главата. Успех на всички  Hug

# 171
АЗ СИ ГИ ИСКАМ  И ДВЕТЕ,ТОЛКОВА ВРЕМЕ СЕ БОРИМ.

# 172
Честито на мама Ивка!Да им е жив и здрав Божидар и да носи само радост в сърцата им!
Момичета,аз искам да попитам-вчера,12 ден след трансфер на 2 ембриона ЧГХ беше 10.44.Ставрев каза утре да го повторя и да му звънна за резултат.Според Вас не е ли ниска стойността на ЧГХ?

# 173
Ками, честити ти сакчета! На 28.08. от колко си на преглед. Аз съм от 10,00 ч. и може да се видим.  Peace Ти имаше ли някакви проблеми, за да иска Ставрев редукция?  newsm78
Добре дошла, Неродена мома! Тук всички се борим за бебета, така че, не се тревожи, защото ще настъпи  и твоят щастлив миг.
Мил, успех утре! Дано се удвоява правилно ЧХГ-то! Hug

# 174
lali bali на 28 съм от 10 и 15 ми е часа гаранция ще се видим.проблеми нямам засега никакви,незнам защо Ставрев така казва,но аз си ги искам и двете.

# 175
Честито на мама Ива, да им е живо и здраво синчето и само радост и усмивки да им носи. Успех на всички момичета, борещи се да създадат нов живот.
На Нерадена мома пожелавам успех , ние също ще подаваме документите за Фондо края на месеца, ще се борим заедно.

# 176
toncheva, избрала ли си си лекар вече?
Момичета, тези от вас, които са кандидатствали с тубарен стерилитет, какво ви пише в заключението от цветната снимка? Притесниха ме днес думите на док., че от Фонда може да се заядат за начина, по който е изписано моето заключение.

# 177
Момичета, тези от вас, които са кандидатствали с тубарен стерилитет, какво ви пише в заключението от цветната снимка? Притесниха ме днес думите на док., че от Фонда може да се заядат за начина, по който е изписано моето заключение.

Здравей!
Аз кандидатствах с епикризата от лапароскопията, но знам, че диагнозата трябва да отговаря точно на изискванията на Фонда, за да бъде одобрена кандидатурата/това се отнася за всички, не само за тубарния фактор/.
Да споделя все пак моята епикриза: "Лява маточна тръба - с нагънат ход, ципести сраствания към остиума, образуващи хидросалпингс /прекъсната/.
Дясна маточна тръба /контралатерална/ - с нагънат ход и стеноза, пропуска трудно и под налягане контрастната материя. Със сраствания към яйчника".

Казано накратко: "Една прекъсната тръба с контралатерална стеноза". Мисля, че това именно писаха в документите за Фонда.
Успех!  bouquet

# 178
За съжаление стойността на ЧХГ днес на 14 ден е 6,68.Но здраве да е-имаме замразени,ще опитаме с тях.Дано следващият път да успеем.Късмет на всички момичета!

# 179
За съжаление стойността на ЧХГ днес на 14 ден е 6,68.Но здраве да е-имаме замразени,ще опитаме с тях.Дано следващият път да успеем.Късмет на всички момичета!

Съжалявам mil-29  Hug

Общи условия

Активация на акаунт