Ин витро- клиника Селена №5

• 45 383
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
За съжаление стойността на ЧХГ днес на 14 ден е 6,68.Но здраве да е-имаме замразени,ще опитаме с тях.Дано следващият път да успеем.Късмет на всички момичета!

mil-29   Hug Hug Hug
Ками Hug много ме кефи лентичката ти Crazy Успех на всички  bouquet

# 181
mil-29 замразените са твоите снежковци ще видиш че всичко ще е наред.стискам ти палчета миличка.desdemona да лентичката си я гледам и снимката на точките си ми е в къщи пред очите. Hug Hug Hug

# 182
Ками ,много се радвам на твоята лентичка ,дано всичко да е наред от нататък!

# 183
Мил, много съжалявам за неуспеха ти! Hug Бъди сигурна, че твоите снежковци са твоите късметчета! Praynig
Чакаме Ивето да разкаже, как е минало раждането й.  bouquet

# 184
Момичета от Понеделник съм с ТТ 37,1 . Нямам други оплаквания. Според Вас трябва ли да се тревожа ?

# 185
Ния, ти не пиеш ли антибиотик в момента? Каза ли на док за тази температура? Ако си нямала досега, не е нормална. Възможно е да е симптом на инфекция. Hug

# 186
Антибиотика ми беше назначен за 5 дни и приключи , това е след него. Не съм звъняла до сега на доктора. Каква инфекция може да е ?

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 18:16 от Niq_23

# 187
Ния, по-добре се обади на докито си! Не знам, кога си изпила антибиотика, но не трябва да имаш температура след него. Да не е нещо моментно? Възможно е да си имаш такава температура и от- преди.  bouquet

# 188
За съжаление не е от преди температурата , а е точно след АБ , ами утре съм на лекар и ще го попитам, явно не е нормално.

# 189
Ния, моят съвет е да си пуснеш ПКК, урина и ЦРП. Ако има нещо тревожно, ще излезе в резултатите от изследванията. ЦРП отчита наличието на инфекции в организма. Тези видове изследвания+ МБ ги пускам на две седмици. Успех утре!  Praynig

# 190
Ния, моят съвет е да си пуснеш ПКК, урина и ЦРП. Ако има нещо тревожно, ще излезе в резултатите от изследванията. ЦРП отчита наличието на инфекции в организма. Тези видове изследвания+ МБ ги пускам на две седмици. Успех утре!  Praynig
Лали   bouquetизвинявай за въпроса ми, но това ЦРП, какво изследване е? Кръвно или Shocked newsm78
Ния дано не е нещо сериозно, пиши след прегледа, че те мислим Hug

# 191
  • София
Десди, да кръвно е. Показва наличие или липса на инфекция в организма.

# 192
Десди, да кръвно е. Показва наличие или липса на инфекция в организма.
Ванче  bouquet мерси, а какво означава в превод съкращението ЦРП Rolling Eyes?

# 193
  • Пловдив
 CRP - С-реактивен протеин. Пиша от телефона и няма да ми се получи да дам линк. Десдемона, как си? Надявам се добре. Hug

# 194
И аз за пръв път чувам за ЦРП, дори си гледах епикризите от болницата, където формално влизам всеки месец заради болничния и такова изследване не са ми пускали. Иначе, на мен не ми се налага засега да приемам още лекарства- преборила съм гъбите с Гино певарила. Лали, ти успя ли? Но пък втората контрола, която пуснах на НК- клетките показа, че са се завишили отново и ще трябва пак вливка.
Ния, надявам се, че всичко при теб е наред и температурата не е от нещо сериозно!
Момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт