Ин витро- клиника Селена №5

• 45 386
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • София
На мен са ми пускали ЦРП, когато влизах в болница за повръщане и разстройство- тогава ЦРП.то беше съвсем малко завишено.....а после се оказа, че в същия период съм имала инфекция от хламидии и се учудвам, че ЦРП-то ми беше съвсем малко завишено newsm78 newsm78 Иначе гинеколози досега не са ми назначавали такова изследване.

# 196
Ванче, razel_dazel    bouquet на мен, досега за 3 инвитро процедури newsm78 нито веднъж не са ми го изследвали това ЦРП  Shocked затова и неразбрах отначало Rolling Eyes за какво иде реч Mr. Green

# 197
Ния, моят съвет е да си пуснеш ПКК, урина и ЦРП. Ако има нещо тревожно, ще излезе в резултатите от изследванията. ЦРП отчита наличието на инфекции в организма. Тези видове изследвания+ МБ ги пускам на две седмици. Успех утре!  Praynig

Мерси , много хубаво ме подсети   bouquet Аз ПКК и урина имам от преди 2 седмици - освен леко увеличени левкоцити (но те са си така от самото начало на бременността) и хемоглобин 112 , друго тревожно нямаше. Урината всичко ок , пише 2-3 левк , доктора ги гледа ок бяха.
ЦРП ще пусна със сигурност , утре съм на лекар тук в моя град и ще попитам доктора и каквото каже ще пусна във Вторник.

# 198
Здравейте момичета. Искам първо да честитя на мама Иви. Много здраве на малкото и слънчице. Ками, много ти се радвам.
Момичета искам да ви споделя нещо какво направих и сега хем се ядосвам, хем се страхувам, но си казвам-няма, всичко ще е наред. След като ми мина хистероскопията на 1-ви, ми кървеше(по-точно зацапваше) около 9-10 дни. На 15 като ми спря зацапването напълно викам чакай да си направя изследвания за бактерии и цитонамазка. Да си имам пресни и чисти изследвания. Така, но цитонатамаска излезна 3 А група. И това сега ни тревожи с моята лекарка. Предната ми цитонамаска е от 03.05. и е 2 група. Моята лекарка определя този резултата на твърде рано взетата цитонамаска след хистерото-не е минал и един цикъл. Според нея при влизането при манипулацията са ме наранили отвътре и явно тази раничка дава отклоненията в резултата. Казва също, че може да е от хормоните с които съм третирана. Епикризата от хистерото ми е чиста, Ставрев каза, че е добра и няма нищо притеснително. И сега въпросът  ми към вас момичета е: според вас това в следствие на хистерото ли е и дали избързах с вземането на изследвания.Благодаря ви предварително.

# 199
iv4eg след хистерото трябва да мине поне един месечен цикъл за да си направиш друго изследване,все пак и цикъла ти се променя,има и значение цитонамазката кога се взима и след колко време.за мен нямаш време за притеснения защото трябва да изчакаш поне един месечен цикъл.хайде щом Ставрев ти е казал че няма нищо горе главата и напред. Hug Hug Hug

# 200
Мерси Ками, дано наистина е така. Прегръдки и на теб. Hug

# 201
Здравейте от мен ! Бях на преглед , попитах доктора за температурата , той каза че няма проблем. След това се обадих и на д-р Минев , той каза , че е нормално при бременните. Въпреки всичко се чудя дали утре да пусна CRP.Имам един въпрос към бременните момичета: доктора ми даде снимка на показатели за бебето и най-отдолу има един показател CEREB знаете ли какво значи ? Направи ми впечатление , че при мен отговаря на 21 г.с. и 2дни (както и HC отговаря на 21г.с. и 3 дни) т.е. по-малко от колкото е бебето. Ако някой е запознат моля да сподели.

# 202
  • Пловдив
Ния, ти защо я мериш тази температура.  Rolling Eyes Аз по време на бременността нито веднъж не съм си измерила температурата. Може и аз да съм имала такива стойности.  Thinking

# 203
Ния, ти защо я мериш тази температура.  Rolling Eyes Аз по време на бременността нито веднъж не съм си измерила температурата. Може и аз да съм имала такива стойности.  Thinking

Меря я защото започва да ме наболява главата и се чувствам че я вдигам, просто се усещам  Peace
Преди съм се проверявала и си беше нормална (около 36,2-36,6), така че реших да попитам дали всичко е ок  Peace

# 204
Ния Hug ако пиеш, все още, Прогестеронови препарати /утрогестан напримен Wink/ е напълно възможно и реално ТТ да е от него Peace Но не пречи да се пусне това ЦРП  Crazy

# 205
Здравейте, момичета! Изчетох темата и съм възхитена от страхотните новини, които споделяте тук. На чакащите пожелавам 2 чертички в най-скоро време!  Praynig
Търся информация за Селена, т.к. Аз съм след 2 неуспешни ин витро, а моя позната роди тризнаци от Селена, които вече са в 1ви клас! Моята история е следната: 4 операции, без тръби и само с един яйчник, на 38г. съм и от 2 те инвитро имах 3 фоликула, но само 1 или 2 яйцеклетки и без оплождане!  Cry
Знаете ли дали някой има подобна история и какъв е бил резултатът?
Аз не живея в България в момента, но съм от Пловдив и ако трябва ще си пътувам до България, след толкова хубави новини тук започвам да си мисля и за този вариант.
Много ще се радвам да ми дадете някаква информация!

Късмет на всички вас!  Hug Praynig

# 206
  • Пловдив
Niq_23, а кръвното мериш ли редовно. Мен ме болеше глава от кръвното. А температурата, тя си е отделно, ама то всеки си познава най-добре организма и причините за разните му там болежки.

Elenova, изненадваш ме с тези тризнаци в първи клас. Не знам "Селена" преди толкова време дали функционираше в този си вид. Иначе имаше лекари, които и преди това се занимаваха със стерилитет. Rolling Eyes Аз ходех през 2007 година и май току що я бяха открили. Иначе скоро пак се родиха тризнаци от ин витро там.  Flutter

За твоя проблем, май само лекар може да каже. Иначе аз имам близка, която почти без яйчник, но с две тръби, вече има син на 30 години и още един син по-малък от първия с две години. Т.е. две деца е родила, ама ситуацията при теб е различна.

# 207
Честито на мама Ива,
голям да порасте този хубав Бож-Дар!
Поздрави и на Ками за двете точковци! Ками, това е прекрасна новина, нека изкараш лека и безпроблемна бременност, че после ще ти трябват всичките сили на света! Не съм ви забравила момичета, но с две бебета е много страшничко, а моите доста будуват и си поплакват стабилно вечер преди да заспят. Само ще дам пример от снощи - и двете плачат, за да могат да се поуспокоят, аз изведох едната с кенгуруто в квартала, тя заспа на първата обиколка. Връщаме се и другата е заспала, свалям Виктория от кенгуруто, слагам я на леглото и се почва нова серия рев за около час. Да е жива и здрава сега спи като порче!
Нека всяка от вас скоро да има да сподели подобни истории! Заслужава си да изтърпим всичко, което ни е писано, защото после не помниш през какво си минала, за да имаш бебешки "истерии"!
 Hug Hug Hug

# 208
mili  momi4eta  i  az  vi  pojelavam  yspeh  i  az  se  naredih  sled  vas  zapo4vame  i ni procedyrata  prez  septemvri.

# 209
KAROLINA5, добре дошла! Успех ти желая!   bouquet

Elenova, защо не се свържеш с някой лекар от Селена? Той може да ти даде най-ясна представа за нещата. Имат и собствен форум, където можеш да зададеш въпросите си. Много късмет!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт