Ин витро- клиника Селена №5

• 45 419
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Мили момичета Честит празник   bouquet  Вяра , Надежда и Любов !Нека винаги да имаме вяра в доброто , което ни очаква , любов , която да ни изгаря и Надежда в трудните моменти! HugНа всички ни пожелавам да се сдобием с рожби! Амин! Хубав ден и късмет  newsm17

# 376
lali bali, llana, благодаря ви за пожеланията, мили момичета!   bouquet

llana, аз пия Аспирин Протект/то е същото като Тромбо Асс/ от месеци, сега в добавка с Фраксипарин при подготовката за ЗЕТ. Но имам тромбофилия. Доколкото знам, ги изписват на всички, с или без тромбофилия, профилактично до датата на теста. А витамини взимам Прегнакеър +, в тях има всичко, включително 0,4 мг фолиева киселина /обичайната дневна доза/.

Честит имен ден на всички празнуващи днес! Желая ви здраве, късмет и сбъднати мечти!   bouquet

# 377
Шанелче, стискам ти палци  Praynig за успешен ЗЕТ.

# 378
Шанелче, стискам ти палци  Praynig за успешен ЗЕТ.

Сигме, благодаря, мила!  Hug Дано да бременеем заедно!  Grinning

# 379
Момичета най-вероятно и аз ще започвам. Някой може ли да ми каже, че аз наистина не си спомням, докато пиехте противозачатъчните Марвелон през колка дни ви викаха на преглед. И след като ги изпихте какво ставше, ав смисъл какво следваше после? Благодаря Ви.

# 380
Честит празник момичета ! Успех на всички в процедури и всички , които се готвят за тях !

Успех и на всички бременни момичета , да родим живи и здрави бебчета около термин , за някои вече не остана  Hug

Аз в сряда съм на преглед , но не в Селена , ще видим колко е пораснала бебка и как е. Ако не е влезнала в крак , може би по-скоро ще посетя д-р Минев! А около началото на октомври мисля да се запиша за ФМ при д-р Кръшков !
Уж нямаше да се притеснявам , а ми е едно свито , дано оттук нататак да имам само хубави новини , а и всички Вие  !

# 381
Здравейте момичета, вчера мина и моято пункция, извадиха ми 20 яйцеклетки от които днес ми се обадиха да ми кажат че 14 са се оплодили.Това е много над очакванията ми тък като досега винаги съм имала по 7-8 яйцеклетки. Оставам обаче разочарована защото ми казаха че прогестерона ми е над нормата и най вероятно няма да имам трансфер сега.Утре трябва да ми кажат със сигурност.Някоя от вас имала ли е подобен проблем и ако е удобно нека сподели.
Честит празник на всички именници!

# 382
Момичета невероятно и аз ще започвам. Някой може ли да ми каже, че аз наистина не си спомням, докато пиехте противозачатъчните  през клока дни ви викаха на преглед. И след като ги изпихте какво ставаше, а смисъл какво следваше после? Благодаря Ви.
Аз започнах Марвелон на 2-рия ден от цикъла, през това време аз и партньора ми правим необходимите задължителни изследвания преди процедурата по инвитpо, и чак на 17-18 хапче от Марвелона Ставрев ме вика на преглед и обсъждане на изследванията, като в момента в който ми излязоха резултатите от хормоните на щитовидната жлеза веднага ми се обадиха и ми организираха преглед при ендокринолог, който ми назначи терапия Еутирокс и Селен. И така аз съм до този етап, едва в петък съм при Ставрев, и тогава мога да ти кажа следващите стъпки. Ще съм благодарна, ако се включат и други момичета, да кажат какво следва.

# 383
Аз започнах Марвелон в събота - 5 ден от цикъла.
Междувременно правим подготвителните изследвания. На преглед ми казаха, че трябва да мина на 15 ден от започването на Марвелона.
 Hug Hug Hug

# 384
Лана, все още съм на аспирин протект и клексан, но съм с тромбофилия. Твоето лекарство май е с функциите на кръворазреждащите. Hug
Тачеи-па, аз бях с отложен трансфер заради повишен прогестерон, но сега чакам малката си ледена шушулка точно от този ЗЕТ.  Peace
Пантерка, готова съм, мила, с покупките. Дай Боже, да се роди жива и здрава! Praynig

# 385
Лали, а ти с каква тромбофилия си, имам предвид мутация в PAI ли имаш или е нещо друго?Опитвам се да разбера кога лекарите предписват тази терапия. newsm78
Ти си вече на финалната права, желая ти всичко да мине по план и да гушнеш дългоочакваната бебка. Hug

# 386
Здравейте момичета  Hug
iv4eg , аз пиех Марвелон предния опит в месеца преди стимулацията. Ходих 1 път на преглед (между 14 и 17 ден от започването на приема му). Тогава пускахме изследвания (СПИН, Васерман, цитонамазка, влагалищен и цервикален секрет). След като ми дойде на 2-рия ден стартирахме със стимулацията. Пожелавам ти успех.
Успех и здраве пожелавам на всички момичета!

# 387
Здравей те момичета.Днес ми е 9 ден от трансфера.В петък ми е кръвния тест.С нетърпение чакам резултата.Нямам кои знае какви симптоми.Единствено гърдите от ден на ден ми стават все по големи, плътни и болезнени.До сега никога не са ми били толкова големи.В областта на яйчниците си ми стои постоянно надуто.Доста ми се хапва тия дни,Можели тези показатели да показват наличие на бременност или е от хапчетата всичко това?Как е било при вас,ако може споделете? Praynig Praynig newsm78

# 388
Честит 9-ти месец на Белоснежка и на мен! Laughing
Маринче, не търси симптоми, много е рано.
Сега ще тичам да се оправям, че отивам на преглед. Hug

# 389
Лали, Белоснежка, честит ви последен месец, момичета. Геройски издържахте до последната месечинка. Още малко остава до 1-ви, представям си как ви трепкат сърчицата. С умиление си спомням моите последни дни от бременността...
Целувки!

Общи условия

Активация на акаунт