Ин витро- клиника Селена №5

• 45 423
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Паола,браво на  бебоците Hug.
Ивенце ,аз не съм информирала никой от фонда че съм родила,но звънях в селена да питам за ембрионите които ми останаха и недева ме пита за дата и име не бебето ,къде съм родила.
Как е вашия бебчо?Пораснали сте .
Иве,най после и при теб нещата започват да се развиват ,ще видиш че всичко щее наред Hug.
 llana,стискам палци за успешен старт и още по успешен финал .
Ния, Лали,Джордж ,Гига,Дездемона Hug

# 361
llana, много хубави новини!ТСХ ти е много добре, според мен. Имам хубаво предчувствие, че ние с Лали като раждаме бебоците и ти ще си на трансфер, на там вървят нещата  Flutter Hug
Иве, всичко ще е наред и при теб.Стискаме палци за следващата серия бебчета в нашата темичка
Ние вече сме се записали за планирано секцио с Лали за 01.10, ако не ни мине котка път до тогава  Crazy
Пантерка, Паола, Иветод, да нацелувате малките душици от нас  Hug Hug Hug

# 362
llana, стискам палци и ти желая много късмет!   bouquet И аз започнах лекарствата за ЗЕТ  Grinning

*Белоснежка*, lali bali , не останало до най-вълнуващия момент... Леко раждане и незабравими първи срещи с вашите бебчета ви желая!  Hug

Niq_23, всичко ще бъде наред, не се притеснявай! Лесно е отстрани да се дават такива съвети, но спокойствието наистина е много важен фактор Hug

paola09, страхотни новини! Да сте все така живи и здрави!   bouquet

Дано не съм изпуснала някого... На всички момичета желая много късмет и щастие! А на празнуващите днес - весел празник и наздраве!   bouquet

# 363
llana, Chanel* успешен ЗЕТ, момичета. Както вече сме коментирали, есента е много успешен сезон и стават хубави бебета Simple Smile

Лали и Белоснежка, наистина не останало до срещата със вашите съкровища - много са вълнуващи малкото дни до раждането, с умиление си спомням за тях Heart Eyes

# 364
Лали мисля те да знаеш миличка,на всички стискам палчета.Иве хайде най после мила и теб те мисля,абе всички ви чета ,аз с това повръщане вдигнах всички на крак,но няма как. Hug Hug Hug

# 365
Ивето,никой не съм информирала кога и къде съм раждала.От "Селена" ми се обадиха по повод замразените яйцеклетки и тогава им казах ,че съм родила и всичко е наред!Мисля да им изпратя снимки на бебоците !

# 366
И ние се снимахме и изпратихме снимка на Ставрев .

# 367
Паолка, Пантерка, мерси за инфото, аз питах по повод това че в Зачатие прочетох, че е желажелно да се уведоми фонда ние лично и клиниката...

Скоро и ние ще изпратим снимка на док.
Много ми се иска и на разходка до Пловдив да отидем /все пак бебо там е заченат Simple Smile/, но вероятно ще отложим до догодина Heart Eyes

Днес ставаме на един месец. Времето наистина лети, спомних си един пост на Пантерка, когато Зорничка стана на един месец, каза същото...и понеже Божи вече е голям, снощи от един до пет часа не ни е будил.

# 368
ivetod , Честит 1 месец на Божидар ! Да е жив и здрав , да расте усмихнато и палаво дете !

# 369
Иве,честита ви месечинка.Да ви е здравичък и послушен Божидар!
На днешната дата преди 1г ми беше трансфера,и аз си спомням с умиление за този чудесен ден променил живота ми.

# 370
Здравейте момичета! Приключи и мойта стимулация утре ми е пункцията.Това ми е четвърти опит, но първи в тази клиника и вместо да се чувствам по-спокойна в предвид стажа ми в тази област, взе да ме обзема някакво притеснение и безпокойство.Надявам се че ще имам добър резултат утре. Лека вечер на всички!

# 371
Лана, Шанел, желая ви успешна подготовка за ЗЕТ и двучертичкови резултати с ревящи финали! Praynig
Иве, честита ви първа месечинка! Да ви е жив и здрав малкият принц! Hug
Паола, Пантерка, Иве, Тайрисима, пращайте снимки в клиниката, че да давате кураж на момичетата, които чакат там.
Ками, неприятно е това повръщане, но лесно не се става мама. Ще мине, мила, само търпение! Hug

# 372
Тачи-па, богата реколта ти желая утре! Имаш стиснати палци от мен и бебина! Peace Praynig Hug

# 373
tachi-pa,стиснати палци и от нас с бебка Praynig.В добри ръце си ,всичко ще е  наред.
Лали  ,вие подготвихте ли се за беба с покупките?Реши ли къде ще раждаш?Колко малко остана Hug

# 374

добро утро !
Иве ,Пантерка ,Паола да са ви здрави бебчетата и много усмихнати !
Шанел и на теб мила успех на ЗЕТ , дай боже този път да видим двете чертички  и да успеем  да  финал с поне едно бебче.
Тайчи-па как мина пункцията ? Чакаме да се похвалиш с добра реколта.
Белоснежка ,Лали  може да се видим  в Селена  Simple Smile
Момичета исках да питам  някоя от вас в подготовка за ЗЕТ  приемала ли е Thrombo ASS ,  и какви  витамини ще ми препоръчате .
Честит празник на Вяра ,Любов и Надежда и майка им София ! Нека ни закрилят всички !

Общи условия

Активация на акаунт