Ин витро- клиника Селена №5

• 45 424
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
Ивче много хубави новини  Hug скорошен старт да очакваме при теб тогава Heart Eyes Марина стискаме палците вече  Praynig
Да попитам мамите  Blush за ФМ, всеки доктор ли я прави или само д-р Кръшков newsm78 ( за когото чета сега) за да знам, за кого да записвам час Blush И каква цена е?
Благодаря на тези, които ще се включат   bouquet

# 346
Благодаря Ви Hug  bouquet сега очаквам да ми дойде и да се захващаме да правим бебчето.

# 347
  • Пловдив
desdemona, само д-р Кръшков преглежда на 4D ехограф. Може да се съчетае с ФМ, цената е 80 лева, дават ти и CD със запис. Предполагам, че и друг лекар може да ти я направи, но обикновено този преглед на  4D се свързва с ФМ. Всъщност прегледа си е на 2D и накрая ти пускат да видиш образа в реално време. Аз и друг път съм писала, специално на ФМ не съм ходила, доктора си гледаше каквото трябва в съответните седмици. На 4D ехограф отидох в 28 седмица за "гъдел" да видим бебето триизмерно.  Crazy

Ако мислиш да пътуваш само заради това до Пловдив, по-добре си запиши час за д-р Кръшков, защото другото ще ти се види като обикновен преглед. Нищо особено.  Laughing

# 348
razel_dazel най-вероятно ще ги съчетая двата прегледа newsm78 Благодаря ти   bouquet

# 349

момичета може ли малко инфо относно как стоят нещата след трансфер ,имам предвид  спазватели  хранителен режим ,може ли да се пие кафе .,най-вече ме притеснява това дали  трябва да се  лежи  постоянно до теста .

# 350
 darco, добре дошла при нас, дано ти донесе късмет темичката. Относно въпросите ти, не съм спазвала никакъв хранителен режим, мисля само че леката храна е за предпочитане. След трансфера спрях кафето, но едва ли това е от голямо значение. За лежането те съветвам да го правиш - почивай максимално. Аз лежах през цялото време до теста и резултата е в подписа ми. Мисля, че си длъжна да направиш максимални усилия в тази посока, защото ти стига само мисълта през какво си преминала, а и очаквания резултат трябва да те мотивира още повече. Пожелавам ти скоро да ни се похвалиш с много EFP резултат. Късмет и вяра Hug Hug Hug
десдемона, и аз съчетавах двата прегледа, първо минавах през 4Д след това при доктор Минев, просто ако изникне нещо на 4Д-то да го информирам. Фетална морфология на 2Д ми прави всеки път и Минев, единствената разлика е в това, че на  4Д може да го видиш цветно със запис, както казва Разел_дазел "за гъдел" иначе нищо особено. По принцип преди 20 седмица няма смисъл да ходиш, макар че аз бях в 15 седмица, Кръшков каза че още е рано добре да се огледат органите. Леко бременеене от мен Hug Hug Hug

# 351
Момичета , аз пак с моите перипетии се включвам. Снощи както си стоях получих такова течение (като вода) в голямо количество , изкарах си акъла да не са води ! Веднага слижих превръзка , за щастие на нея няма нищо днес.
Незнам дали да звъня на д-ра преди седмица бяхме при него и каза, че всичко е ок , а сега ми се случи това. Ако са води ще се повтори ли случката и какво мога да направя ?

# 352
# 353
  • Пловдив
Niq_23, обади се на лекар. По всяка вероятност ще иска да те прегледа, едва ли може да прецени по телефона какво е, но все ще даде някакви насоки какво да правиш. Дано да не са води.  Praynig

# 354
Здравейте момичета,имам малко свободно време и се включвам.Виждам ,че от Ивче има хубави новини ,за което много се радвам.Ния ,не се бави а се обади на лекаря си.Аз мога да се похваля ,че вчера бяхме на първата ваксина и дет.консултация,момчетата вървят много добре за 1 месец са надали по 1,200кг и са пораснали с по 5 см,всичко е наред след ваксината и нямаме оплаквания Laughing

# 355
Обадих се на доктора , каза ако се повтори да отида да ме види , засега няма , надявам се да не се случи пак  Praynig

paola09 браво на момчетата  Hug

# 356
Ния, дано повече да не се случват подобни притеснителни неща!
Ивчег, много се радвам, че след толкова перипетии, започваш твоя успешен опит Hug
Относно ФМ- аз ходих и на първата в 11-14 г.с. и на втората- 20- 22 г.с. при д- р Кръшков. На първата наистина няма още какво толкова да види док. Но на втората бебо вече е доста оформен и док. преглежда всичко- голям кеф е и за родителите, защото могат да видят и личицето на бебенцето си Grinning. Аз също бях с намерение да съчетая ФМ с прегледите при Ставрев, но в карайна сметка отидох само на ФМ- от това по- обстоен преглед, здраве му кажи Peace.Важното е мамите да са спокойни, че всичко с бебетата е наред.
darco142, добре дошла и успех  bouquet
Паола, чудесно е, че твоите юнаци растат и се чувстват добре!
Ние с бебо сме също добре, като изключим килограмите на майка му, които започнаха застрашително да се покачат Embarassed

# 357
Дарко, не съм спазвала никакъв хранителен режим. Тъй като бях пушачка дори си продължих с цигарите, докато не ми се пригади от тях и ги спрях окончателно. Пиех си и кафенце и бяло винце. С кафето изкарахме до момента, в който започнах да повръщам. По никакъв начин не си промених хранителните навици. Hug
Ивчег, ще чакаме скоро да ни се похвалиш с онези две черти, за които толкова много копнеем. Praynig
Паола, вие много скоростно растете. Браво на вас! Все така да го раздавате!  bouquet
Ния, бременността ти доста напредна и сигурно са се засилили вагиналните течения. newsm78
Джордж, не се бой за килограмите! На последната ЖК бях с 23 кг. отгоре. Вкъщи имаме кантарче, но не смея да се кача. Joy

# 358
Niq_23, радвам се че не се е повторило това течение, представям си как си се притеснила Heart Eyes

Паолка, браво на момчетата, чудесно наддаване, геройски са понесли и ваксината Simple Smile Ние сме във вторник на първата консултация.
Исках да те питам, ти нали беше по фонда, съобщава ли на фонда или на клиниката че си родила. Понеже и двете не сме раждали в клиниката, се чудех дали трябва да информирам някой за бебо от фонда.

# 359

добро утро мили момичета !
Вчера бях на преглед при доки и започваме подготовка за ЗЕТ , пуснах TSH  резултата ми е 0.95  малко се притесних дали е в норма . т.е  да не е нисък ,бях чела че  трябава да е от 1 до   2 .
Иначе от 3 ден започвам да си пия хапчетата по схема. Другата седмица ще съм на преглед и тогава ще ми вземат  другите хормони и секрети .Моля всичко да е наред и да продължим с подготовката .
Като гледам доста сте изписали . Успех на Белоснежка и Лали още  малко им остана на смелите  мами да  се срещнат с малките сладурчета.  Praynig Praynig
На всички останали също много стиснати палци и положителни  емоции  Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт