Ин витро- клиника Селена №5

• 45 425
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря ти Иве ! Не съм на клексан , бебка досега винаги си е вървяла с 2-3 дни напред при д-р Минев. Само на ФМ при д-р Кръшков по показателите излезе 2 дни по-малка. Главичката беше по - малка , а сега и коремчето , та започнах да се тревожа , реално само крачетата са в норма вече. Мисля след 2 седмици да отида за още едно мнение и се моля да е пораснала  Praynig
Браво на твоето бонбонче , все така да папка , да му нацелуваш бузките от мен  Simple Smile

# 331
Момичета, мога ли да ви помоля Blush за телефона на д-р Ставрев   bouquet

# 332
Благодаря ти Иве ! Не съм на клексан , бебка досега винаги си е вървяла с 2-3 дни напред при д-р Минев. Само на ФМ при д-р Кръшков по показателите излезе 2 дни по-малка. Главичката беше по - малка , а сега и коремчето , та започнах да се тревожа , реално само крачетата са в норма вече. Мисля след 2 седмици да отида за още едно мнение и се моля да е пораснала  Praynig
Браво на твоето бонбонче , все така да папка , да му нацелуваш бузките от мен  Simple Smile

Точно така беше и при мен. При Ставрев като си ходех всичко беше наред, като ходих на двете ФМ, Кръшков казваше че е по малък бебо от седмиците си. За да се чувстваш по спокойно, защото все ще има да го мислиш, наистина върви да те видят пак на УЗИ.
Спокойно, ще имаш здраво и доносено бебе Heart Eyes

# 333
Момичета, мога ли да ви помоля Blush за телефона на д-р Ставрев   bouquet
0888431118
Ния, не бой се, защото ние сме обратния случай - както бяхме 2 седмици напред, сега си отговаряме на седмиците. Четох, че при обременените с тромбофилия това било нормално, дори пишеше, че в последните седмици бебетата малко изоставали заради проблеми с кръвопотока.  Hug
Иве, супер наддавате. Нямам търпение и аз вече, но предпочитам да си постои още на топличко. Почти всичко сме приготвили за бебка и само си представям, как ще изпълни дрешките. Дори количката е готова. Hug

# 334
lali bali    bouquet

# 335
Зравеи те мили момичета.Вчера мина моя трансфер.Върнаха ми 3 ембриона newsm19.Сега си лежа и почивам в къщи.Колко дена трябва да лежа според вас?Стискаи те ми ми пръсти накрая да имам и аз добър резултат. preggo

# 336
Зравеи те мили момичета.Вчера мина моя трансфер.Върнаха ми 3 ембриона newsm19.Сега си лежа и почивам в къщи.Колко дена трябва да лежа според вас?Стискаи те ми ми пръсти накрая да имам и аз добър резултат. preggo
Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Az 3-4 Peace

# 337
Аз лежах през всичките дни до теста Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover newsm17

# 338
Здравейте, момичета!
И аз започвам с подготовката за IVF. Пуснах първите изследвания - имунологични, предстоят хормоните и започвам с  Марвелон.
Честно казано малко се притеснявам от това как ще понеса стимулацията! При вас как беше? Ще съм безкрайно благодарна ако споделите  Praynig  bouquet

# 339
Аз ,също лежах до теста ,а и доста след него!Важно е как се чувстваш физически и психически.Сигурна съм ,че при теб Марина резултата ще е положителен ,имай вяра и търпение! Peace

# 340
Честно казано малко се притеснявам от това как ще понеса стимулацията! При вас как беше? Ще съм безкрайно благодарна ако споделите  Praynig  bouquet
Здравей!
При мен стимулацията беше лека, но към средата получих леки болки в яйчниците, които отшумяха 2 дни след пункцията. Може би заради многото фоликули, не попитах. Други оплаквания не съм имала никакви. Бях по къс протокол, забравих да спомена.
Желая ти много успех!   bouquet

# 341
Марина, много късмет и от мен.  Praynig

# 342
Момичета, да ви се похваля от вчера. Абсолютно чиста микробиология и вече съм си набавила доста лактобацили Simple Smile

# 343
Браво Ивче, много ме зарадва с новината си. Сега един отличен резултат ти пожелавам, без препятствия. Късмет, мила! Hug Какво предстои при теб?

# 344
Браво Ивче, късмет напред Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт