Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви видове подкрепа и съвети са налични във форума?
Какви са основните проблеми и теми, обсъждани във форума?
Какво обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви видове подкрепа и съвети са налични във форума?
-
Какви са основните проблеми и теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват здравословни проблеми като диабет тип 2, притеснения относно резултатите от медицински преглед и процедури за зачеване. Други дискусии се въртят около бременността, раждането, процедурите за зачеване и медицинските прегледи с резултати. Участниците също споделят лични преживявания и предоставят взаимна подкрепа един на друг.
-
Какво обсъждат във форума?
-
Какви са резултатите от хистероскопията на Ивче?
-
Какво представлява CRP изследването?
. За хемоглобина пия Феро-фолгамма 1*2табл, защото преди месец и половина стойността му беше 106, сега вече се покачва - последно на 111. Д-р Минев ми ги изписва, само че трябва да се съобразяват с магнезиевите препарати, така че да има поне 4 часа разстояние. Мисля, че трябва да кажеш всичките си притеснения на доки и той ще ти даде най-точния отговор и решение. Не отлагай. Гушкам те силно 
Днес ще насрочвам дата за другата седмица. Знам от вас, че не е кой знае каква процедура, но все пак се тревожа как ще мине всичко. На фона на всичко, поне бебчетата са добре. Ще съм ви много благодарна ако някоя от вас сподели за цена, упойка, какво точно ти правят на шийката... Нещо пак се втрещих, може би от страх за малките човечета. Много ви прегръщам и желая успех и късмет на всички.
За хемоглобина и аз имам изписано желязо 
Моето дребно човече се оказа, че не наддава и си стои около 2 кг. вече от 3 седмици, а за негова сметка братчето му вече е почти 3 кг., поради което няма да чакаме 01.10 за секциото, а в понеделник, на 24.09 ще ме приемат и ще го правим
, всичко ще е наред, разбира се, че ще се приберете и тримката. Единият мачуган сега наддава повече, но братчето му после ще го настигне. А и ти вече си в деветия месец и нищо, че издърпвате секциото по- рано- нормално е при близнаци. Стискаме палци

*Белоснежка* , успех и не се тревожи , ти си вече в 9-ти месец и тримата ще сте добре и ще се приберете бързо , бързо вкъщи