Ин витро- клиника Селена №5

• 45 407
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Шанел относно дебелината на лигавицата  забравих да  попитам колко е , започнах ме да коментираме новата схема . Досега не съм имала такъв проблем точно с лигавицата и малко се  притесних , това ще ми бъде трети  трансфер .
Успех  мили момичета !

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 21:09 от llana

# 406
Ния, за СРП не мога да коментирам. Единствения път в който пусках това изследване беше на редукцията в 12г.с. Спомням си, че стойността ми беше 4. Моя съвет е да попиташ Минев. И моите левкоцити са завишени до горна граница, но ми казаха, че това било нормално при бременност newsm78 . За хемоглобина пия Феро-фолгамма 1*2табл, защото преди месец и половина стойността му беше 106, сега вече се покачва - последно на 111. Д-р Минев ми ги изписва, само че трябва да се съобразяват с магнезиевите препарати, така че да има поне 4 часа разстояние. Мисля, че трябва да кажеш всичките си притеснения на доки и той ще ти даде най-точния отговор и решение. Не отлагай. Гушкам те силно  Hug
Вчера бяхме на консултация за прословутата ми шийка и се оказа, че няма да се размина със серклажа, защото за 17 дена се е скъсила с още 9мм и е станала 24мм. Доки каза, че с тази скорост на скъсяване едва ли ще устискам до 8 месец. Попитах дали не е късно за тази процедура, а отговора беше, че може да се прави до 34г.с.  #Crazy  Днес ще насрочвам дата за другата седмица. Знам от вас, че не е кой знае каква процедура, но все пак се тревожа как ще мине всичко. На фона на всичко, поне бебчетата са добре. Ще съм ви много благодарна ако някоя от вас сподели за цена, упойка, какво точно ти правят на шийката... Нещо пак се втрещих, може би от страх за малките човечета. Много ви прегръщам и желая успех и късмет на всички. Hug Hug Hug

# 407
giga82 , днес си чакам резултата от МБ и отивам с всички изследвания на лекар (за съжаление не мога да отида при д-р Минев , от друг град съм , но тук също се проследявам и този доктор ми назначи всичко , така че той ще прецени) Левкоцитите ми все са си така от началото на бременността , но никой не им обръщаше внимание досега  Peace За хемоглобина и аз имам изписано желязо  Peace
Сега ти пожелавам успех на процедурата , моята шийка преди 2-3 седмици д-р Минев ми я измери 41мм и ми каза , че съм на долната граница , а аз си мислех , че 41мм е супер  Simple Smile
Ти не се притеснявай , дано се включат момичета с опит , за да те успокоят и да ти разяснят  Hug

# 408
Giga,за съжаление, при нас, с близнаците много бързо се скъсява шийката от разширяването на матката и със серклажа, поне при мен, нещата са ок. Моят беше в по ранна седмица от твоя и тогава даже моят док. ми казваше, че е в последния момент, а чак до 34 г.с. да се прави серклаж за пръв път чувам. Но д-р Миневщом е казал, значи е така. За цената имам спомен за 270 лв.,упойката е пълна, момичето в моята стая ми беше казало, че са минали 40 мин. от както са ме взели в операционната.Значи процедурата трае около 30 мин. Няма нищо страшно,не съм имала болки или нещо друго след манипулацията.
Ния шийката ти с 41 мм е перфектна, долна граница май е доста спорна при нашето положение, Лали уж беше с шийка под 1 см., пък докара до 9 месец, въпреки, че Ставрев не го вярваше  Peace

Сега да си кажа и аз мъката Cry Моето дребно човече се оказа, че не наддава и си стои около 2 кг. вече от 3 седмици, а за негова сметка братчето му вече е почти 3 кг., поради което няма да чакаме 01.10 за секциото, а в понеделник, на 24.09 ще ме приемат и ще го правим  Confused Стискайте палци всичко да е наред с моите момченца и да си се приберем и тримата заедно от Селена  newsm17

# 409
Зравей те и от мен.Днес си направих кръвния тест.Положителен е. newsm44 newsm44 newsm44Стойността е 190.Таи като ми бяха сложени 3 ембриона.Възможно ли стойността 190 да е многоплодна бременост.Много съм щастлива,пожелавам много положителни резултати на момичетата които са започНАЛИ ПРОЦЕДУРАТА. preggo

# 410
12 ден след трансфера.

# 411
*Белоснежка*  Praynig, всичко ще е наред, разбира се, че ще се приберете и тримката. Единият мачуган сега наддава повече, но братчето му после ще го настигне. А и ти вече си в деветия месец и нищо, че издърпвате секциото по- рано- нормално е при близнаци. Стискаме палци Hug
Гига, и теб те мисля.  Hug И твоят серклаж ще мине успешно- щом се налага, няма как. Вие, мамите с близнаци сте майки- героини.
Niq, и аз днес си пуснах изследвания. Моите левкоцити са също завишени- 12.5 при същите реф. граници. Сподели какво ти е казал док. след прегледа. Аз също ще питам моя.
Да споделя с вас нещо от личен опит. В 4-ти месец хемоглобинът ми беше започнал да пада. Тогава пиех Прегнакеър +, но въпреки тях ми причерняваше и т.н. Смених ги с Prenatal- 3 пъти по- евтини, но с 2 пъти повече желязо. Пия си само тях и аспирин протект. Хемоглобинът ми е 125.

# 412
Марианааа, браво, мила! Честито!! Hug Моят резултат беше около 200 и си беше едничко от самото начало- на мен също ми бяха върнали 3. Мисля, че и ти ще си имаш едно бебенце! Да расте и да си го износиш до термин!

# 413
Марина1111,честито ти бременно ЧХГ! Hug
И на мен ми се струва, че е едничко. Моето ЧХГ с близнаци на 12 ден беше 421, а на Лали с тричките беше над 700, но докато не се видят сакчетата, нищо не е сигурно, каквото и да кажем ние Hug

# 414
Марина1111, честито трицифрено ЧХГ, лека и спокойна бременност, а на финала сладко и здраво износено бебенце Hug
Белоснежка, благодаря ти мила, подейтва ми доста успокоително. Доки каза да лежа максимално, без никакви разходки и излишни пътувания. И при теб ли беше така? Моя серклаж е за вторник 25, ще ти стискам палци всичко да мине като по вода и да си гушкаш сладките момченца след секциото Heart Eyes Hug
george_80, Niq_23  Hug

# 415
Лана, Ивчег, не се тревожете, че са отложили нещата засега, защото всичко ще си дойде на място. Трябва да сте спокойни и търпеливи. Hug
Ния, досега само веднъж ЦРП ми беше много високо - около 50, и тогава бях със синузит.След като пих 10 дни антибиотик нещата се оправиха. Иначе левкоцитите ми са в норма, но честно казано Ставрев им обръща внимание винаги. По-добре покажи изследванията на док и ги изкоментирай с него. Hug
Гига, не трябва да се плашиш от серклажа, защото в "Селена" лекарите са добри шивачи. Дори нямах кървене, само няколко капки ми се появиха един или два пъти, което  си е нормално. Иначе преди серклажа шийката ми е била към 0,5 см. Както виждаш, стигнах и аз девети месец, но доста лежах. Основна ставах да хапна, до тоалетна, да отида на док и това е. Дори Ставрев не може да повярва, че съм стигнала дотук. Естествено, след като влезнах в 9-ти месец се отпуснах и взех да щъкам повече, но ми тежи и гледам пак да полегна.  bouquet
Маринче, честита ти бременност! Да си я износиш без проблеми докрай!  bouquet Както ти е казала Белоснежка, моето тризнашко ЧХГ на 12-ти ден беше 707, но  с док ще видите на УЗА, колко са бебоците.
Белоснежка, няма място за безпокойство!Вече си в 9-ти месец, а и твоите бонбони преживяха толкова много, та с едно раждане ли няма да се справят. Ще се приберете и тримата +тати, естествено. Hug Praynig

# 416
Момичета да се отчета (бях на преглед в моя град) , МБ ми е чиста , нищо не се изолира. Доктора каза , че левкоцитите са леко завишени , но не е проблем. ЦРП каза , че е на границата и като взех да го питам ами от какво може да е завишено ЦРП , каза да пия 5 дни Аугметин. Обаче момичета , при чиста МБ и съвсем леко завишено ЦРП  Thinking
Лали , а другите пъти , в които си изследвала ЦРП , било ли е някога долу-горе като моето 5,68 като границата е 5 ? На мен ми се вижда незначително повишение ?

marina1111 честито   bouquet , лека и безпроблемна бременност докрая !

# 417

Марина честито чхг   bouquet !
Белоснежка мила всичко ще бъде наред  ,имаш стиснати  палци от мен и всички момичета тук ,така че в скоро време ще чакаме радостни новини от теб и малките  сладурчета .
Лали благодаря за милите думи ,но  наистина  трябва търпение .
Ния , Гига   само бъдете  спокойни  .  Hug Praynig

# 418
Ох , ама колко съм заспала  ooooh! *Белоснежка* , успех и не се тревожи , ти си вече в 9-ти месец и тримата ще сте добре и ще се приберете бързо , бързо вкъщи  Hug

# 419
Ния, ЦРП ми е изследвано на 2 седмици и винаги е било в норма, с иключение на случая, за който писах. Щом има леко завишение, може да има наченки на някаква инфекция, която не може да се локализира. По-добре си изпий антибиотика, той няма да ти навреди в тези седмици. Пих антибиотици 5 пъти и понеже ми ги е изписвал Ставрев, нито за миг не се поколебах, дали да ги пия. Това, че МБ ти е чиста, е добре. Поне нямаш влагалищна инфекция. Hug

Общи условия

Активация на акаунт