Ин витро- клиника Селена №5

• 45 409
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
*Белоснежка*, всичко ще бъде наред в понеделник и после ще се приберете, живи и здрави, всички вкъщи  Hug Много стиснати палци от мен!

marina1111, честито!  Grinning Леки оставащи месеци ти желая и най-малко един пухкав, ревлив финал!   bouquet

# 421
lali bali мерси   bouquet

# 422
Зравей те и от мен.Днес си направих кръвния тест.Положителен е. newsm44 newsm44 newsm44Стойността е 190.Таи като ми бяха сложени 3 ембриона.Възможно ли стойността 190 да е многоплодна бременост.Много съм щастлива,пожелавам много положителни резултати на момичетата които са започНАЛИ ПРОЦЕДУРАТА. preggo

Честито!Желая ти сега много щастие, спокойствие и само положителни емоции!

# 423
Много благодаря на всички за пожеланията.  Hug

# 424
Белоснежка спокойно всичко ще е наред,стискам ти палчета миличка да се приберете и да се гушкате с бебчовците. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynigмисля те да знаеш,и чакаме да ни зарадваш newsm44 newsm44 newsm44.Марина браво за резултата е това е Селена са стархотни за пореден път,леко бременеене миличка и ще чакаме сърчице.

# 425
Chestito Marina, jelaia ti spokoina bremennost i dai Boje pove4e polojitelni rezultati. Uspeh na vsi4ki momi4eta!

# 426
Белоснежка ,успех мила,ще стискам палци всичко да е наред и да гушнеш двете малки съкровища!
Марина ,много се радвам за теб моето ЧХГ беше 512,дали ще са близнаци или не за мен нямаше значение ,важно беше ,че се е получило Simple Smileще се радвам да се чуят сърчица Hug

# 427
Белоснежка,моите момчета се родиха със 600гр разлика и Жоро падна под 2 кг,постоя 5 дни в кувиоз ,но всичко беше наред,затова не се притеснявай за нищо ,довери се лекарите !Трябва да си много силна ,защото трудното тепърва предстои,след като се приберете у дома Hug

# 428
Марина, браво момиче, чудесен резултат, сега ще чакаме новините за точица/и и сърчеце/а Simple Smile

Белоснежка, ще ти пращам положителна енергия на 24-ти, всичко ще бъде наред и ще се приберете тримата живи и здрави Heart Eyes

Ние след последната консултация сме вече 4 кг /бебо надмина всичките ми очаквания/, изписаха ни 2600г. и е пораснал 8 см. Успокоих се, че ще бъде дълъг като майка си Simple Smile

# 429
Честит положителен резултат на Марина!

Момичета, чета, че ви мерят маточната шийка. Бихте ли ми казали по какъв начин я мерят с вагинален видеозон само или има и мануален преглед? Благодаря предварително.

# 430
Честит положителен резултат на Марина!

Момичета, чета, че ви мерят маточната шийка. Бихте ли ми казали по какъв начин я мерят с вагинален видеозон само или има и мануален преглед? Благодаря предварително.

При мен и по двата начина ме гледа доктора (говоря за д-р Минев) , а измерването на маточната шийка става с вагиналния ехограф !

# 431
Да се наредя сред вас  bouquet
И да попитам това ЦРП каква цена е? Пропуснах да попитам а ще ми го изследват заедно с ПКК newsm78
И също замразяването на мъжката сперма на каква цена е? И на кой телефон из всичките трябва да звъним, за да я замразят newsm78

# 432

И да попитам това ЦРП каква цена е?
С-реактивен протеин струва десетина лева, според лабораторията.
За замразяването на материал, може да се обадиш на регистратурата - 032 648020, ще те свържат с някой от биолозите.

# 433

И да попитам това ЦРП каква цена е?
С-реактивен протеин струва десетина лева, според лабораторията.
За замразяването на материал, може да се обадиш на регистратурата - 032 648020, ще те свържат с някой от биолозите.
Мерси  bouquet!
Ще го изследвам в Селена иначе, обаче пропуснах в хамалогият newsm78 да попитам какво се очаква от него като го изследвам какво следва да уто1ни

# 434
Белоснежка Praynig,стискам палци .Всичко щее наред.
И моята беба изоставаше с растежа и затова планирахме секцио по рано,а накрая се оказа че изобщо не е изоставала а си е наддавала и изненада всички .
Марина,честито.Лека да е докрая.
Иве,браво на твоя мъж ,папка си добре детето,а ти само дето се тревожеше Hug.
Ния,виждам имаш лентичка за прекрасно събитие след няколко дни,сватба Hug?
Целувки на всички от мен и беба,стискаме палци да знаете на всички тук прекрасни момичета.

Общи условия

Активация на акаунт