Ин витро- клиника Селена №5

• 45 394
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
hellenna89, не бързай така да си "самопредписваш"  Grinning Може да имате някакъв съвсем дребен проблем и след като го отстраните да успеете по естествен път. Или да имате нужда само от инсеминация.

Желая ти успех и най-добро развитие на нещата!   bouquet

# 496
Здравейте момичета,
Нашите цитогенетичните изследвания сме ги правили през 2008. Тогава посещавахме друга клиника пак в Пловдив. Взеха ни кръв и изследванията са правени в Университетската болница "Св. Георги" в Пловдив (отделение по медицинска генетика) - сега проверих така пише в резултатите ни от изследването. Сумата беше по 100лв (или 120) и за двамата т.е. над 200 лв.
Сега в Селена сумата за цитогенетичните и при двамата е по 130 лв. т.е. 260.
Това е, с което мога да помогна като инфо.

# 497
  • Пловдив
hellenna89, как ще си предписваш ин витро.  Laughing Аз също си го бях предписала, ама докторът каза инсеминацияяяя. И след операцията на мъжа ми, като се подобри спермограмата в някакви задоволителни граници, отсече ще стане по естествен път. Година и половина фоликулометрия.....бях се побъркала, защото тръбите ми дълги, тесни едва пропускат контрастно вещество, три спринцовки са използвали при лапарото......ако беше друг още на първата спринцовка щеше да каже запушени тръби.  Whistling  Молех се за това ин витро, е не иска и не иска. Държеше си на неговото и накрая стана, точно в месеца, в който бих отбой и казах, че като не ще да ми направи ин витро, просто ще отида в друга клиника.  Mr. Green Не че щях да го направя, де.  Laughing  Ин витрото не е шега работа. Стресът за организма от стимулацията.....пък и не само това изобщо не е за пренебрегване. Трябва много прецизен подход и преценка. Не че няма лекари за които добре дошло, щом пациента иска, ама мен не ме "огря".  Не че не изчетох де що има литература, изследвания, успеваемости....и всичко каквото се сетите, та станах и аз половин доктор. Sorry, за лиричното отклонение. Хубав ден на всички.  Hug

# 498
Благодаря виииий   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet на мен проблема ми идва от главата само бебета в нея newsm78 оправя ли я ще се оправя и аз hahaha Мерси за споделеното, дано ни помогнат newsm78

# 499
razel_dazel и моите тръби са дълги тесни, но доктора каза, че са пропускливи, което било най- важното. Когато започнахме всичко това (изследвания и прочие) почти 100% беше сигурно, че ще е инвитро, защото ние имаме ограничено дози сперматозоиди. Въпреки че на този етап аз съм ок, ако правихме инсеминация, то можеше да изхабим материала и пак да не се получи. Инвотрото при нас дава по- голям шанс. Докторите си знаят работата, поне така мисля и то за тези, които са в Селена. За други не мога да коментирам. Стимулацията и след това всички тези лекарства като цяло си оказват влияние. Но стискаме зъби  и гледаме да сме максимално спокойни Simple Smile. Късмет на всички  Hug

# 500
  • Пловдив
ana_chankova не случайно писах, че всичко е въпрос на преценка. Всеки случай е индивидуална съвкупност от фактори. Разбира се, че ако шансовете при ин витро са много по-големи, отколкото при друг метод, ще се предпочете именно ин витро. Писах за моя случай по повод "предписанията" на hellenna89 Peace Пожелават ти независимо от метода, забременявате да е факт в най-скоро време.  Hug  А, че е изпитание на нервите и търпението.....точно така си е за съжаление.  Tired

# 501
ШАХ Rolling Eyes първият документ е готов, обаче от него не загрявам имаме ли проблем, няма ли newsm78 астенотератозооспермия, преписвам буквално какво значи? Зле ли сме??? newsm78 Преживяемост след 24 часа няма! Ужас ...

# 502
ШАХ Rolling Eyes първият документ е готов, обаче от него не загрявам имаме ли проблем, няма ли newsm78 астенотератозооспермия, преписвам буквално какво значи? Зле ли сме??? newsm78 Преживяемост след 24 часа няма! Ужас ...
Астенотератозооспермията е свързана с подвижността на сперматозоидите, тоест с намален % подвижност са. Да ме поправи някой, ако греша  Peace
Къде я правихте тази спермограма?

# 503
В Селена, сега сме на точка 2 ЦС до дни

# 504
hellenna89, те ще ви обяснят всички резултати подробно. Хубаво е, че сте в Селена, там има страхотни специалисти  newsm10
Успех на ЦС! Ще видиш, че е напълно безобидна процедура!   bouquet

# 505
  • Пловдив
hellenna89 в тази таблица е описано накратко кое заключение какво означава. Но това само за ориентир като предварителна информация. Иначе докторът и биолозите ще кажат какво означава и какво следва да се прави.

# 506
Здравейте момичета, включвам се набързо да ви кажа, че серклажа мина добре. Вчера ме изписаха. Сега ще полежавам повечко, но какво да се прави в името на двете дребосъчета трябва. Нямаше нищо страшно, освен някоя контракция при излизане от упойката, но акушерките бързичко ме вкараха във форма. Това е от мен. Много ви гушкаме с мъниците  Hug Hug Hug и чакаме с нетърпение още положителни тестчета и родени здрави бебета. Вие си знаете, няма да изброявам. Късметчета  Flowers Four Leaf Clover на всички!!!

# 507
Гига Hug.
hellenna89,стискам палци .И не се тревожи ,винаги има решение за всичко.В добри ръце си.
Как са всички коремчета?
Иве,Белоснежка как са мъниците?
Преди 1г на днешната дата д-р Ставрев ми звънна да ми каже най прекрасната и дългоочаквана новина че съм бременна.
Пожелавам на всички момичета тук същото .

# 508
Пантерка Hug Дай Боже и нека Господ чуе думите ти. Да сте живи и здрави с малката ти кукличка,  и все такива хубави новини да получаваш.  Praynig

# 509
Пантерка, благодаря за хубавите пожелания Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт