Ин витро- клиника Селена №5

• 45 392
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Гига, сега си почивай повече и ще видиш, как неусетно ще дойде 9-ти месец! Hug
Как са нашите мами? Thinking
Хелена, положителната психическа нагласа е първата крачка към успеха. Затова си избий бръмбарчетата от главата и остави лекарите да преценят, какво трябва да се направи в твоя случай. Peace
Днес бях на разкрасяване - боядисване,  подстригване, педикюр. Само ноктите на ръцете си останаха неоправени, но за секциото не трябвало да са лакирани.
Вчера бях на преглед. Пуснаха ми изследванията за секциото. Направиха ми и вливка, защото въпреки слагането на вагинални глобули в продължение на 10 дни - ефект почти никакъв и този упорит сърбеж направо ме съсипа. Беболина била 3300 - 3400 гр. Правиха ми и запис на тонове, на които нямаше нищо притеснително освен контракциите. Сигурно е нормално да имам контракции, защото вече спирам и магнерота. Днес си боцнах и последната инжекция с клексан. Общо взето е това. Hug Hug

# 511
 lali, зареждаш ме с много положителни емоции Hug Разбира се, че за една прекрасна малка дама, мама трябва да изглежда подобаващо и със самочувствие. Наближава момента на срещата ви. Оле, колко вълнуващо звучи... Пожелавам го на всички!   bouquet

# 512

Лали  то  не остана  до срещата с малката бебка , имаш стиснати палци от  нас и че ще чакаме в най-скоро време  прекрасната вест. Даже и аз се развълнувах от това което ти предстои , дай Боже всеки му.
Гига пази се мила. Как са останалите момичета , няма ли кой да се похвали с положителен тест ?
Чакаме вести от Белоснежка за малките сладурчета  .

# 513
Lali, предстои ти най- прекрасният миг- срещата с твоята принцеса! Hug Разбира се, че ще се погрижиш да си най- красивата нова мама Simple Smile С моят бебо ти желаем леко раждане и те очакваме с щастливата вест! Между другото- не разбрах, а живо ме интересува дали на краката може лак, че това ми е слабост Laughing
Гига, бързо възстановяване ти желая! Hug Почивай си, мила, и си пази бебоците Hug

# 514
Гига, Лана, Джордж, благодаря за подкрепата, момичета! Hug Hug Hug
Гига, сега след серклажа си прави редовно МБ, че този конец е развъдник на какви ли не бактерии. Благодарение на редовните изследвания /кръв, урина и МБ/ и  с Божията помощ успях да стигна до 9-ти месец. Сега повече лежи, а като стигнеш 9-ти месец, ще отпуснеш малко юздите. Чак сега разхлабих режима, иначе лежах вкъщи и нищо не съм правила. Домакинската работа беше табу месеци наред, а единствените ми разходки бяха до док от ЖК и до "Селена". Ще се справиш и ти. В тази темичка всички близнашки мами стигат до 9-ти месец. Peace  bouquet
Иначе за секциото чувствата са смесени - и страх, и нетърпение, и радост, и вълнение, но ще справя. Rolling Eyes

# 515
Лали, още само два дни до заветния момент...  Simple Smile
Честито разкрасяване днес! А в понеделник ти пожелавам безпроблемно раждане и незабравима първа среща с бебка!  Hug Ще чакаме новините с нетърпение!

# 516
Лали,и аз ти стискам палци и се вълнувам за теб и бебока.Успех мила,няма нищо страшно,чувствата ти са нормални,но щом видиш мъника всичко е прекрасно.
Джордж лак на краката може .А на ръцете не заради онази щипка коята я слагат на пръста на ръката незнам какво отчита на апаратите им  Grinning.

# 517
Лали, прекрасни мерки на малката принцеса.
Предстоят ти много положителни емоции покрай срещата с новия човек Simple Smile

Ох, и аз се вълнувам много...

# 518
Лали имаш стиснати палци и от мен,предстоят ти много вълнуващи, хубави моменти.Пожелавам ти само положителни емоции и късмет.
На мен днес ми е 8 ден от трансфер на бластоцисти, теста ми е на 4.10 много ме е страх за резултата защото като изключим леко напрегнатите гърди към момента с нищо немога да усетя разлика от обичайното си състояние.Всички тук сте заредени с толкова положителна енергия, от която имам много нужда сега.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 10:44 от tachi-pa

# 519
Лали стискам ти палчета миличка и си те гушкам.аз си полежах 2 дни в Селена на системки,че с това повръщане бях започнала да се дехидратирам,да се надявам че още малко и ще спре. :pray:tachi-pa  стискам ти палчета и на теб мила,да е положителен резултата Praynig Praynig Praynigвярвай в хубавото и ще стане,дата 4 е много хубава на мен на 4 август ми беше резулатата и ето ме. Hug Hug Hug

# 520
Здравйте,борбени момичета!
Аз съм пациентка на д-р Ставрев ,чета ви редовно,но не съм от пишещите.
Искам да се похваля,че благодарение на доктора преди броено дни след секцио гушнах моята сбъдната мечта,моята дъщеря .Секциото беше най-прекрасното ми преживяване в живота,най-невероятното.Никакви проблеми или болка не съм имала нито по време,нито след него и до днес.През цялото време си приказвах и се смяхме с майка ми и екипа в операционна.
Така че Лали Бали,смело напред няма страшно,а като я чуеш да изплаче света за теб ще стане съвършен.Аз се смях и плаках от щастие.
Огромно,Благодаря на д-р Ставрев!

# 521
Здравйте,борбени момичета!
Аз съм пациентка на д-р Ставрев ,чета ви редовно,но не съм от пишещите.
Искам да се похваля,че благодарение на доктора преди броено дни след секцио гушнах моята сбъдната мечта,моята дъщеря .Секциото беше най-прекрасното ми преживяване в живота,най-невероятното.Никакви проблеми или болка не съм имала нито по време,нито след него и до днес.През цялото време си приказвах и се смяхме с майка ми и екипа в операционна.
Така че Лали Бали,смело напред няма страшно,а като я чуеш да изплаче света за теб ще стане съвършен.Аз се смях и плаках от щастие.
Огромно,Благодаря на д-р Ставрев!
Страхотна новина!   bouquet Едно голямо честито! Живи и здрави   bouquet  bouquet  bouquet
lali bali  Praynig
Късмет на всички!   bouquet

# 522
mrs.muscat честито да ти е жива и здрава малката принцеска и много да те радва,  Hug

# 523
Шанел, Иве, Пантерка, Ками, Хелена, Тачи, Мисис Мускат, Хелена, благодаря ви, че ми стискате палчета и че ме мислите! Много, много  Hug Hug Hug и на вас.
Тачи, не търси симптоми, защото може да няма такива. Naughty
Ками, след системите мина ли повръщането? Аз повръщах до края на трети месец.  bouquet
Забравих да отговоря на Джордж за лака, но Пантерка го е направила вече. Лак на краката може и затова съм си направила педикюр с декорация. Laughing
Мисис Мускат, честито ти малко слънцице! Да ви е жива и здрава девойката и много да ви радва!  bouquet

# 524
Здравейте нова съм тук на 11.10 ще си взема заповедта от фонда ...първи опит ми е и се надявам да помагате от време на време с опита си кое след кое следва .В понеделник си записах час при Ставрев да видим какво ще стане .Пожелавам на всички успех и дано на финала да сме всички  preggo  ylinfant  ylinfant

Общи условия

Активация на акаунт