Ин витро- клиника Селена №5

• 45 390
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Мисис Мускат честита принцеска ,да е здрава, да расте умна и да равда всички около нея !  bouquet  bouquet
Еими77  успешен старт  мила ! Само положителни мисли и емоции и ще се радваме на  прекрасни бебчета !

# 526
eimi77 успешен старт,с теб сме Hug.Лали с повръщането снощи се прибрах и още не съм,те много ме закрепиха,не съм че чувствала така добре много отдавна,моя ми вика че съм била много шенк,всъщност свежичка.Лали за кога ти е секциото?????ако имаш нужда от нещо звънни,знаеш че съм от Пловдив и ще дойда веднага,няма проблеми. Hug

# 527
Ейми, успушна процедура! Hug
Ками, за понеделник ми е секциото, ако не стане нещо непредвидено дотогава. От 3-4 дни ми е паднало вече коремчето. Мислех си, че си въобразявам, но и околните са забелязали.  #Crazy
В МБ, която ми взеха в четвъртък, имало изолирано нещо, но не можаха да ми кажат, защото изследванията били качени в отделението.Сега ми се обадиха от клиниката, че съм имала изолирана кандида албиканс. smile3511

# 528
  • Пловдив
Спокойно. Кандида абликанс не се брои за патология. В много случаи дори не го подлагат на лечение при бременност защото често е съпътстващо явление и обикновено лечението няма кой знае какъв ефект, защото пак се появява. Пожелавам ти всички най-хубаво и прекрасна първа среща в бебчо.  Heart Eyes

# 529
lali bali , ти нали ще раждаш секцио ? Не се тревожи за кандида албиканс . Пожелавам ти раждането да е леко и да гушнеш живо и здраво бебче  Hug

# 530
Зравеи те момичета.Искам да попитам момичетата от Пловдив забременели при д-р Ставрев дали до края ви води бременността.Трябва ли да взимам направление  че сам бремена от личния лекар?Или прегледите и изследванията си остават частни до края  на бременността. Rolling Eyes

# 531
marina1111  Ставрев не работи със здравна каса,относно ходенето при него ти си решаваш,аз например по мое желание ходя при него,защото съм с двечки да ме наглежда и той,а иначе на ЖК ходя при друг лекар.

# 532
Първия преглед с сигурност ще е при него.Още не съм решила да ли ще съм при него или при друг.Може ли да ми кажете кои са докторите в Селена за Женска консултация?Кои е по добър доктор? Rolling EyesКакво ще ме посъветва те при Ставрев ли да си остана или при някои друг доктор от Селена?

# 533
Марина Даскалов е единия лекар,който работи в Селена и по здравна каса,другия не знам кой е.има и пакети които се плащат за ЖК в Селена които струват около 700лв.но понеже аз си ходя при Ставрев,и реших да е друг лекар който ми е за ЖК.ти си решаваш,иначе Ставрев мен ме гледа на 20 дни,пускат ми ПКК и урина,но аз така ли иначе ще раждам при него,че съм двечките сладурковци.за Даскалов съм чувала само хубави отзиви,така че можеш да си вземеш направление и да се запишеш при него. Hug

# 534
Lali bali успех утре и много  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover и от мен!

Успех на всички  Hug

# 535
Момичета, и аз да се запиша. Днес започнах първата си стимулация, но толкова съм ошашавена, че забравих да питам какви са лекарствата които ми биха  ooooh!/ една инжекцийка в корема и една в дупето/ . Първи опит ми е и съм като в мъгла  Grinning Не попитах и колко време ще продължи, май при всеки е различно  newsm78. Утре сутринта рано пак съм в Селена за вторите дози  Laughing . Нещо ме наболяват доста яйчниците дали е възможно веднага от тези инжекции да имам такива симптоми?

# 536
Lali bali  успех и от мен, нека всичко да бъде ОК  Praynig

# 537
mkton не се шашкай,няма начин още от първия ден да те наболяват яйчниците,от една инжекция няма как да стане.в коремчето ти слагат или пурегон или гонал.стискам ти палци за добри и качествени яйчица мила,и ако има нещо питай.Лали мисля те и ще чакам звъннннн,да ми кажеш резултата. Hug Hug Hug

# 538
mkton не се шашкай,няма начин още от първия ден да те наболяват яйчниците,от една инжекция няма как да стане.в коремчето ти слагат или пурегон или гонал.стискам ти палци за добри и качествени яйчица мила,и ако има нещо питай.Лали мисля те и ще чакам звъннннн,да ми кажеш резултата. Hug Hug Hug
Благодаря ти бейби, май наистина много се шашкам, и аз стискам палци на всички  Praynig

# 539
Ния, секцио ще раждам, но имах убийствен сърбеж по гениталиите и едва  издържах. Иначе знам, че е нормално да има кандида при повечето бременелки. Hug
Анджи, Мктон, благодаря за подкрепата!   bouquet
Мктон, и аз мисля, че е рано да те наболяват яйчниците с първата инжекция.  Самата стимулация продължава различно при всяко момиче, така че не се знае, колко дни ще е при теб. Стискам палци за богат и качествен урожай!  Praynig
Ками, как сте с бандата? Добре ли си вече? Thinking
Тази нощ май няма много да се спи. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт