Ин витро- клиника Селена №5

• 45 378
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Мерси lali bali  Hug И все пак опитай да поспиш  Hug Много късмет още веднъж  Praynig

# 541
Лали, утре рано съм в Селена, ще ти стискам палци от близо  Praynig Дано можеш да поспиш. От утре вече ще си мама на една принцеска. Леле какво щастие ще е това. Дано и аз го изпитам много скоро  Praynig
Още веднъж късмет и всичко да мине безпроблемно Praynig

# 542
Лали, всичко ще е наред утре,поспи си тази нощ че от утре те чака сладкооооо безсъние,Леко раждане мила бъди спокойна срещата ще е незабравима,аз не се страхувах по скоро бях нетърпелива за срещата с малкият човек.

# 543
 Добро утро !
 Лали мила имаш  много палци  от мен ,късмет ,леко и безпроблемно раждане ! Нека това е най-прекрасния ден за теб ! Hug Peace

# 544
Лали, Praynig Hug.Успех и незабравима среща с бебка.
mkton,стискам палци .

# 545
Лалиии, успех, стискам палци! От днес вече всчко ще бъде различно за вашето семейство!
Чакаме благата вест!

# 546
ЛАЛИ ИМА БЕБЧЕ В 9.52ч.ТАЗИ СУТРИН СЕ РОДИ БЕБЕТО НИКОЛ НА ЛАЛИ.С МЕРКИ 3560ГР.50СМ.ДА Й Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА РАДВА СЕМЕЙСТВОТО.ЛАЛИИИИИИ ЦУНЯМ ТЕ МИЛА МНОГО СЕ РАДВАМ.

# 547
  • Пловдив
Поздравления.  baloni Страхотна новина. Важното е, че всичко е минало успешно. Живи, здрави и много щастливи.  Hug

# 548
Лали честито. Да Ви е жива и здрава малката кукла. Желая ти бърза възстановяване. Много се радвам за теб.

# 549
Ками,хайде оправяй се и ти вече с това повръщане мила. Анджи и всички други момичета Стискам палци  Praynig.
Аз днес си пуснах цитогенетичните изследвания в Университетската болница в Стара Загора.

# 550
Ками ме е изпреварила, аз докато успея да седна на компа да дам щъркеловата новина за Лали, но с моите двама малчугани ми е простено Crazy
Да ни е честито бебе Никол,  newsm51 newsm68 newsm44 с превъзходни кг и мерки е, доносена до много добра седмица, въпреки очакванията на Ставрев за доста по-ранно раждане. Лали е герой и надхвърли всичките им очаквания.   Flutter Прегръщаме ви силно и двете с моите двама юнаци  Hug Hug Hug

# 551
Честито на мама Лали   bouquet Нека малката принцеса Никол да носи радост в дома им. А на мамчето - бързо възстановяване  Hug

# 552
Белоснежка ти да вземеш да ми кажеш вече каква количка си купи за твоите малчугани,че и аз искам жда се подготвям вече.оле нямам търпение.Белоснежка как са мъниците спинката ли?папкат ли?оле колко много въпроси те питам.

# 553
  • София
Честита дъщеричка на Лали! Страхотни мерки! Браво на мама геройня mamma mamma

# 554

Честита рожба мила Лали !!!!!!!!!!!  bouquet  bouquet

Да е расте жива ,здрава и много щастлива малката  Никол !
На мама бързо възстановяване .

Общи условия

Активация на акаунт