Ин витро- клиника Селена №5

• 45 375
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Честита дъщеричка, мамо Лали   bouquet! Чудесни мерки, прекрасна и износена малка беборанка! Здраве, щастие и много късмет в живота на малката Никол newsm51!

# 556
Здравейте момичета  Hug
ЧЕСТИТО мамо Лали   bouquet Бъдете живи и здрави и много щастливи. Бързо възстановяване. Hug
Моите  фоликули са 8 (не всички са еднакви). Колкото-толкова, важното е да са качествени и да се оплодят всичките Praynig.
Все още ми поставят по 250 IU от Гонал-а. Не съм наясно това малко ли е или не (днес е 8 ден от стимулацията). При вас как беше?

# 557
lali bali , честито   bouquet Пожелавам ти , Никол да расте жива и здрава и да радва мама и татко ! Бързо възстановяване на теб !

*Белоснежка* кажи как сте Вие ? Разкажи малко за раждането , когато имаш време  Hug

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 16:00 от Niq_23

# 558
Lali, честита рожба и от мен!  newsm03

# 559
Честито на Лали! Да и е жива и здрава принцесата. Желая и на двете много здраве, късмет и много много хубави,незабравими моменти!

# 560
Честито на мама Лали!!! newsm51 smile3525

andji7000, не мога да споделя как е по време на стимулация, защото започвам първата си следващата седмица  ooooh!, но ще те помоля да споделиш как се чувстваш? Добре ли си? Какво е усещането?

# 561
Здравей pi_pi Hug не се притеснявай. Важното е, че ще започнете скоро. Аз с такова нетърпение го чаках. По принцип не съм имала кой знае какви оплаквания или странични реакции. Сега корема ми доста се е поиздул и усещам някаква топлина, но не е чак толкова зле, няма как ще се търпи. Пожелавам ти много късмет  Hug

# 562
# 563
днес бях на преглед всичко засега е ок но ще трябва да правя хистероскопия някой от вас правил ли е ?знаете ли каква е цената и? newsm12

# 564
Мамо Лалии, да ти е жива и здрава рожбата, много късмет и само хубави мигове за напред!!!
Момичета благодаря на всички Ви за подкрепата и стиснатите палци  Hug наистина имах нужда  Embarassed

# 565
Лали, Белоснежка, честити рожби! Да са ви живи и здрави.  bouquet  bouquet  bouquet
Стискам палци да мамите, на които им предстои раждане, на момичетата, които започват процедуите. А на бременилките лека бременност и пухкави бебчета на финала  Hug Hug Hug

# 566
eimi77 на мен ми е правено хистеро,но диагностично цената е 270лв,иначе пак си е с упойка,не е нещо страшно.казаха ли ти за какво ще е това хистеро?

# 567
Честита дъщеричка с прекрасно име и мерки, мамо Лали! Бъдете много щастливи заедно!   bouquet

# 568
  • UK
Честито на Лали  bouquet Скороршно възстановяване и завръщане у дома Hug Много палци за всички! Hug

# 569
Честито на мама Лали, бъдете много щастливи и малката Никол да ви носи само радост и незабравими мигове. Бързо възстановяване.

Успех на всички момичета в процедури.

Общи условия

Активация на акаунт