Ин витро- клиника Селена №5

• 45 371
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
eimi77 на мен ми е правено хистеро,но диагностично цената е 270лв,иначе пак си е с упойка,не е нещо страшно.казаха ли ти за какво ще е това хистеро?
[/

имам двурога матка и ще ми правят някаква корекция . А в тези 270лв включена ли е упойката и изследванията преди хистерото ако се правят такива

# 571
eimi77 да ти отговоря на въпроса. Моята хистероскопия беше преди месец. Цената на оперативната каквато беше моята е 440 лв. След като ще има корекция, предполагам че и твоята ще е оперативна. Влиза упойката в тази цена. Всичко минава бързо, между 10-30 мин.зависи от случая. После бързичко излизаш от упойка и те оставят да лежиш около 2 часа.Не усещах нищо след това. На мен ми я правиха защото имам два неуспешни опита и доктора искаше да я направим. Нямала съм полипи но са разширявали пространството в матката, защото било малко. Това е.Ако мога с друго да ти помогна, питай.

# 572
а къде мога в Пловдив да си направя изследвания за щитовидна жлеза и НК клетки и колко струва ако знаеш ?Бързо ли излизат че доктора ме кара да ги правя че досега не съм правила такива

# 573
За хормони на щитовидната жлеза можеш да вземеш и направление от ЛЛ - правят ги във всяка лаборатория. Излизат същия ден.
За пълни имунологични изследвания, вкл. НК клетки, дадох кръв в Селена от там ги изпращат в Плевен - 350 лв. Излизат за около 2 седмици.

# 574
Абсолютно съм съгласна с pi_pi.

# 575
Момичета, очертава ли се някоя от вас да е покрай нова година и коледа да очаква като мен тестче с положителен резултат. Настроила съм се много оптимистично, и няма да позволя лоши мисли в главата си. Предлагам да не бърза никоя от вас да пуска нова тема, че тази ни е много късметлийска. Само колко положителни чакани тестове имаше  EFP, а за бебчетата които се появиха и зарадваха толкова хора, и най-вече за мамите героини, които издържаха до финала- е, как да не се зареди човек и да не гледа хубаво на живота. Grinning

# 576
Честита рожба на мама Лали!Да им е жива и здрава малката Никол и да носи само радост в дома им!

# 577
 iv4eg браво на тебе,само така всичко ще е наред с теб съм.а и нали знаеш че по Коледа стават чудеса. Hug Hug Hug

# 578
Честита принцеса мамо Лали Hug  bouquet.Да ви е здрава и послушна !
На всички стискаме палци с бебка.
Иве Hug Praynig,тази година ще е твоята ,ще видиш Peace.

# 579
Мерси Ками и Пантерка Hug
Пантерка, кога пораснахте толкова, времето лети направо Grinning

# 580
Днес да се отчета и аз.На 12 ден от трансфера положителен тест-190.Днес доктор Ставрев ме видя имам 2 бебчета. newsm06 Другата седмица ме иска в сряда на преглед явно тогава ще видим сърцата.ЯВНО ДНЕС Е БИЛО РАНО. Rolling EyesПожелавам успех на всички момичета които правят инвитро.Никога не губете надежда рано или късно някое бебче и вас ще ви зарадва.Не се отказвай те и се борете до край. newsm68 newsm44 newsm68

# 581
marina1111 , честито ! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам !

# 582
Честито, Марина! Пожелавам ти лека бременност и сладки бебчета на термин  Hug     bouquet    Hug   bouquet  Hug   bouquet

# 583
  • Пловдив
marina1111, супер новина.  preggo Аз като ви казвам, че в тази тема няма празно.  Laughing Останалите момичета скоро и те ще ни зарадват.  newsm53

# 584
marina1111, страхотен резултат!!!  smile3508 Лека и безпроблемна бременност ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт