Ин витро- клиника Селена №5

• 45 370
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Марина честито мила ,лека  и безпроблемна бременност до края ! Praynig
 Браво на теб ! Нека всички имаме от твоя късмет ! Тук се оформя  групичка с доста близнаци ,като започнем от Ивето, Белоснежка  .

# 586
marina, чудесни новини. Лека и спокойна бременност! Сега много да се пазиш  Hug Браво!!! Много се радвам, дано и другите момичета скоро да ни зарадват с твоя резултат. Сега ме връщаш няколко месеца назад, и като си спомня еуфорията която преживяхме с мъжа ми...Нямам думи! Желая го на всички, защото го всички го заслужавате

# 587
Благодаря на всички момичета за пожеланията. Hug  bouquet Hug

# 588
Марина честито!И аз си пожелавам твоя резултат!На 4,10 ми е теста толкова се надявам да е положителен и аз да се запиша с успех в тази късметлийска тема!

# 589
  • UK
Честито Марина! Каква радост Hug! Много силно съм заредила всички палчета за успех !!! Hug Praynig

# 590
Марина честито миличка,мамите с близнаци се нареждаме. Hug Hug Hug

# 591
marina1111 ЧЕСТИТО  Hug Спокойна и безпроблемна бременност!
Дано и нас ни споходи такова щастие  Praynig Пожелавам го на всички чакащи.

# 592
Честито Марина.
Наистина тук цари много положителна енергия,много се радвам че бях и съм част от тази НАЙ КЪСМЕТЛИЙСКА темичка!
Тачи-па,успех мила,аз отсега си знам че тестчето ти ще е многоцифрено Praynig.

# 593
Честито и от мен, Марина! Леки оставащи месеци ти желая!   bouquet  

Ех, че късметлийска темичка наистина! Хубавите новини не спират да валят!  Grinning

# 594
Честито на всички, които сбъднаха мечтата си. bouquet
Надявам се и аз да изживея всички тези прекрасни мигове. Сега чакам обаждане /остават около 600номера до мен/ за втори опит по ФАР. 

# 595
Страхотна новина Марина, Тичи-па, ще те чакаме и теб с положителен резултат в четвъртък.

# 596
# 597
tachi-pa стискам ти палци  Praynig, Марина честито, страхотна новина  Hug

# 598
Марина, поздравления за двойната радост!  bouquet Браво! tachi-pa, утре те чакаме и теб с щастливата новина! Praynig

# 599
Благодаря на всички за стиснатите палци, толкова ме страх да го направя този тест и дано да не ви разваля тази положителна тема.

Общи условия

Активация на акаунт