Ин витро- клиника Селена №5

• 45 356
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Не се притеснявай. HugЩе видиш че и твоя тест ще е положителен. newsm30

# 601
tachi-pa  Hug, имаш и моите стиснати палци за най-хубавия резултат  Praynig Praynig Praynig
Моля и за мен да стиснете по едни палчета в петък - тогава ще е пункцията  Praynig  Praynig Praynig

# 602
tachi-pa   успех мила!!!    Praynig   Peace Peace Peace  ще чакаме да се похвалиш  с трицифрено  ЧХГ .

# 603
tachi-pa  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynigстискам палчета,това е твоя ден мила. Hug

# 604
andji7000, стискам палци за утре!  Hug

tachi-pa, чакаме положителния резултат!   Praynig Praynig Praynig

# 605
За съжаление няма с какво да се похваля - резултата ми 14,20.Дог каза че е имало имплантация и утре да отида да влеем интралипид и след два дни пак да видим дали не се е покачило.Аз обаче незнам дали си заслужава с подобен резултат да се подлагам пак на някакви надежди още два дни.Незнам какво да правя.Вие знаете ли случай подобен на моя с живо родено дете.

# 606
tachi-pa моето мнение е че може да има надежда,аз при първите ми 2 опита резултатите ми бяха 0.00.така че отиди и след 2 дни повтори кръвния тест.мила знам как се чувстваш но трябва да вярваш че ще се случи. Praynig Praynig Praynigмоля се за теб,и днес цял ден чакам да пишеш.

# 607
  • Пловдив
tachi-pa, стойността наистина е много ниска и решението което трябва да вземеш не е лесно. Кураж, каквото и да решиш и не се отчайвай.  Hug

# 608
tachi-pa  Hug, моите резултати до сега (инсеминациите и инвитрото) също са били 0,00 затова за съжаление не мога да ти дам информация. Стискам палци мила Praynig

# 609
tachi-pa  не се отказвай мила продължи с лекарствата и след 2 дни пусни нов тест ,Стойността е ниска ,но  нали знаеш че надеждата  ни крепи до край. Ще си спокойна ,че си направила  каквото трябва. При мен  се получи нещо подобно като в твоя случай ,но моята стойност беше  6 ЧХГ  ,но за съжаление при втория кръвен тест беше паднала .  важното е  да се  удвоява  ЧХГ-то . Има доста момичета които са били с ниски стойности  на чхг ии са родили и си имат  бебчета . Hug Praynig

# 610
tachi-pa с моята банда ти стискаме палци.момичета знам че тези  моменти са най трудните,аз много се бях отчаяла след втория неуспешен опит,но няма отказване,борим се,стремим се и продължаваме напред,затова казвам че хубавите работи стават бавно.вярвайте че ще гушкате вашите бебчета и ще им дадете цялата си любов.давам ви кураж и успех на всички. Praynig

# 611
tachi-pa Praynig
Kами,много сте пораснали Hug.
Анджи,стискам палци  Praynig

# 612
Тачи-па и аз като Анджи и Ками и двата ми пъти резултата ми беше 0,00 което знаеш, че е означавало, че е нямало имплантация. Съвет немога да ти дам, но кураж да не се отказваш мога. Така, че следвай инстинкта си и съмсигурна, че това ще е правилното решение.

# 613
Здравейте момичета, благодаря на всички за подкрепата.Днес говорих отново с док. и тъй като моя трансфер беше на бластоцисти док.потвърди моите съмнения че  тази стойност е безнадежна и затова нищо не сме правили.Сега чакам цикъла и ще решим кога да направим замразен трансфер.Имам 6 замразени и дано в тях да ми е късмета.Този опит ми беше 4 , а трансфера 6.
Преди бях голяма оптимистка,но с всеки неуспех надеждата ме напуска.Вече почти нямам сили да се боря със съдбата си! newsm45
Пожелавам на всички момичета много късмет и стискам палци за успешни процедури!

# 614
tachi-pa много съжалявам миличка,следващия път ще е твоя ден когато ще чуеш прекрасните вести.замразените са много силни ето виж ме мен.успокой се сега,нека мине лелката и после ще го мислите.но каквото и да направиш трябва да си спокойна и уверена в себе си.аз съм с теб.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт