Ин витро- клиника Селена №5

• 45 356
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Иве, вие с док за кога определихте дата? newsm78

# 91
Утре сутринта ще знам датата, но от няколко дни имам доста контракции, та ще видим...
гледам че Паолка е родила на 6-ти , а беше писала че е определена за 7-ми, явно по-рано са се случили нещата...

# 92
Честито Паола !  bouquet

Да са живи и здрави  малките момченца , да ви радват много !

Дай боже всеки такова щастие  !

# 93
Честито на мама Паола ! Да са живи и здрави Виктор и Георги , на мама Паола бързо възстановяване   bouquet

# 94
Честито на Паола!Да са и живи и здрави двамата юнаци и само да ги радват от тук на сетне! smile3525

# 95
Честито на мама Паола-истински герой с двама малки юнака. Да са им живи и здрави, и дай Боже на всеки му такава радост. Желая и, бързо възстановяване. Прегръдки.Иве, чакаме теб мила.
Лали, Белоснежка, Гига, Плодче, Коце боце,  Ками  и всички останали  Hug да не изпусна някой.

# 96
Честито прекрасни синове на мама Паола! Много радост, щатие и късмет на малките малчугани и на гордите родители! smile3525
Иве, очакваме те и теб тези дни с прекрасните новини!
ttoncheva, добре дошла! Hug Скорошно сбъдване на мечтите!

# 97
Гледам че Паолка е родила на 6-ти , а беше писала че е определена за 7-ми, явно по-рано са се случили нещата...
Така е, но на 06.08. вечерта са й изтекли водите, т.е. 1 ден преди определената дата за секцио. Важно е, че всичко е минало и тримата са добре.

# 98
Е-хааа, най-после дългоочакваната новина за Паола!  Grinning

Честити момченца, мамо Паола, да са ти живи и здрави, и много да ви радват!   bouquet

Успех и на Ивето, май тя е следващата мама!  Praynig  bouquet

# 99
Честито на мама Паола! Много, много здраве на малките юнаци, и на цялото семейство! От тук нататък само щастие!

# 100
Честито прекрасни синове на мама Паола! Много радост, щатие и късмет на малките малчугани и на гордите родители! smile3525
ttoncheva, добре дошла при нас и дано първия ти опие е и последен - късмет Hug

# 101
паола честито да сте живи и здрави и много да те радват твоите момченца  bouquet  bouquet  bouquet

# 102

Момичета и аз ще ви споделя още една хубава новина . Моя приятелка  вчера роди момченце Теодор 3 кг. и 50 см.  естествено забременяване.
Да е жив и здрав малкия сладур !
Преди това 10 години ходене по мъките , за да забременее. От втори опит ин витро при д-р Топалова  си има момиченце вече е на 2 години . Бяха и казали ,че  няма да може  да има деца  по естествен начин , миналата година покрай  коледните празници нещо не се чустваше добре и взе ,че си направи и тест и ето че  чудото се случило  .

# 103
  • Пловдив
Присъединявам се към пожеланията за много щастливи мигове на мама Паола с двамата юнаци. Бъдете здрави и благословени.   bouquet

llana, случват се такива чудеса. Чела съм за такива случаи на спонтанна бременност след успешна ин витро процедура. Или пък няколко неуспешни и спонтанно забременяване, въобще случаи и варианти много и дай Боже повече такива новини.  Flutter

# 104
Честито мамо Паула!Да с ти живи и здрави момченцата!На теб бързо възстановяване!
Иве,леко раждане мила на теб!
Стискам палци на всички останали момичета в процедури,с коремчета.

Общи условия

Активация на акаунт