Ин витро- клиника Селена №5

• 45 360
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Иве, твой ред е сега. Чакаме да разкажеш след днешната среща с док. Hug

# 106
Понеделник ще ме приемат в болницата за консултациите и изследванията и вторник 14 август /за сега Simple Smile/ ще е Денят.

# 107
Иве, ще ти стискаме палци. Имаш ли телефонния номер на някое момиче, което да донесе радостните вести? newsm78 Иначе много ще те притесняваме и ще те мислим, докато те изпишат.
В секрета, който ми взеха във вторник в "Селена", са изолирани кандида албиканс и док ми изписа гино певарил 150 за три дни. Сега това цъфна. #Crazy

# 108

В секрета, който ми взеха във вторник в "Селена", са изолирани кандида албиканс и док ми изписа гино певарил 150 за три дни. Сега това цъфна. #Crazy

Еее, стига бе, май само това не беше пила досега, край нямат тези гадини. Ох, дано вече ти е за последно...това заради многото манипулации, които ти правиха след забременяването ли е, док какво казва?

Аз няма да си вземам лаптопа в болницата, ще питам мъжът ми довечера съгласен ли е като се роди бебо да пише тук, ако не е много пиян Simple Smile, но иначе можем да си разменим тел за да пратя смс...

# 109
Иве, ще ти пратя моя телефон на лични, за да не сме в неведение. На мъжете много не им вярвай. Laughing Такива гъбички никога съм нямала, но предпологам, че е от многото антибиотици, които пих досега - 5 пъти. Иде ми да се гръмна вече. #2gunfire

# 110
Здравейте момичета  Hug тези дни и ние посетихме клиниката и д-ра Blush Ами, доволни сме с две думи.
Докато си чакахме часа на 1 етаж изписаха 3 бебчета, едни близначета по моему момченца Heart Eyes  и един друг мъж Crazy Страхотно, дано са ни на късмет Heart Eyes
На мама Паола честито, живи и здрави да са с бебе Младен  bouquet Иве стискаме палци за теб Hug и дай боже, скоро и ние преживеем, тези страхотни емоции Praynig

# 111
Иве стискаме ти палци.
Лали, какво да ти кажа, до гуша ми е дошло от толкова бактерии и антибиотици.
Момичета, да ви кажа, че ми излезна епикризата от  хистероскопията, и няма нищо притеснително. Друго незнам. Единствено съм разочарована от това, че ще трябва да чакам още месец.

# 112
desdemona, чудесно е че сте с добри първи впечатления. И дано многото изписани бебета са ви на кадем Simple Smile

Ивче, браво за резултатите от хистерото. Дано ви мине бързо месеца, че да ви налетят други по-приятни емоции  Simple Smile

# 113
Момичета, принцесата на мама и тати се оказа принц Rolling Eyes Laughing. Двама специалисти от Селена до сега се заблуждаваха за пола, ама и той нашият юнак един шавлив се оказа.. Та, за новите мами- до края на 5- ти месец нищо не е сигурно. До вчера разглеждах колички в розово и червено, рокли и т.н., а сега...Simple Smile Таткото обаче го усещам, че е доста горд и щастлив от факта. Ама да се роди живо и здраво- искаме си го каквото и да е:)
Lali, имах ги миналия месец същите гъби и на мен ми изписаха Гино певарил, но от 50 мг. Пуснах контрола и сега ще чакам резултата, но си мисля, че не са се повлияли Close. Дано ти да ги пребориш Hug
Ивее Hug Hug- леко раждане! Чакаме те с най- хубавите новини!

# 114
Честито на мама Паола,
Да на ви живи, здрави и умихнати момченцата! Хайде скоро ще играят с Ева и Виктория!

Успех на бъдещата мама Ива! чакаме новината!
 Praynig Praynig Praynig

# 115
Джордж, кой док ти каза, че е момиче? Ти вече си сменила и лентичката. На мен Ставрев ми каза пола в края на трети и началото на четвърти месец и после и Кръшков и амниото го потвърдиха. Да не се окажа сега някаква оплетена между крачката пъпна връв? newsm78 Моят гино певарил е от 150 и е за три вечери. Твоят сигурно е бил повечеко време.
Дездемона, браво за чудесните впечатления!  bouquet
Ивчег, един месец не е толкова дълго време. Само търпение и спокойствие! Hug

# 116
И на мен Ставрев ми каза в началото на 4-ти месец, че е момиче, а Кръшков сега на ФМ категорично отрече и каза, че е момче- дори ни показа достойнството:) Ами и аз незнам вече. Ако пак се окаже момиче, ейми.. много ще се объркам вече Shocked Crazy
Лали, певарина го слагах 7 вечери.

# 117
Джордж, по принцип Ставрев познава, ама в твоя случай направо ме изуми. #Crazy

# 118
На мен пък Ставрев ми каза пола още в края на втория месец, искаше да ме гледа с коремния ехограф, ама аз вече се бях съблякла Embarassed, та ме погледна с вагиналния и отсече че е момче. Каза че се измервал някакъв ъгъл, не съм задълбавала повече. После Кръшков потвърди, а и док по ЖК.
Сега се замислих за тази "смяна на пола", добре че съм купувала шарени дрешки, а и количката е зелена, та каквото дойде... Simple Smile

# 119
Знам, че Ставрев познава доста от рано. Думите на Кръшков бяха, че Ставрев греши веднъж на няколко години и този път е сгрешил:). Ама няма да се настройвам още, а и все още не съм пазарувала нищо. Исках да боядисам стаята на бебето, но и от това ще се въздържа. Да ние е живо и здраво, пък..Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт