Ин витро- клиника Селена №5

• 45 412
  • 749
  •   1
Отговори
# 435

При мен и по двата начина ме гледа доктора (говоря за д-р Минев) , а измерването на маточната шийка става с вагиналния ехограф !
Ния, благодаря ти за отговора, мила! Hug

# 436
Мерси  bouquet!
Ще го изследвам в Селена иначе, обаче пропуснах в хамалогият newsm78 да попитам какво се очаква от него като го изследвам какво следва да уто1ни
Показва евентуалното наличие на инфекция в организма, но конкретно в Селена не помня да са ми го изследвали и не мога да ти дам точна цена, не е скъпо Simple Smile

# 437
Иве, чудесно наддавате! Peace Скоро няма да си спомняш, че е бил едва 2600 гр. Hug
Белоснежка, всичко ще мине добре утре. С моето малко зайче ти стискаме палци още отсега. Praynig Hug
Шийката и мен Ставрев ми я е мерил с УЗА, но и ме е преглеждал.
За ЦРП Шанел вече е отговорила. На мен след серклажа ми го изследват на 2 седмици.  bouquet Изследван ми е и преди серклажа, преди редукцията и преди амниото.
Гига, ще стискаме палчета и за твоя серклаж.  bouquet
Някой знае ли нещо за Тайрисима? newsm78

# 438
# 439
Здравейте момичета, вчера мина и моя трансфер на два според  биолозите много хубави бластоциста, така че и аз се включвам в чакането.Док. каза че стойностите на прогестерона ми не пречат при трансфер на бластоцисти, така че надеждите ми пак се възобновиха, искрено се надявам аз да съм следващата която ще се похвали с положителен резултат.

# 440
hellenna89, замразяването на сперматозоиди е 700 лв за 2 години и около 310 лв за 6 месеца. Ако не се лъжа преди замразяването може да направят изследвания на мъжа ти Simple Smile. Честито за положителните тестове, от сърце Ви желая момичета всичко да е на ред Hug. Успех на всички с предстоящи процедури  Hug Simple SmileSimple SmileSimple Smile.

# 441
hellenna89, замразяването на сперматозоиди е 700 лв за 2 години и около 310 лв за 6 месеца. Ако не се лъжа преди замразяването може да направят изследвания на мъжа ти Simple Smile. Честито за положителните тестове, от сърце Ви желая момичета всичко да е на ред Hug. Успех на всички с предстоящи процедури  Hug Simple SmileSimple SmileSimple Smile.
Мерси  bouquet!
Ще правим ЗЕТ и доктора каза да замразим материал, но не каза за какъв срок а и аз не питах, т.к не предполагах, че има и такъв а явно има и цената е в зависимост от него различна newsm78 #Crazy
Честито на всички дано скоро и аз се наредя до вас успелите Praynig

# 442
hellenna89, а защо за ЗЕТ ще замразявате материал?  newsm78
За първи път чувам такова нещо, затова ми стана интересно...

# 443
hellenna89, а защо за ЗЕТ ще замразявате материал?  newsm78
За първи път чувам такова нещо, затова ми стана интересно...
Незнам newsm78 дали и аз правилно съм разбрала, но тъй като тепърва започваме и не съм още наясно с нещата доктора така ни каза и така правиме. Иначе не живеем в България и може и поради тази причина, незнам за ЗЕТ-а пресен материал ли се дава по принцип newsm78 ех сега ме хвърлихте в размисъл ooooh! може ли и двамата да не сме разбали пък правилно newsm78

# 444
Според мен, ЗЕТ се практикува навсякъде по един и същи начин - замразяват се ембриончетата и трансферът се отлага. Да не би това да е имал предвид лекарят ви?  newsm78
В деня на пункцията се дава пресен материал, да, и с него веднага се оплождат извадените яйцеклетки. Сперматозоиди могат да се замразяват успешно, но не и яйцеклетки, защото повечето не преживяват размразяването. Затова и се прави оплождането още в деня на пункцията.
Желая ти успешна процедура!   bouquet

# 445
Според мен, ЗЕТ се практикува навсякъде по един и същи начин - замразяват се ембриончетата и трансферът се отлага. Да не би това да е имал предвид лекарят ви?  newsm78
В деня на пункцията се дава пресен материал, да, и с него веднага се оплождат извадените яйцеклетки. Сперматозоиди могат да се замразяват успешно, но не и яйцеклетки, защото повечето не преживяват размразяването. Затова и се прави оплождането още в деня на пункцията.
Желая ти успешна процедура!   bouquet
Благодаря  bouquet! Аз още не съм наясно с нещата и тезииии яйцеклетки, овоцити ембриончета, сперматозоидчета ooooh! са ми малко като в мъгла ама ще ги изуча Mr. Green Пак ще питам доктора явно

# 446
До колкото съм на ясно и от личен опит ЗЕТ (което и на мен ми предстой) е замразен ембриотрансфер, т.е. ние имаме замразени ембриони (моите яйцеклетки, които са оплодени от сперматозоиди на съпруга ми, като в нашия случай сперматозоидите бяха замразени. В деня на пункцията ми размразиха определена доза и оплодиха яйцеклетките.  При ЗЕТ размразяват тези ембриони и ако са както трябва се прави трансфер. Замразяването на сперматозоиди в повечето случай се прилага за да се запазят годни сперматозоиди за оплождане или поради ред други причини. Цената за замразяването на сперматозоидите варира от срока, за който желаете да замразите. Не си спомням много добре, но май имаше опция примерно 2000лв за 20 години, но по- добре се обади и питай. Може да повтарям някои от изказванията, за което се извинявам Simple Smile. Той доктора ще ти обясни за какво точно става дума  Simple Smile.

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 23:09 от ana_chankova

# 447
За варианта, описан от ana_chankova не се сетих Simple Smile Аз си представих да замразят сперматозоиди и яйцеклетки, за да извършат оплождането по-късно, и се втрещих  Simple Smile

Така е, лекарите знаят най-добре за какво става дума, ние тук само можем да гадаем или да споделяме от личен опит  Simple Smile

И на мен ми предстои ЗЕТ следващата седмица, живот и здраве. Много късмет на всички в темичката желая!  bouquet

# 448

Добро утро мили момичета !
Да ви пожелая  седмица изпълнена с положителни емоции , положителни тестове  и успешни трансфери ! Hug Praynig

Специално за Белоснежка  много стиснати палци  и нека Господ я закриля да мине  всичко леко и успешно  ! Praynig Peace

# 449
Стискам палци Белоснежка !И очаквам с нетърпение да съобщиш хубавата новина .

Общи условия

Активация на акаунт