Въпроси към Класически хомеопати 22

• 48 978
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте пак!

Искам да попитам следното. Габи почна да кашля онзи ден, основно при лягане/след събуждане. Заведох я на доктор да я преслуша, оказа се, че всичко е чисто, но има някаква задна хрема (въобще не ми е хремясвала в последно време  Thinking ) и се стича като легне.
Вчера и днес на обяд не можа да спи от кашлица, сега направо я избива на рев като се разбуха, спи й се, а се мъчи със зверско кашляне.
Има ли за такова състояние ХЛ? Ако да, да се опитвам да се свържа с хомеопата...
Това може да е обострено  хронично състояние, може да е начало на някаква остра болест. Няма как ние да знаем това.  В хомеопатията лекартсвата не са за това или онова, а за човека, който има някакви симптоми. При всички случаи, ако има нещо, което ви притеснява или имате някакви въпроси, най-добре е да се обадите на хомеопата си.
Много пъти се опитвам да кажа, че е по-добре да "притесните" хомеопата си, отколко да се се тревожите .

# 151
  • София
Здравейте пак!

Искам да попитам следното. Габи почна да кашля онзи ден, основно при лягане/след събуждане. Заведох я на доктор да я преслуша, оказа се, че всичко е чисто, но има някаква задна хрема (въобще не ми е хремясвала в последно време  Thinking ) и се стича като легне.
Вчера и днес на обяд не можа да спи от кашлица, сега направо я избива на рев като се разбуха, спи й се, а се мъчи със зверско кашляне.
Има ли за такова състояние ХЛ? Ако да, да се опитвам да се свържа с хомеопата...
Това може да е обострено  хронично състояние, може да е начало на някаква остра болест. Няма как ние да знаем това.  В хомеопатията лекартсвата не са за това или онова, а за човека, който има някакви симптоми. При всички случаи, ако има нещо, което ви притеснява или имате някакви въпроси, най-добре е да се обадите на хомеопата си.
Много пъти се опитвам да кажа, че е по-добре да "притесните" хомеопата си, отколко да се се тревожите .

Притесних го, да. Ще следя за други симптоми (приготвила съм сега конституционното й ХЛ, ако пак се събуди, ще й го дам). Дано не е нещо сериозно  Praynig Praynig Praynig

# 152
Здравейте пак!

Притесних го, да. Ще следя за други симптоми (приготвила съм сега конституционното й ХЛ, ако пак се събуди, ще й го дам). Дано не е нещо сериозно  Praynig Praynig Praynig
Надявам се приемът на конституционално л-во да е препоръчан от хомеопата ви, иначе не  се знае дали е добра идея.

# 153
Мами, по-добре се обучете как да действате, когато нямате връзка с хомеопата си, отколко да допускате грешки или да разчитате на това "кой какво мисли".  Ще отделите малко време, но пък ще се чуствате много по-уверени и спокойни.

# 154
  • София
Да, той го препоръча  Peace
Явно като се видя следващия път с него, ще трябва да ми каже какво да правя при спешен случай  Peace
Не самоназначавам лечение. И понеже не съм дала нищо от списъка на докторицата от поликлиниката, която освен сироп, капки (за очи, но ставали и за нос) и не знам още какво си, изписа и ХЛ - да си смуче зрънцата, ей така, по няколко пъти на ден. А ако не може да ги смуче - да ги сдъвче  Crazy , исках да ви попитам принципно какво може да е и дали има ХЛ - преди да се обадя на доктора в 11 без нещо вечерта..

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 23:25 от Malini

# 155
Да, той го препоръча  Peace
Явно като се видя следващия път с него, ще трябва да ми каже какво да правя при спешен случай  Peace
Не самоназначавам лечение. И понеже не съм дала нищо от списъка на докторицата от поликлиниката, която освен сироп, капки (за очи, но ставали и за нос) и не знам още какво си, изписа и ХЛ - да си смуче зрънцата, ей така, по няколко пъти на ден. А ако не може да ги смуче - да ги сдъвче  Crazy , исках да ви попитам принципно какво може да е и дали има ХЛ - преди да се обадя на доктора в 11 без нещо вечерта..
[
Разбирам ви, че искате да знаете какво е, но кой да ви каже? Дори и хомеопат не би могъл да каже, ако не познава детето. Затова препоръчвам да се обучите. Нали разбирате, че е по-добре да звъннете в 11 без нещо, отколкото да бъдете засипана с мнения тук. Здравето на детето ви е по-важно от спокойствието на хомеопата ви. Или не мислите така?

# 156
  • София
Именно защото ми е най-важно здравето й, още не бях дописала поста си, когато му се обадих.

Пак казвам - целта ми беше да попитам нещо, получих отговор, междувременно се консултирах с хомеопата.

Сега остава да се надявам, че ще е нещо леко, което ще отмине както е дошло  Peace

# 157
Предлагам да обсъдим нощни хомеопатични дежурства Simple Smile

# 158
  • София
Май не е лоша идея  Mr. Green само дето е нереализируема  Wink

# 159
Защо да не е? Simple Smile

# 160
  • София

Ако си го представяш наистина - сподели Simple Smile Сигурна съм, че много хора биха се възползвали  Peace

# 161

Ако си го представяш наистина - сподели Simple Smile Сигурна съм, че много хора биха се възползвали  Peace
О, аз си предтставям и хомеопатична клиника, каквито има в по-голямата част от света. Но , стъпака по стъпка Simple Smile

# 162
  • София
А дано някой ден тези неща станат реалност!  Peace Praynig

За съжаление са страшно много хората, които си мислят, че се лекуват с хомеопатия, а то е един жив бъркоч (с неясни последствия).

Отивам да си гушна хлапенцето, дано не буха като за световно  Praynig
Лека нощ, само за малко!

# 163
А дано някой ден тези неща станат реалност!  Peace Praynig

За съжаление са страшно много хората, които си мислят, че се лекуват с хомеопатия, а то е един жив бъркоч (с неясни последствия).

Отивам да си гушна хлапенцето, дано не буха като за световно  Praynig
Лека нощ, само за малко!
Лека нощ, нагушкайте го хубаво Simple Smile

# 164
Това, което искам е като отида и се доверя да съм сигурна, че е за доброто на детето и няма да му навреди, защото после кой поема вината и последствията ако се стигне до усложнение?!

Вината и отговорността поема родителя, точно за това е добре да сме добре информирани преди да предприемем нещо(особено свързано с децата ни) Peace.

Ето тук не съм съгласна с Вас! Вината поемам аз то е ясно - че съм направила погрешен избор, че съм завела детето точно при определен хомеопат, че съм дала предписаното ХЛ. Но отговорността за погрешно избрано ХЛ и последствията от въздействието му би следвало да носи хомеопата , който го е изписал! Иначе ако аз самопредпиша нещо на детето си тогава и отговорността си е моя.

пп. Промяната може да се изразява в нещо невидимо за Вас Peace.
Несъмнено, но след като аз не я виждам при положение, че съм ежедневно с нея, как ще я види хомеопата, който я вижда веднъж на месец?

Само споделете с хомеопата си какво сте наблюдавали, а той, ако е добър, ще оцени правилно.
Така и ще направя, благодаря!

Malini дано бързо и положително се повлияе дъщеричката ти и скоро да се похвалиш, че е напълно здрава  Hug

Общи условия

Активация на акаунт