Въпроси към Класически хомеопати 22

• 48 854
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Мече, точно поради тези неща, които си писала, се постигна моето объркване. Как тогава ще се изгради въобще такъв - ей това не си го представях; и наистина - как хомеопатията "действа" за свалянето на Т... Та, благодаря ти за отговора  Simple Smile

Тандонова, в началото на поста ти ми стана смешно, щото си спонмих как и аз обичах да си чопля разни ранички. Ама чак да искам да имам рана.... брр, кажи го на хомеопата си, сигурно е симптом някакъв...

# 511
  • Пловдив
Да,бе то и аз обичам да чопля,ама...като ми го изстреля това и... Stop

Еденственото,което ми идва сега е че иска да подражава/да прилича И по това на баща си...

# 512
Здравейте,

можете ли да ми препоръчате добър хомеопат в София? Може и на лични.
По възможност някой, при който ще мога да запиша час за следващите 1-2 седмици, предполагам, че това усложнява още задачата.  Confused

Много благодаря предварително  bouquet

# 513
Тандонова, сама си си отговорила. Е, без да задълбаваме, щото вече влизаме в спекулации, а може и да са грешни.

Има си наистина симптоми като например Чопли пъпка докато закърви и тем подобни от този сорт Crazy Дали обаче това представлява интерес, ще си реши самия хомеопат, който си познава детето. Аз например си бъркам в носа, от дете, от много малка.  Laughing И до ден днешен не понасям абсолютно нищо да има там, дори най-дребната коричка hahaha Разликата е единствено, че сега не го правя пред хора Joy Но съм сменила една камара конституции. Тъй че така, както може да представлява интересна находка, така и може да си е черта, която няма значение. Хомеопатът си преценява тези неща.

# 514
Здравейте, Александър,

Имам син на четири години и половина, който, когато посещава ясла или градината винаги боледува от ангина. Лекуваме с АБ, уж се излекува, но в рамките на тридесет дни я повтаря. Синът ми от бебе е с по изразени лимфни възли и с месеци е бил с подути сливици, които успешно сме "прибирали" с Лимфомиозот. Също така есенно и пролетно време прави продържителни хреми със слузест прозрачен секрет и ако не ходи на градина минават с Цинабсин и Стеримар. Ако, обаче тръгне, отново става ангина. Бихте ли ме насочили към хомеопат в София. Благодаря предварително!

# 515
# 516
  • Пловдив
По принцип знам отговора,но...ми се ще пак да се консултирам Blush От дадено снощи ХЛ,може ли тая сутрин да се "разтече" носа newsm78 и как да разбера дали е от проста настинка–нали времето е променливо-или е добра реакция от ХЛ?
И нали,ако е от настинка и продължа да давам ХЛ по предписание още няколко дни,то тя би трябвало да се повлияе Rolling Eyes

# 517
Иииииииииииии, Тандоноваааа, като почнеш.... Laughing Откъде да знаем защо е взето лекарството, какво е то, за какъв слой е дадено, каква е конституцията на детето, модалностите му и прочие Crazy   И да не се юрнеш сега да описваш, защото няма ниииикакъв смисъл. Няма как да разбереш от кое е. Особено последният ти ред е брилянтен Laughing Hug Голяма скица си Grinning

# 518
  • Пловдив
 hahaha Успях да те разсмея значи...Споко,няма да описвам нищо. Peace

# 519
Къде отиде Lavander?

# 520
Писах й, че питаш за нея.

# 521
Беше полезна за темата както теб.

# 522
Благодаря, на мен също ми е полезно тук. Лавандер също ми е много полезна, обичам да я чета-)

# 523
Нещо ви изгубих напоследък. Ама то е от много работа.
Сега да споделя: Миналата нощ малкия беше много неспокоен, дори буен и шумен: викаше на глас ама силно, протягаше ръце, риташе, пъшкаше, въртеше се. Преди бях "слушала", че това не е толкова зле като по този начин "изкарва" лошотията от деня. Така ли е?
Ииии още нещо: имат в класа едно детенце със СОП (агресивно и с много лошо поведение). Малкия започна да му подражава. (Първи клас сме и започнахме у-ще много свежи, но нещо освен с ученето трябва да се справяме и с това дете, което не оставя класа на мира и то по най-ужасен начин - в плючене, ритане, .... Няма озъптяване.
Дали има връзка с нощта на буистване??? Как мислите?

# 524
Аз пък мисля, че преработването на материала от деня насън, когато зачести, не е особено добре, защото това означава, че не успява да се преработи "будно", ако ме разбрахте. Освен това ако зачестят подобни "лоши" сънища, какъв според вас ще е сънят? Всичко друго, но не и ползотворен и освежаващ.

Впрочем какво е СОП, Каси?
В тези случаи обикновено учителят трябва да поеме нещата в ръцете си, защото явно родителите не могат. Не бих се учудила детето да е изключително кротко (тоест наплашено) вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт