Въпроси към Класически хомеопати 22

• 48 850
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Алексче и магесница, обадихте ли се на хомеопата си?

# 616
нинел ,съжалявам ако съм подразнила с въпросите си-не това е била целта.Точно заради тази тема започнах да си задавам въпросът колко правилно е лекувано детето ми.И точно заради това писах тук ,а именно да получа отговор от хора ,коити имат представа как протича Х лечение при класически хомеопат.Още веднъж искам да напиша-на табелата на лекарката ни с едър шрифт пише-класически хомеопат.Какво изписва е друга тема явно.Моля само ако бъркам някъде да ме насочите в правилна посока ,или ако съм на верен път да ми дадете куража да продължа.

# 617
Да, обадих се на хомеопата. Не съм доволна от това, което се случи.

# 618
Не мога нищо да ви кажа, момичета. Само едно ще си позволя - Беладона се характеризира с ВНЕЗАПНО начало, за броени часове. Нататък вече не е беладона, независимо колко прилича на нея.

# 619
Въобще не става дума за дразнене. Според мен е правилно да попитате хомеопата си, отколкото нас, мамите, които не сме хомеопати. А един-двамата даващи тук компетентни съвето може би не са онлайн непрекъснато Simple Smile

# 620
Да ,обадих се. До15 часа говорих 2 пъти със старата си хомеопатичка-няма нищо,нормално е,от лекарството може да е и т.н,лекарството го  пием вече 4-5 дни и е все едно и също ,въпреки промяната на картината(единия ми въпросс беше-правилно ли е това?За мен малката не се оправяше ,дори напротив ,но лекарката настоя ,че всичко е ок.Към 15-16 ч.Т се вдигна доста и аз в паниката се обадих на друg хомеопат-лечението до сега не е било адекватно ,от там и проблемите.Каза ми какво да правя ,за да спре действието си старото лекарство(Кокус какти 30 СН) и назначи Беладона.Към19ч. бяхме при първата хомеопатичка ,защото искаше да я прегледа-няма нищо надолу ,само гърлото е червено.ХЛ остана същото-Кокус какти 3 по 3 гр..Не го давам вече ,давам Беладона сега.Много съм объркана и уплашена.
Алексче ,съчувствам ти и ви пожелавам утре да сте вече здрави!  bouquet
Като писах по-горе-объркана съм и не съм сигурна ,че лечението беше правилно ,та за това съм тук.Вие имате по-голям опит с хомеопатията от мен и се надявах да ми кажете мненията си ,както и направихте.
Мечка Малинарка ,началото беше внезапно при нас-вчера вечерта 36.8 ,днес сутринта 37.2 и за два ,три часа стана 39. Или не е?

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 23:05 от магесница

# 621
магесница, моето мнение е само от опит, хомеопатите тук е ясно кои са. Но на ваше място за момента бих предприела алопатично лечение и след това бих потърсила ХОМЕОПАТА си. Ако нямате добър хомеопат, антибиотиците са по-безвредни от неправилното хомеопатично лечение.

# 622
Аз съм може би човекът с най-малко опит като пациент на хомеопатично лечение. Но след предприетите от мен посещение при хомеопат и лечение, за 7 дни настъпи изключително подобрение във вечно запушеният ми нос, с непрекъснати капки и корички. Което по мое скромно мнение означава, че 4-5 дни при заболяване, което не е хронично и при един доста по-необременен от моя организъм (с ползването през годините на алопатични лекарства, цигари, алколол ...) май са доста да не настъпи подобрение (както вие описвате).

# 623
нинел ,абсолютно подкрепям -"Ако нямате добър хомеопат, антибиотиците са по-безвредни от неправилното хомеопатично лечение."Чудим се с мъжа ми дали да тръгваме към спешното сега или да чакаме до сутринта.Искам да я чуе още един лакар и да каже мнението си.
Някой да ме насочи към добър класически хомеопат във Варна ?
DarinaK ,точно това ме тревожи.

# 624
Не зная, вие си решавате. Аз си имам перфектния хомеопат, на когото мога да зеънна и сега. Но ако вие не знаете какво да правите, може би е по-добре да отидете до спешното. Извинете ме, не го приемайте като съвет, а само като мнение.

# 625
В същото време няма нищо лошо Т да се вдигне. Назад вече писахме, в едни случаи ЖС преценява да вдигне Т, в друга да я смъкне. Съвсем други неща се гледат дали лекарството и потенцията са правилни, или не. Друг е въпросът наистина за дългия период!  При правилно предписано остро лекарство, реакцията е много бърза. Но понеже не познава никой случая в детайли, аз лично си спестявам съветите. Единствено мога да помогна  с хомеопат във Варна. Не живее там жената, но ходи поне веднъж месечно.

# 626
Аз си имам перфектния хомеопат...

Име? (Ако е от София). Може и на лични. Ще сменям хомеопата, определено. Нещо не се получава.

Мече, Иван Кацаров ли препоръча преди няколко страници, или бъркам?

# 627
Мечка Малинарка , би ли споделила името на хомеопата ,моля Simple Smile ?
нинел ,благородно завиждам за хомеопата  :lol,разбираемо е май!Към 21 ч. говорих с втория хомеопат и тя каза да не бързам с АБ,а според първата хомеопатичка вървим към оздравяване.Мисля да отидем до спешното така или иначе. Благодарна съм за мнението!  bouquet

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 23:41 от магесница

# 628
  • Страната на приказките
Магеснице, от такава хомеопатка преди време детето ми се озова по спешност в болница на системи и антибиотици. Държаха ни 10 дни. Тя тъпо и упорито настояваше, че лекарството е еди какво си, да го повтарям! А аз тъпо и упорито бях решила да не давам антибиотици...докато детето не изпадна в безсъзнание. Хомеопата освен класически, би трябвало и да е добър.

# 629
Г-ца Маймунска  ,точно това ме притеснява и мен-да не стгнем до там.
Със сигурност освен класически трябва да е и добър хомеопата ,но е трудно човек  да го намери(особено във Варна ,както се оказа).

Общи условия

Активация на акаунт