Въпроси към Класически хомеопати 22

• 49 024
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
При прием на миазмитично лекарство - старите симптоми в какъв ред се връщат и задължително ли е да се върнат? Предполагам, че зависи от ЖС? Като лечебна криза ли е? Ако не се даде, няма пълно оздравяване, нали ... или може да се избегне?

# 181
При прием на миазмитично лекарство - старите симптоми в какъв ред се връщат и задължително ли е да се върнат? Предполагам, че зависи от ЖС? Като лечебна криза ли е? Ако не се даде, няма пълно оздравяване, нали ... или може да се избегне?

След прием на миазмично лекарство се очаква показаното лекарство да си свърши работата. Ако има нужда от миазмично лечение, значи има, няма причини да се избягва, това не е нещо лошо.

# 182
Благодаря ви за отговорите и милото отношение!Ще ви следя с интерес!Извинете за спама:)

# 183
Благодаря! И разбрах, че се казва миазмично Simple Smile

# 184
Здравейте! При прием на naja какви са симптомите на доказване?
Дали е доказване силна умора, сънливост, забавен говор, трудност при движение на ръцете и краката, гадене? Благодаря предварително!

# 185
Ная има 1501 доказани симптома....

Не можем да кажем дали е доказване. Ако симптомите са познати на човека, в смисъл имало ги е и преди прием на лекарството, не е доказване. Ако са нови, непознати никога досега, е друго... При всички положения изброявате важни симптоми, които е добре да обсъдите с хомеопата си.

# 186
Пак нахлувам с въпрос. По време на лечение на малко дете със строга диета (без млечни, бобови, цитруси, глутен), може ли да се дават витамини? Или ще нарушат клиничната картина?

# 187
Тук давам мнение като родител. Изкуствени витамини бих давала само и единствено ако човекът е на дълго антибиотично лечение с липса на всякакъв апетит.

# 188
  • София
Бях нападната днес за високата Т - как много добър лекар бил казал, че изкривяване на О крачета може да стане от несваляне на такава (всичко това ми се каза заради онова изкарано нещо от Габи транзиторен синовит - след високата Т - и невъзможността да стъпва). При някакво детенце било станало за 1 денонощие...

Как се натоварвало сърцето, как се увреждат ставите - при вис. Т... и от там много от проблемите при хората.

Кажете ми, как да се справя с безумните нападки (не вярват на ХЛ и ме мислят за крайно безотговорна, че не лекувам детето си и я държа с Т над 39).

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 21:53 от Malini

# 189
Без да омаловажавам случките с дечицата, ми се ще да кажа, че рискът да умре човек в автомобилна катастрофа или да бъде блъснат от кола е по-голям, отколкото да развие нещо от описаното...
Ми дайте им за пример практиката на европейските педиатри за температурата, ако не можете да ги убедите с информацията от линка на Александър например за План на ЖС при грип

# 190
  • София
Опитвам се, но те са яко закостенели като виждания.

Предложих линкове преди време - да четат, вкл. от чужди болници на англ. (напр. детска болница в Канада), какво ли не. Те се доверяват на лекарите от тук и не могат и да допуснат, че може да има по-добра алтернатива..
Моля се, никога да не се оказват прави, дори и за нещо малко, защото тогава ще ми съсипят живота Praynig и Господ да ми пази детенцето  Praynig Praynig Praynig (освен, че аз правя каквото смятам за правилно).

# 191
  • София - Варна - Бургас
Бях нападната днес за високата Т - как много добър лекар бил казал, че изкривяване на О крачета може да стане от несваляне на такава (всичко това ми се каза заради онова изкарано нещо от Габи транзиторен синовит - след високата Т - и невъзможността да стъпва). При някакво детенце било станало за 1 денонощие...

Как се натоварвало сърцето, как се увреждат ставите - при вис. Т... и от там много от проблемите при хората.

Кажете ми, как да се справя с безумните нападки (не вярват на ХЛ и ме мислят за крайно безотговорна, че не лекувам детето си и я държа с Т над 39).

Попитай ги, щом са изучавали Медицина: "А какво е влиянието на високата Т. върху репликацията на вирусите" и ако не могат да ти отговорят - да си скъсат и хвърлят Дипломите!

- Чакай, не разбрах кои те нападат? д-ри или бабите на ТВОЕТО дете?
  - И изобщо не се занимавай с тях - нали знаеш че простака е непобедим!

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 22:51 от Aleksander

# 192
Malini, за да се справите с нападките, на първо време трябва да сте сигурна, че хомеопатичното ви лечение е правилно. Че хомеопатията е най-добрият избор е вярно. Но при хомеопатичното лечение има човешки фактор. Ако човекът сгреши, набедена е хомеопатията. Тук не става дума за простаци или непростаци.  Ваксините и другите потискащи терапии причиняват много повече неприятности и вреди, ама кой ли ще го признае. Послушайте майчинския си инстинкт и ако смятате, че правите най-доброто за детето си, не го принасяйте в жертва на отношенията с роднините. Установих от опит, че ние, майките, сме склонни на компромиси, които вредят на децата ни, за да не се скараме с татковците им.

# 193
  • София
Реално конфликтът е с роднини. Но те ходят и се консултират с доктори.. и все много знаят, а на мен се карат, че не се вслушвам, щото не става по техния начин.
Ясно ми е, че има човешки фактор - но то и в класическата медицина има - колко пъти са предписвали грешен АБ, или лечение като цяло. Но на другата медицина се вярва безрезервно, винаги. Докато тук - знахари, билкари, шамани - на такова им прилича...и дори и да дадат ХЛ, то е по онзи начин.. гранулки, 100 лекарства заедно, в комбинация със сиропи и куп други гадории..
Приключвам с тази тема. Благодаря ви за разбирането!  Hug

# 194
Карат се, защото го позволяваш. Отстоявай позициите си. Има също толкова сигурни и твърди начини, без да се налага неприятна конфронтация. Смелост!

Общи условия

Активация на акаунт